Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

KÄRLEK

Kategori: Allmänt

Charlotte säger:

Tack för en underbar kväll i går


Charlotte säger:

Du är verkligen en underbar vän


Charlotte säger:

Alla borde ha en vän som du.... världen hade vart eb mkt trevligare plats då


Charlotte säger:

o inga hade mått dåligt..... men då kanske man inte behövt lika mkt sjuksköterskor..... o det e ju dumt.. jag vill ju ha jobb


Charlotte säger:

men du fattar poängen iaf!

Vilken toppen helg!!

Kategori: Allmänt


Jag har varit ledig hela helgen UNDERBART!!  Lördagen bestod av att inte göra något alls. Eller jo jag jukstädade blev jätte fint här inne nu. Önskar att jag kunde visa er men min kamera har gått sönder. Men jag funderar på att gå ner till netonet i morgon och köpa den billigaste dem har. Hoppas tomten kommer med en riktigt fin till mig =o)

Jag skrev för några dagar sedan om min vän som jag inte visste var jag hade. Jag tog mig i kragen och skrev till E på msn igår. Vi satt och pratade om allt möjligt mellan himmel och jord och om det som hände i Sommaras. Så nu har vi dragit ett streck över det och jag hoppas verkligen att vi kan vara vänner! Jag vill att vi ska vara vänner. Så igår försvann det stora berget jag har haft på min axlar. Det kändes verkligen jätte skönt! Har inte mått så roligt pga av det. Men nu känns det bra! Jag hoppas att det blir bra nu också!

Party kväll blev det igår. jag övertalade min underabara vän Lotta att hänga med det var inte så svårt som jag trodde det skulle bli. Vi hade en perfekt ute kväll det blev nog en drink för mycket för Linda Nygren i allafall. Men  ska det vara drinkar så ska det vara drinkar... Efter en crazy natt på dansgolvet åå ja jag har börjat tycka det är ganska kul att dansa. jag är inte bra på att dansa men tycker det är roligt. Det är väl en bra deal?

Söndag idag och jag mår ganska bra faktikst. Härligt! Vaknade vi elva och städae lite och vi ett kom kära farbror stefan på besök vi gick en promenad i staden. Jag har kommit fram till att Borås är väldigt mysigt... Vi gick till Åhaga där det var julmarknad jätte mysigt, vi fikde och lyssnade på Borås Lucia! Väldigt söta och duktiga!

Sen blev det middag på Jensens... Hur gott som helst. Fast min kyckling var inte klar så det skickades in igen och ut kommer det en helt ny portion mat igen! Så jag åt för två kan man säga. Tur att det inte är så jätte mycket mat men gott var det och super mätt blev jag! TACK stefan för en trevlig första advent!

Nu sitter jag här i mitt och ska sätta mig och göra klart mina julkort!

Hoppas eran helg har varit bra!1

Tusen KRAMAR från mig!

Tåg kort!

Kategori: Allmänt




Jag och Karin på väg till SKÅNE!!!

Varför?

Kategori: Allmänt

 Ledsen att jag inte blogga igår vänner! Men jag hade inte någon lust gårdagen var inte rolig! Dagen började med att jag gick upp vid kvart över sju. Började kl 9 på förskolan har några dagar att ta igen från praktiken. Hade en jätte mysig dag på förskolan inte så många barn bara massa små vilket jag tycker är underbart! Dem är så gulliga och spontana. De kommer springande med armarna upp i luften och vill komma upp i famnen det är så mysigt.. Jag vill också bli mamma till en liten bebis! Det ska bli min tur också! Slutade jobba kl 15 på förskolan direkt hem och hämtade arbetskläderna till underbara ica som jag bruckar tycka är kul men igår var det inte alls det, det var så mycket folk mina arbetskamrater var så sura alla hade nog vaknat på fel sida tror jag.. Det var bara jätte dålig stämmning. Inte roligt alls! Slutade i allfall kl 20 var hemma vid 21 äntligen kännde jag när jag satte mig ner i soffan och bara andades ut.

Alla satt ner  och tittade på IDOL.. Tyckte det var bra att Johan åkte ut Alice förtjännar att stå i final.  Robin B var ju underbart bra igår. Super bra jag börjar nästan tro att det är han som vinner eller -nej det tror jag inte. jag vet att Kevin vinner. Men även om inte Robin vinner så får han säkert skivkontrak. Det tror jag många får i IDOL 2008.

Den var ingen rolig dag igår. Jag var på hemskt humör. Inget var roligt kännde mig bara helt världelös.. Och det gör inte saken bättre att sitta i kassan på ica en fredag kväll då allt kärlekspar kommer och handla fredagsmys eller står där och ser så jäkla lycklig ut!!

Varför kan man inte vara vara nöjd med hur man ser ut. Jag vet att man kan göra något åt det själv men det är ju så svårt att sluta äta allt gott och jag vet att man inte behöver sluta äta allt gott men man behöver inte äta det varje dag. Det bästa är också att börja träna.. Men det är ju jobbigt att gå till träningen VARFÖR är det så när man vet att när man går därifrån så mår man tio gånger bättre? Varför har jag ingen karäktar att göra det? VARFÖR VARFÖR VARFÖR??? Det är många varför idag eller igår var det många VARFÖR.. Lotta kom och sov hos mig vilket var jätte skönt.. Fick pratat av mig lite. Josefina och jag satt också och pratade om singellivet varför det inte är någon som upptäcker oss.. Vi pratade mycket om vad det är för signaler man sänder ut till killar när man är ute! Hmm intressant det här..

MEN idag är det LÖRDAG och det är en bra LÖRDAG.. Jag ska städa och göra juk mysigt. Stefan kommer i morgon vilket ska bli super kul. Vi ska på jul marknad och bara umgås.

Nej nu är det dags att hämta tvätten!


Ibland har man dagar man bara vill gå och lägga sig och aldrig vakna upp igen. En sådan dag hade jag igår!!



 

It was just a dream!

Kategori: Allmänt

När klockan ringde idag vaknade jag med ett stort leende på läpparna,

Jag hade den mest underbara dröm någonsin.

Den var perfekt.

Han var perfekt

Helt underbar.

Han var underbar

Den var precis som jag vill uppleva kärlek på riktigt.

Tråkigt nog var det bara en dröm

VAD F*N!!!

Kategori: Allmänt

Jag blir så trött ibland.. Denna dagen skulle jag bara vilja hoppa över.. USH USH USH.. Ingen bra dag idag! jag som trodde den skulle börja jätte bra men så fel jag hade. Dagen började med självklart att jag vaknade som vanligt vid halv 8 tittar på mobilen och den visar att jag har två nya SMS.. tjioo vem tänker på mig mitt i natten.. Som vanligt ingen en från Maxi och ett från ONOFF min mobil är klar. Jippi härligt.. Går till skolan och får handledning på våran uppsats inte så uppiggande faktikst men vi är på väg fick vi till svar.. Bara att kämpa och tro mig det gör vi!

Efter den härliga skoldagen är det äntligen dags för mig att åka och hämta min mobil så ut med Rosa pantern (min cykel)så han får rastas lite... Vi tog en snabb cykel tur till onoff först hittar hon inte mobilen det tar jätte läng tid men sen äntligen hittar hon den och jag får tillbaka den först skriver jag på massor av papper och lämnar tillbaka den blåa nokian jag har haft nu när den andra varit på lagning... Cyklar hem och ska sätta igång mobil. Sätter igång den med ett härligt leende på läpparn.. Och det som händer nu är inte sant! Precis om innan jag lämande in den.. Samma fel igen displayen vänder på sig färgerna blir konstiga.. Så det var bara ner och hämta stackars pantern och cykla tillbaka till onoff och jag som inte kan var arg på folk. Lämnar snällt in den igen och får tillbaka nokian. Vilken tur att jag trivdes ganska bra med den....

Cyklar hem igen lagom svettig och arg ville ju så gärna ha min mobil tillbaka nu när min kamera har gått sönder men nej det fick jag inte!!

Efter ett one tree hill avsnitt var det dags att åka till min älskade arbeta ICA MAXI. vilket jag faktikst tycker är väldigt roligt men inte idag! INte roligt alls. Första kunden jag hade var verkligen sur och otrevlig och det hjälpte ju inte att jäkla köttbiten inte gick att slå in i kassan och inte en mäniska svarar när jag försöker ringa! Men det ordnade sig tillslut en härlig kollega sprang och hälpte mig. TACK!!

Nu har jag precis sett greys och allt börja lugna ner sig! Skönt!

Dags för sängen!

Hoppas att min Torsdag blir tip gånger bättre!!

KRAMAR

One tree hill!!

Kategori: Allmänt

Mina tisdagar består av One tree hill helst direkt efterskolan! Hur bra som helst!

Det har varit en bra tisdag idag.. SKola har gått bra det är vinter här i borås också jätte härligt. Köpt nya skor idag också

Som sagt det har varit en bra tisdag!

Jag och julia satt upp min jul stjärna men mitt i one tree hill ramlade stjärnan ner inte bra att tjepa upp dosen men kontakter i på väggen med silver tejp det funkar inte vänner!!


Puss på er!

Grattis Elin!

Kategori: Allmänt

Elin jag har inte förståt att du är klar med din utbildning. 

Bra kämpat!

GRATTIS TILL EXAMEN!!

Hur vet man?

Kategori: Allmänt

Sitter här i sängen med datorn och funderar sista kvällen i Malmö efter en helt underbar helg den har verkligen varit super bra. Skratt, glädje och massor av kärlek.

Men åter igen till min rubrik. Hur vet man att man är vänner? Man kan ju inte fråga är vi vänner eller nja det kan man kanske göra. Kan man det? Jag jag vet att jag har skrivit om vänslap tusen gånger i bloggen men just nu känner jag mig frustrerad jag vet inte vad jag ska göra. För jag känner att jag inte orkar gå och fundera längre? Men samtidgt vill jag inte ringa men jag vet också att om inte jag gör det så gör inte du heller det? Men våran vänskap var nog inte tillräcklig eftersom vi inte klarade av ett lite bråk det var egentligen inte ens något bråk rättar sagt tjafs jag sa vad jag tyckte du sa vad du tyckte och så blev det såhär.. Men det konstiga är att vi sa båda två att vi inte vara sura när vi la på luren men ändå hör du inte av dig jag är inte så oskyldig jag heller jag har inte hört av mig eller nja jag har skrivit på facebook men det kanske inte räknas.. Men det är inte kul att ha det såhär..
 Det är inte kul att förlora en vän,
en vän som betyder hur mycket som helst..


 

En vän som vet massor av saker.
En vän som man kan skratta och gråtta med
En vän som man kan bara vara med
En vän man kan sitta tyst och titta på tv med utan att den känns obekvämt
En vän som betyder mer än många andra
En vän jag trodde jag hade!


Jag vet inte vad jag ska göra, ska jag ringa vad ska jag säga när jag ringer.. Tjena hur är det? Vad är det frågan om varför har du inte av dig? Det känns ju jätte löjligt att göra det också. Men kanske är detta slutet av vår vänskap. Hon kanske inte vill att vi ska vara vänner. Jag kanske inte betyder något för henne längre. Jag blir tokig vet inte vad jag ska göra.

Vad hade du gjort?

Hur som helst. E jag vet inte om du läser min blogg.. Men jag saknar dig verkligen ska du veta

HSM, Ingen kamera MEN....

Kategori: Allmänt

High School musical var super super bra.. Riktigt nöjd med kvällen! Dagen började med att jag och Linda och Rebecka gick på stan jag köpte en jack från GINA.. Super fint men väldigt ovanlig för att vara jag. Men den var häftig...

Vid fyra åkte vi till stan och åt på mascot jag åt fläskifile och potatis och massor av grönsaker super gott och drack självklart en päron cider. Efterrätt blev det också banansplitt.. Super gott :)

Efter denna underbara middag med massor av skratt gick vi till nöjesteatern och såg den efterlängtade musikalen den var verkligen super bra... Riktigt Riktigt roligt! Massor av skratt varför ska alltid jag hamna bakom den störta mäniskan på jorden... Men det gick bra ändå tack sofie för hängbiljetten :)

Efter musikalen tog vi en lång promenad till Casinot.. Älskar verkligen Casinot.. Jag vann 1300kr och spelade för 300kr. Bra tycker jag.. 1000kr rikare är inte helt fel!

Nu sitter jag här i sängen åå just det min älskade kamera har gått sönder! Vad ska jag göra nu lixom måste ju ha en kamera!!! För önska mig en i julklapp :)

Tack Sofie, Natalie, Linda och Rebecka för en super trevlig dag!

Kramar

Malmö

Kategori: Allmänt

Har haft en underbar dag hemma i Malmö idag. Kom fram vid tolv och möttes av REGN! inte så roligt men är ju ganska van nu så regn är inte helt fel. Men hagel däremot är inte kul och dessutom gör det ONT! Stora is klumpar jö!!

Sofie och jag gick och fikade satt och pratade flera timmar kändes det som men några timmar blev det npg jätte mysigt. *love* sen var det dags att åka hem åkte hem till mig och la mig i soffan och somnade super skönt sofie tittade på film och klarade sig själv perfekt!!

Sen kom mamma o pappa hem också jätte mysigt. Mamma och jag åt middag och sedan gick jag och pappa och såg Bond filmen men jag tyckte inte alls den var bra, vet inte varför blev sjukt besviken. Men man kan inte älska alla filmer!


I morgon ska jag klippa mig och vara "model" Sofie vill lära sig och ta bilder och själklart ställer jag hennes bästa vän i världen upp!! *egokick*

Nej nu är det dags att sova! I min underbara säng! I morgon kommer Linda :)

Puss och Kram

ps. Malmö är ganska bra men jag tror jag gillar Borås mer ds.

Nytt körkort!

Kategori: Allmänt

Jag får ett nytt körkort utan kostnad för att dem hade problem med körkortstillverkning den perioden det tackar jag för!
 

Tack och Hej

Tisdagen den 18/11-2oo8

Kategori: Allmänt

Humör: Glad
Gjort: Praktik hängt med Lotta
Planer: Att gå och lägga mig
Ser på:America can talen eller hur det stavas
Lyssnar på: Timbaland
Läser: Enkäter
Dricker: Vatten
Äter: Det bli frukost i morogn och kanske en apelsin snart
Bästa: Att hänga med Lotta like always!
Sämsta: Att jag åt Godis!
Väder: REGN REGN!!!

Ladder 49

Kategori: Allmänt

Har inte haft tid att skriva eller jag har inte haft något lust att skriva om jag ska vara ärlig.. Helgen har varit jätte bra. Jag har jobbat hela helgen härligt. I söndags fick jag vara i Spelbutiken vilket var super kul. Jobbade med Andreas jätte trevlig grabb. jag kände mig verkligen som hemma i spelbutiken hoppas på att få jobba mer där.

Efter jobbet gick jag hem till Lotta och pratade med henne om allt mellan himmel och jord medans hon gjorde sig i ordning för kvällens party! Vilken snygging hon blev! Like always!  KOm till balder vid 18 då blev det fika med Ina och henne förälldrar jätte mysigt, stjärnor på is blev det också. Lite små roligt! Efter stjärnor på is blev det fika igen. Ina flyttade på söndagen så lördag kväll var jobbig ville inte riktigt gå och lägga mig skulle hellre sitta uppe och prata hela natten med Ina.. Saknar dig redan! Men snart kommer du tillbaka och skriver en tenta och bara hänger med mig och Josefina super mysigt! Längtar!

Söndag blev det jobb igen tidigt redan kvart i åtta till kl 16 sen hem till Lotta igen var super trött det blev även en hel del tjejsnack men jag somnade i soffan.. Älskar Lottas soffa den är underbar skön!

Sen gick hon till Fredrik och jag gick hem och lagade lite mat och bara slappade.. Sen var det dags för kvällens höjdpunkt filmen Ladder 49! Jag älskar verkligen den filmen. Den är verkligen super sorlig men det är så verkligheten är och som jag har skrivit så många gånger innan så beundrar jag verkligen de som männiksor som jobbar som brandmän vi människor springer ut när det brinner och ni springer in!  Underbart!  Söndags kvällen blev alltså en blöt söndag kväll många tårar som rann från mina ögon! En hel del tänkande också! Men det är det värt kom nog några extra tårar för det! Hahha


Idag är det Måndag eller nej det är Tisdag snacka om snurrig om dagarna.. Har varit en bra dag på praktiken även om jag tycker förskolan har en hel del att arbeta med så trivs jag verkligen jätte bra!

Tack camilla för du svarade på min enkät fick in några till idag så det var bra!

Onsdag i morgon REDAN säger jag var springer tiden? Jag hänger inte riktigt med!

Nu tror jag att det är dags för sängen fast jag är inte trött!!

Elin jag tänker på dig, tror på dig och DU det kommer gå JÄTTE bra i morgon!!

17 November

Kategori: Allmänt

Humör: Glad, Harmonisk
Gjort: Praktik och sedan Simmat!
Planer: Att städa upp till klockan 10 då det är Boston tea party!
Ser på: Fotbollsgalan
Lyssnar på: Musiken på Galan
Läser: Har inte läst något idag
Dricker: Vatten
Äter: Det bli frukost i morogn och kanske en apelsin snart
Bästa: Att träffa Josefina :)
Sämsta: Att jag fick ont i ryggen efter ha simmat
Väder: Jätte kallt och friskt!

15 November!

Kategori: Allmänt

Humör:  Lite nere
Gjort: Arbetet och inte gjort så mycket mera
Planer:  Försöker planera julklappar så gott det går! Planera också att gå och lägga mig!
Ser på: Alla saker som inte borde ligga på skrivbordet just nu!
Lyssnar på: Regnet som slår mot fönsterbläcket
Läser: Kurslitteratur
Dricker: Vatten med Citron
Äter: Inget
Bästa: Att jag har välrdens bästa kompisar
Sämsta: Att jag har förlorat en väldigt bra vän.
Barn: I framtiden hoppas jag
Väder: REGN OCH REGN OCH REGN!!!

Glömt visa er!

Kategori: Allmänt

Jag har ju glömt visa er vad jag har köpt i veckan!! Jag som inte har några pengar!!










Skorna har jag även köpt i svart sen ett glittrigt linne som är i marin blått men det fans inte kvar på HM hemsida men jag hoppas verkligen att det finns kvar så jag får hem det i min brevlåda
Hoppas ni får en fin LÖRDAG!!
Kramar


Glömde bort att säga...

Kategori: Allmänt

Jag har skrivit upp mig på bostadskö idag. jag och mamma pratade om det och kom fram till att det var ganska bra!

Så nu har jag skrivit upp mig hos  MKB i Malmö.. Tro det eller ej..

Jag är trots allt klar om 1 år och 6månader! Känns skumt! att tiden kan gå så fort!!


MEN vill jag verkligen flytta från Borås??

MKB

Kategori: Allmänt

Idag har jag skrivt upp mig hos MKB för bostäder i Malmö. Känns jätte konstigt men jag är ju snart klar så det är bäst att göra det. Men känns ändå jätte konstigt!

Vill jag flytta till malmö?

VIll jag verkligen lämna Borås?

Världens bästa har...

Kategori: Allmänt

En mindre rolig dag!

Kategori: Allmänt

Idag är en sån dära grubblar dag.. När man bara tänker på sånt men inte ska tänka på.. USH USH USH!!

Det har regnat in hos mig idag så min hylla har blivit vatten skadad inte alls roligt! Hoppas bengt kommer ersätta mig med det. Det ska han göra så som jag har tjajat på honom!!!

Josefina du är min pärla!

Nej ush jag borde gå och lägga mig!!

Julskyltning pågår i denna staden!! HALLÅ DET ÄR NOVEMBER!!!

Mamma du är bäst!!!

Puss och Kram

Livet har sina goda stunder!

Kategori: Allmänt

Oj oj vilket fylle inlägg det förra blev hahahha..

Jag tänkte berätta lite om helgen. I lördags jobbade jag mellan 11-19 ush ush det var en såndära dag där allt verkligen gick sakta inte roligt men kl slog sju och det var dagas och åka hem och hemma väntade middag. Josefina hade lagat mat till mig, tänt ljus och dukat och framför allt gjort jätte jätte god mat. Kyckling och någon sås kommer inte riktigt ihåg vad det var och gott bröd. :)

Efter vi hade ätit var det dags för mig att göra mig o rdning för kvällen.. UTGÅNG!!!  Men vad ska jag ha på mig? Det var en fråga jag hade hela dagen i huvudet och det blev ju inte bättre. Provade säkert fem par olika outfits och lisa höll på att bli tokig för att jag inte hittade något. Tillslut hittade jag enkjol och lisas svarta linne det var perfekt! Sen var det shotar som hjälde! någon med kaffe och sedan min med päron vodka.. Musiken skrålade ut från min två små högtaler massor av gamlagodingar. Spice girls, hanson, nsync, backstreetboys allt ni kan tänka er..

Sen var det dags att g¨å vi testade på grand men tyvärr kom vi alla inte in så vi gick till swing jag var ganska orolig att swing inte var roligt har bara hört konstiga saker om det stälet men gud vad kul jag hade... VToppen musik. Och Jag LINDA NYGREN stod på dansgolvet i säkert en timme utan att gå därifrån.. Det var verkligen toppen! Alla vara på toppen humör så det var en super super bra kväll!!

Kvällen slutade med McDonalds- livet har sina goda stunder!!

 Jag och Josefina!

 I mitt blommiga rum!

 På dansgolvet!!

 Josefina, Henrik, Ina och Lottapotta!!



TACK FÖR EN SUPER KUL LÖRDAG GRABBAR OCH TÖSSER!!!

i Love

Kategori: Allmänt

I love mina vänner i borås!!!!!!



Förfest o yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Love

Kategori: Allmänt

I would do anything for you!

Jag fick bild!

Kategori: Allmänt




MIN SPECIALISERING KOMMER ATT VARA BILD!

Hej Hej

Kategori: Allmänt


Nu är det snart dags för en ny helg.. Härligt! Älskar helger! Denna helgen blir det utgång längesedan.. Blir Grand denna helgen som dessutom är Inas sista helg.. *GRÅTA* Ush det kommer bli så tomt utan dig Ina. Ush Ush Ush.. men i helgen ska vi ha super kul. Ska verkligen bli jätte kul att gå ut. SKa jobba på lördag också! Ska bli kul det är kul att jobba. Det är tur man tycker det!

Halloween helgen med grabbarn var riktigt roligt. Det var en riktig brak fest! Högtalarna gick sönder, min matta fick vi slänga... Hahhaha... Men vi hade en riktigt rolig kväll alla var nöjda... Som Johan säger alla möbler har sin historia så rätt så rätt...

Nej nu ska jag lägga in alla kläder i skåpet.. Ha det så bra!

Kramar!
T
ime to let you go.. I understand without no words speaking!

Oj vad dåligt

Kategori: Allmänt

VÄRLDENS BÄSTA CLOWN VÄNNER!!