Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

SOMMAREN ÄR HÄR! Aj för sandaler!

Kategori: Babbel

img_3058 (MMS)

SOMMAREN ÄR HÄR! Aj för sandaler!

Kläder

Kategori: Babbel

Undra om man blir nöjd någongång.. Jag har varit ute på stan i två timmar idag på eftermiddagen för att hitta något att ha på mig.. Antigen satt det åt vid magen eller vid benen eller så har jag för små bröst.. hmm vilken problem jag har idag. hhahah

Men tillslut hittade jag något men tyvärr var där en maska som hade gått i klänningen som jag köpte men jag orkade inte bry mig fick 10% på den så det var den väl värd.

Ikväll blir det utgång med Jenny och Marie ska bli super super kul!!

Hade en väldigt härligt samtal igår oxå precis innan jag skulle gå och lägga. Jag blir så glad av att prata med dig. Du får mig verkligen att tänka i olika synvilkar, Väldigt bra! =) ´Glad att vi är vänner! =)

Fredag...

Kategori: Kärlek

Fredag i morgon say what!!!!

Jag förstår inte att det är fredag i morgon redan. Eftersom jag inte minns att det har varit måndag den här veckan så har veckan varit väldigt kort för mig.. Hur kan man glöma bort en hel dag. Jag vet att jag var på en jätte bra föreläsning. Den var verkligen grymt bra. Där kunde jag slappna av och bara lyssna och jag var fokuserad på det jag skulle vara. Men resten av dagen vet jag inte vad jag gjorde. Inte någon rolig känsla.

Veckan har gått i lite samma stil som måndagen fast idag känner jag mig väldigt mycket gladare. Känns verkligen underbart med fredag i morgon. Ska gå ut och äta middag med Jenny och Maria min två kollegor och väldigt bra vänner. Ska bli super roligt. =) Jag jobbar verkligen med världens bästa människor aldrig är det något tjafs och vi är väldigt ärlig mot varandra. Vilket är väldigt skönt när vi jobbar så nära som vi gör. Man har ju hört skräck historier om olika arbetslag som inte alls kommer överens och typ hatar att gå till jobbet. Jag älskar verkligen att gå till jobbet. Ibland längtar man ju efter att få komma tillbaka efter helgen! hahaha 

Igår onsdag var Johan hos mig vilket var väldigt trevligt. Det är verkligen så kul att vi fortfarande är vänner. ;)
Vi har ju gått igenom en del kan man säga på gott och ont. Men han har tur att jag har förlåtit honom. Annars hade vi nog inte varit vänner idag! 

Idag har jag skickat in dem sista papprena till kursen oxå. Nu hoppas vi att jag kommer in. Blir grymt besviken om jag inte gör det. Och kommer jag in tänker jag önskar mig en dator i present eftersom den här datorn lever sitt eget liv och håller på att ramla sönder. tangenterna vill inte riktigt fungera som dem ska man får typ trycka super hårt!

Nej nu ska jag till sängen och läsa lite i Elsas värld! Grymt rolig bok! Har läst den första oxå fast jag kommer inte ihåg vad den heter! hahaha

Vad roligt att så många ville ha mitt lösenord! Hoppas på att fixa klart design till måndag oxå! Så att ni kommer in till en ny fin blogg och massor av roligt att läsa! 

Ni är underbara! 

CAMILLA ANDERSSON DU ÄR MIN STJÄRNA!
VET INTE VAD JAG SKULLE GÖRA UTAN DIG

God natt saga!

Kategori: Babbel

img_8644 (MMS)

God natt saga!

Tjejmilen

Kategori: Babbel

Jag tror jag har fått vatten över huvudet men jag funderar på att springa tjejmilen den 3 Sep och jag ser verkligen framemot det! Hur kul som helst!

Nu jäklas ska det springas!!!

Lösenord

Kategori: Babbel

Hej Kära Vänner!

Jag har länge tänkt att jag ska sätta lösenord på bloggen för att kunna lägga ut lite mer bilder men det har inte blivit av men nu tänkte jag från och med måndag som kommer man bara in på bloggen om man har lösenord.

Kommenterar detta inlägg om du vill ha lösenordet så mailar jag det till dig!

Hoppas att ni är några som vill forstätta läsa om mig!

Kramar i massor

SMS-inlägg

Kategori: Babbel

img_0595 (MMS)

Haft en fantastisk helg.

Kategori: Kärlek

Jag har verkligen haft en fantastisk helg, precis vad jag behövde efter denna veckan. Jag vet inte varför men jag tror att jag kommer in i små depritioner på något sätt.. Jag tycker att mitt liv saknar spänning. Jag vill resa iväg och göra saker.. Jag vill åka på kryssning... Någon som vill åka med?? Tänk att få ligga på däck och bara sola. Hur underbart hade inte det varit? FANTASTISKT skulle jag vilja säga.

Jag tror oxå jag behöver komma ut och träffa lite folk speciellt ni manliga =) Saknar närhet vill oxå pussas och kramas på morgonen när man vaknar. Eller att någon ska tala om för en att man är finast i världen! Varför ska det vara så jäkla svårt. Hatar det!!!

Jag vill vara någons nummer 1. Jag vill inte vara den andra personen. Jag har varit det allt för många gånger. Man har dejtat ett tag och sen har killen dejtat flera samtidigt och tyvärr blir det alltid jag som blir utan i slutet.

Varför blir det alltid jag som står ensam kvar?

Ibland inser man försent vad man hade också. Eller jag gör det i allfall. Har verkligen haft fantastiska killar runt mig som faktikst har tyckt om mig och jag har varit deras nummer 1. Men då är det jag som inte vågat! Jag är såf fruktansvärt feg när det väl gäller!

God Natt godingar!

Believe

Kategori: Smycken
Detta fina halsband har jag gjort.

Jag tycker att det är Believe är något vi alla borde tänkte mer på.

För det finnaste man har är Tron.

Tron gud,tomten,mormor, mamma var som helst.

Men det som är viktigas tycker jag är tron på sig själv.

Att man verkligen tror på sig själv.


Kom ihåg du är värdefull för någon!