Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Ring inte i Onödan...

Kategori: Allmänt

Så sa en het brandman till mig i Söndags när jag jobbade... Alla som känner mig vet att jag är jätte svag för brandmän. Vet inte varför det är något med dem som får mitt hjärta att dunka två ggr snabbare =)  Han var riktigt trevlig =)

Nu har jag semester och det är så skönt.. jag har valt att inte jobba så mkt denna sommaren eftersom jag kännde att jag behövde vara ledig och bara ta det lugnt... Har inte tagit det lugnt på många år. Att jobba på två jobb + skolan det tar på krafterna..

Igår var vi och badade på Ribban mkt trevligt. Skönt att bara ta det lugnt med vännerna..

Idag har jag sytt en liten väska. Ska ha med den till Grekland på Torsdag. Tänk att nu är det bara tre dagar kvar. Helt underbart!

Ska bli super skönt att åka iväg med Rebecka!

Puss på er där ute!

1 Månad kvar

Kategori: Allmänt

Idag (igår) 24 Juni är det en månad kvar till jag fyller 24år! Tänk 24 år.. Herregud när man var liten skulle man ha bil barn och hus när man var så gammal. Men idag tycker jag inte att jag är så gammal.. Jag har hela livet framför mig.. Hoppas jag. Man ska aldrig säga aldrig. Om en vecka är det dags för mig och syrran att åka till GREKLAND.. Jag längtar verkligen!

Idag har det varit....



Ser framemot besök av Lotta den 24 Juli

Och även besök av tjejerna den 1 Aug!

Lite korv aldrig fel...

Kategori: Allmänt

Kvällen igår blev super lyckad. Jag och Fjodor åkte till Johan i Höör och grillade och spelade kubb och Bokija. vet inte hur det stavas men i allfall.. Det var jag mot Johan och Fjodor, tro det eller ej men jag vann två gånger. Tjohoo! Jag är Grymt bra! På menyn stod det flintastek med potatissallad och jordgubbar och melon! Super gott. Grillmästaren sköte sig super bra! Det blev verkligen en super trevlig kväll.. jag är verkligen glad att jag fortfarande kan umgås både med Fjodor och med Johan. Två super trevliga grabbar! jag trodde till en början att kvällen skulle bli lite seg men tyvärtom! Ikväll gäller det för Sverige! Jag och pappa åkte upp till Gustav för att få tag i biljetter till Matchen.. jag var super nervös när vi stod i kön. Men jag fick en biljett och papap en. Så det blir en Linda och Pappa kväll! :) Trevligt! Nu ska jag laga mat till Mamma och Daniel! Kram på er!

Midsommar

Kategori: Allmänt

Hej på er mina underbara Vänner!

Midsommar kunde inte ha blivit bättre. Hur kul som helst. Redan kvällen innan när jag Jonas, Patrik och Ida var och handlade kännade jag att det här kommer bli toppen.  Redan inne på Coop skrattade jag som aldrig förr. Jonas är för goo han! Han är fantastisk vän den där mannen!

Efter att vi handlat åkte vi upp till Patrik och satt och hängde ett tag.

Midsommarafton väcktes jag av pappa som sa att vi skulle till Farmor och Farfar och plocka jordgubbar! Mysigt. efter det gjorde vi några ärende och tillsluta stannade vi vid ängen och plockade blommor hem och åt lunch och sen kom solen fram jag satte mig på framsidan och gjorde en krans.  Den blev inte super bra men ändå  helt okej!

Sen var det dags att göra sig i ordning och och köra till Patrik först hämtade jag upp alla grabbar eller inte jag men pappa gjorde. Han är snäll min pappa!

Hemma hos Patrik såg vid fotbollen som inte direkt var kul men Sverige gjorde i allfall 1mål Bra Sverige! Sen blev det middag och mer skratt.. Jag skrattade så jag grät!! Aqua Vitt är inte gott! Ush aldrig mer säger jag! Det var verkligen vidirigt!

Efter några Cider och Shotar var man lagom rund under fötterna! Och det var dags att börja dricka lite Vatten! Sagt och gjort!

Vid 12 försökte vi får en taxi det tog lite tid. Tillslut fick vi en men då ringer syrran och säger att Kalle kan hämta upp mig! Så jag åkte med Jonas och Sussie till Aura hallen och sen hämtade Becky mig där! Vilken kille hon har!  han är great!!

Åkte hem satte mig nere i Soffan och ringde Johan satt och pratade med honom och beklagade mig lite om Killar! Killar är fan inget att ha rent ut sagt jag blir så trött!  Men i allfall så bestämde vi att vi skulle ses på Måndag!

Så i morgon Måndag ska jag och Fjodor åka till Höör och grilla med Johan! Ska bli super roligt! Riktigt roligt att träffa Fjodor också! Det var ett tag sedan!

Nu ska jag ta och cykla till Jobbet!

Kram på er!

min

Kategori: Allmänt

Sommar..

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Idag har det verkligen varit sommar. Hur underbart som helst. Jag har legat och solat på eftermiddagen.. Underbart! Jag älskar verkligen SOL...

Idag kom Marina och Bejamin på frukost.. Benji har blivit super stor han är ett barn och inte en bebis längre. Tiden går väldigt fort. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Väldigt mysigt. Sen gick vi ut och gick och träffade på  Moa. Så vi gick till lekplatsen och lekte och busade massor. Jätte härligt. Kul att få leka lite också. Marina har verkligen en fin familj. Jag blir lite avundsjuk ibland. Men min tur kommer den med.

Efter det kom världens bästa Cliff och lämnade av mina saker som jag hade glömt i Borås som han körde och hämtade. Vilken vän!! han är fantastisk!

På kvällen idag blev det en spontan grill kväll. Jätte mysigt. Även med Syrrans pojkvän och son. Lill killen är helt underbar. Han är så busig men så charmig!

Vad har jag mer gjort idag.. Hmm,,


Igår oj vilken kväll... Syrran fick ett sms av en kompis till oss.. Som hade en fotbollsbiiljett. Jag fick en och gick ditt med dem. Hur kul som helst. Matchen var kanon. Stadion var kanon.. MEN oj VILKEN STÄMNING!!! och dessutom 5-1 till Sverige!

Tack Charre för biljetten!!

Nu ska denna Linda sova ska upp i morogn. Världens bästa bästis kommer och hämtar upp mig mellan 10 och halv elva vi ska köra till IKEA och sen fick jag göra precis vad jag ville är det fint väder så ska vi sola.

Camilla och jag har kännt varandra i 5 år i Sep känns ganska konstigt. Känns som jag känt henne hela mitt liv fakitkst! Hon är guld värld! Älskar dig!

God natt!

En rolig grej

Kategori: Allmänt

Som ni vet så har jag haft min mobil på lagning på ONOFF tre gånger! 3gången jag lämnade in den blev jag något sur men gick med på attlämna in den.. Det var väldigt viktigt att jag kom in med lånetelefonen innan jag åkte hem till malmö.. Fine så innan jag åkte i Torsdag åkte jag in på onoff och ville ha en ny telefon. Hon i kassan krävde då att jag skulle ha kartongen till min telefon... Så hem och hämta den och alla tillbehör och grejer för att få pengarna tillbaka!

Lagom frustrerad var jag.. Cliff sa det lite irriterad Linda.. Ja något..
Men i allfall fick jag ett presentkort på 1999kr på Onoff en butik dem behandlat mig som skit. Kul!

Men jag var ganska nöjd jag, jag ska köpa en ny mobil.

Malmö idag då försöka hitta en ny men hittar ingen.. går in på onoff och letar men hittar ingen. Då blir min vän Camilla lite sur för att jag sitter fast med ett presentkort i en affär jag inte hittar någon mobil. Så hon går in och är lagom irriterad för att jag inte fick pengarna direkt tillbaka. Men han i affären kunde inte göra något.

PANG! Då kommer Camilla på.. Men om vi handlar för 1999kr och sedan lämnar tillbaka sakerna direkt då kan du sätta in pengarna på hennes konto eller hur? Försäljaren jo det kan vi ju.. Så då gick vi och hämtade grejor för 1999 köpte dem och lämnade tillbaka dem direkt! Smart eller hur?

Sen åkte jag till netonet och köpte telefonen där 300kr billigare. Är riktigt nöjd jus nu faktikst.

Den här snygging fick följa med hem!!

En annan rolig grej i en annan onoff butik här i Malmö.. Vi frågade om dem hade den vita.. Då svarar hon nej den finns inte i Sverige.. Snacka om att ha NOLL i KOLL!!!! Anna har den, jag har sätt den på många ställen i alla andra affärer.. Snälla försäljare gör ett jobb!

Sommarlov!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här i mitt rum och det ser förjävligt ut. Saker överallt! Då menar jag verkligen saker överallt. MEN i morgon är det fint igen... För då är allt nerpackat och på väg till Malmö.. För i morgon kommer jag hem! Ska verkligen bli skönt!

Fast lite tråkigt också!

Borås är underbart! Fast utan regn!

Bra fotboll är det nu också! 4-0 Till Sverige super bra ju!

Väntar på Tessan! Hon kommer förbi o tittar på grys med mig! Mysigt!

I morgon vid den här tiden sitter jag i soffan hemma med Mamma!

Puss på er!

Generad till tusen!

Kategori: Allmänt



Jag ska berätta en riktigt rolig grej som två av dem bästa gjorde mot mig i Lördags! Egentligen borde jag vara lite smått arg på er! Men det går inte för det hela blev klockrent! Som sagt vi firade Sveriges Natioaldag med middag och fotboll här i Huset! Fotbollen ska vi inte ens diskuttera för den var världelös!

Efter fotbollen var det dags för festen att dra igång. Jag gick upp och hämtade min dator, eftersom jag har spotify så tänkte vi att då kör vi med den!

Jag öppnade datorn och får en chock...

Jag mötts av den här på hela datorn som bakgrund, jag som var beredd på att se mina färgglada blommor.
 


Jag skrek rakt ut i luften och slängde ner locket på datorn så snabbt jag kunde. Folk börjde ju undra vad det var jag gjorde.. Så alla kom och ställde sig runt om kring mig... 

Anna och Linda har tagit bort min fina blommor och lagt ut den DÄR istället!

Jag var så generad så det var inte sant!

Anna och Linda jag önskar verkligen att ni var där och såg hela grejen! Be proud!

Lite lättare!

Kategori: Allmänt



Jag är stolt över mig själv!

Jag är 5kg lättare!

Jag har några kilo kvar sen är jag helt nöjd!

Men jag är på god väg!

 

Jag har..

Kategori: Allmänt

Jag har en vän en mycket specil vän. Vi har inte känt varandra så jätte länge. 2.5 år har vi kännt varandra. Denna vän är en av mina bästa vänner. Jag kan skratta, gråta med henne.

Jag kan vara mig själv helt enkelt.

Idag är hennes dag. 5 Juni 2009 är hon färdig sjuksköterska!!

GRATTIS LOTTA!!
 
Efter tre år slit är du äntligen klar!

Klar sjusköterska!!

Du är bäst!

Guldstjärna eller inte guldstjärna?

Kategori: Allmänt

Det är frågan!

Life is good

Kategori: Allmänt

Livet rullar på bra just nu om en månad är jag i Grekland. åå vad jag tjatar om grekland men det ska bli riktigt roligt. Jag längtar verkligen

Just nu jobbar jag ute på en förskola. Och det är verkligen super roligt. Jag älskar det. Visa dagar är bättre än andra men just nu är det på topp!

Jag känner att jag verkligen har valt rätt yrke och det ska bli super kul att komma ut om ett år och jobba som förskollärare.

Idag har vi fixat lotta inför sin examen. Hon blev så fin. Några extra brännsår fick både hon jag också. hahah.. men ska man bli fin får man lida lite!

Nu ska jag till ica och köpa lite fika bröd till Fröknarna i morgon! Puss på er!

Hahah

Kategori: Allmänt

Hej på er där ute!

Nu har jag inte bloggat på jätte många dagar DÅLIGT!! Skolan är slut och jag med den!?! Vilken låt är det?

Fredags var jag på Liseberg med Anna, Linda Karin vi hade verkligen en super bra dag. Vilket väder. Men jag var verkligen trött på slutet. Hade jobbat hela dagen och sen direkt till Liseberg i stekande vämre. Men kul hade vi!

Lördagen jobbade jag sen var det dags för bowling med jobbet. Personalfest. Det var verkligen super lyckat! Hur kul som helst! Bra fylla bra människor! Bara riktigt roligt med andra ord!

Helgen har varit bra. Det har känns att det har varit helg.

Idag är det Tisdag har jobbat på förskolan. Riktigt roligt är det. Lite rörigt ibland bara men det funkar. Barnen börjar acceptera mig nu! Vilket är super skönt!

Onsdag i morgon greys står på schemmat. Hur kul som helst!

Torsdag kort dag på jobbet. Skönt

Fredag Lottas examen

Lördag Sverige Nationaldag! FEST

Söndag! Moster och kusin kommer på besök hur kul som helst!

Vilken vecka!