Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Varför ska man ha en bil när man kan ha en kundvagn?!?

Kategori: Allmänt


absolut det bästa färdmedlet just nu är KUNDVAGNEN. Det vinner!! Stor handlade idag.. Mat för 400 nu klara jag mig ett tag. Plus kom jag och Lulit hem med varsin stol, Så vi är numera Chefer. För vi har varsin CHEF STOL sjukt nice!! och allt detta tog vi hem i en kundvagn från willys. WIlLYS is the shit!

Helgen hemma i Malmö var jätte mysig.  25 års festen i Lördags var nice. Dock lite mkt alkohol för en miss Nygren. Men lika glad är jag för det idag. I söndags morse var det inte lika roligt...

Vin är ingen bra dryck :( Aldrig mer vin!

Tillbaka i Borås. klev in i min rum och kännder. This is were a belong! Hmm undra om man kan säga så.

Skolan i morgon ska bli ganska kul. Hoppas föreläsningen är kul. sen blir det att städa.. tänkte jag skulle ta lite kort hur mitt rum ser ut i morgon. Så ni får se hur mysigt jag har det.

Its a pink lady room!

Säger en sak bara. Det finns gott om idioter i världen!

22 Februari SÖDERTÄLJE!!!

Malmö Vs Borås

Kategori: Allmänt


Jag låg och försökte komma på för och nackdelar mellan Borås och Malmö i natt... Hade svårt att sova. :(

Jag kom mkt delar med båda städerna men jag kom nog fram till att jag trivs bäst här i Borås. Jag har min familj i Malmö och den betyder mest för mig.. Det är familjen men alltid har kvar den sviker eller lämnar en aldrig. Men vännerna kan man inte riktigt veta alltid var man har. Det är svårt det där med vänskap ibland..

I Borås har jag alla vänner runt om kring mig vilket känns underbart. Jag vet var jag har alla vilket också känns super bra. Jag vet var jag har några vänner hemma i Malmö också, så inte illa vid er som läser detta. jag tycker om mina riktiga vänner lika mycket!

På tal om Vänner, Jag och Emma pratade i telefon igår till hennes telefon dog i glödhet.. Hehe.. Vi hade en del att prata om =)


Emma du är en härlig vän.    <3  Me like you <3


Telefon kön igår var jobbig.. Men tillslut svarade SIBA AB, vad kan jag hjälpa dig med? Det kändes nästan som om jag ringde Via direkt... Hmm undra om det fortfarande finns någon som vet?

Jag Ina och Kristina tog i allafall TV med oss med hjälp av Inas cykel och gick bort till SIBA för reperation.. Hoppas där är något fel nu annars är det lite pinsamt faktikst plus att jag får betala 250kr vilket jag inte vill.

Grattis Linn din dag idag. 
Hoppas du får en super bra dag.

 
image45

Semester

Kategori: Allmänt

BULGARIEN

Obzor Beach Resort ditt ska jag i sommar 21 Juni då sticker jag!!! Ska verkligen bli super mysigt.. Längtar..

Ska åka med mamma o pappa syster, Moster med hennes familj
image42image43 

Tänk att få den lägemheten precis vid havet, Hur underbart som helst!!!image44


JAG LÄNGTAR

Det är fortfarande...

Kategori: Allmänt


Samtal förre, dröj kvar så besvara vi ditt samtal så fort vi kan....

Hatar verkligen att sitta i telefonköer... värsta som finns.. men min dvd i tv har gått sönder så jag måste ringa och kolla vad jag ska göra med den! Men det var inte så lätt som jag trodde.. Hoppas dem svara snart...

Det blåser idag.. Det är lite höst känsla.. Jag tror att det är kallt..


Igår satt jag upp alldels för länge och tittade på reso och bara snokade runt överallt.

Jag kom också fram till att "that perfect boy" har det verkligen jätte bra där han är nu. Han ser lycklig ut och det är jag glad för. Jag tyvker det är jätte tråkigt att vi inte hörs av. Men sånt är livet vänner kommer och går..

Igår hade vi en liten spel kväll här på balder ganska mysigt..

Idag vet jag inte vad som händer folk pratar om utgång men vi får se vad lilla Linda orkar!

Nu hoppas jag på att dem svara snabbt..Inom tio minter sa hon. sen får jag säkert sitta i en annan kö. Hur kul är det!!!

Onsdag far jag till Malmö igen!

Pusss

BOWLING

Kategori: AllmäntJag, Louise, Josefina och Sara

Bowling time!!

Jag har aldrig spelat så bra som jag gjorde i Tisdags!

Tack för en super trevlig kväll!!

image38image39image40

image41

Livet är bra orättvist!

Kategori: AllmäntMin dator och min DVD har gått sönder!!! Vad gör jag nu! Mina två överlevnadssaker. Datorn dels för att allt jag gör i skolan, måste ha datorn och kommuincera med människor, betala räkningar och annat med.

DVD klarar jag mig utan men det är ändå jäkligt jobbigt utan den. Eftersom jag är ganska så beroende av att titta på film när jag somnar! Inte så kul då! Plus att jag köpte tv i oktober!!! Den ska fungera! Jag blir GALEN!!


Har bokat hem resa nu igen! Ondsdag 11.41 går tåget hem, ska verkligen bli jätte skönt att komma hem igen. Hem och fira min älskade vän FREDRIK.. Ska bli super kul. 25års fest!

Jag som hade bestämt mig för att jag skulle bli duktig på att blogga.. Och så går datorn sönder!

Hoppas att Tommy kan fixa den på SÖndag. Våran super "vice värd"


Tur att man har vänner som man kan gå in och snylta lite internet på! Tur att skolan betalar!


Oj vad klagar idag men det är en sådan dag idag.


Kläderna jag och syster hade köpt hade kommit idag.. Riktigt roligt... Rebecka så att tröjan vad jätte fin så jag hoppas att den passar och att jag tycker den är fin!


Jaha.. Vad händer nu då?

Tankar

Kategori: Allmänt

Jag hade glömt bort hur kul det är med Bowling. Firade sara och Josefinas födelsedag idag. Hur kul som helst. Bowling i två timmar. Jag hade sån tur eller nja kanske man inte ska skriva. Men jag har aldrig spelat så bra som jag gjorde idag. Det måste ha varit för att jag var med vännerna. :) Jag vann tre av fyra gånger! Jag dominerade!

Det är verkligen super skönt att vara tillbaka i Borås. Tillbaka till verkligeheten. UNDERBART! Till alla vänner som finns här uppe.

När jag kom in på balder fick jag världens störa kram av Lotta!! VÄRLDENS BÄSTA LOTTA!!! =)

Disney on ice i Lördags med Sara. UNDERBART! Det var verkligen en dröm come true! Efter disney gick jag och Lotta ut och tog en drink. Gå ut nykter och gå hem onykter det var roligt!

Vi satt och tog det lugnt bara satt och pratade vid ett bord. Det kom en kille och frågade om han fick sitta hos oss, det fick han så sa han till Lotta du är så himla söt ska vi dansa.. Sen sa han till mig, du är också söt,, så suckade han lite.. Precis som han trodde han hade gjort bort så sa han.. Jag kan dansa med dig också om du vill men jag vill dansa med henne först

Han var ganska rolig. 

Nu ska jag hoppa ner i sängen!

oo vad det gäller kärlek här i Borås kan jag säga att den är över.. SÅ ÖVER!!

Jag trodde på oss men så blev det inte. Jag förstår inte ena dagen är du hur goo som helst andra dagen är du hård som sten. Riktigt kall mot mig. Jag orkar inte gå ovh bli besviken hela tiden. Jag tycker verkligen om dig! Men du verkar inte förstå det!

Puss och Kram

LÄnkar

Kategori: Allmänt

http://platsbanken.ams.se/text/03/080108,180130,120905,10,0008006703.shtml

Borås!

Kategori: Allmänt

http://www.dittnyajobb.se/529/index.php?aid=339

Tisdag!

Kategori: Allmänt

image36 Här är jag när jag är nyklippt!

Daniels 40 års fest var hur kul som helst. Slutade kanske inte riktigt som vi hoppades på men så blir det inte fler gånger!

Att köra till Gärsnäs i Lördags var inte så lyckat. Det var verkligen blixthalka.. Bettan hade varnat oss men vi körde ändå. Det var ganska lugnt när vi körde ut från våran gata. men när vi kom ut på motorvägen förstod vi att det var halt. Vi körde i 50! Där det annars är 110!  Vi lyssnade på radion och det var musik på, längst vägarna såg man bilar ligga lite överallt, Efter en halv timme började det. Var femte minut sa det Pling, Detta är trafikinformation.. Det har hänt en olycka där o där o där.... Sen blev det musik igen.. Sen blev det Pling igen! Helt sjukt vad det hände olyckor, Läskigt! Det tog oss en timmeoch 20 minuter att komma till Ystad vilket i vanliga fall brukar ta 30-40minuter. När vi väl kom till Ystad så började det blinka rött vid tågen, Men Pappa vågade inte bromsa hårt för det var ju halt ute. Så vi körde.. Vi var livrädda alla fyra att vi skulle fastna och bli påkörda av tåget. Men det blev vi inte TACK OCH LOV!

Efter två timmar och 20 minter var vi äntligen hos Mormor!

Vi hade riktigt roligt, Jag Mikis. Rebecka, Marcus och Linn hängde hela kvällen. Jag och Marcus hade ett uppdrag eller Marcus hade ett uppdrag han skulle fylla Becki. Men jag tror inte att han lyckades. Det kom massor av snö så vi klädde på oss och gick ut och hade snöbollskrig och åkt "skärtlapp". Det var ganska roligt. man blir som barn igen. Det komma bilder på det när jag kommer hem till Borås. Men det går inte riktigt att ladda upp här på blogg. se

Nu är det snart dags för mig att åka hem igen till Borås. Hem igen det låter skumt att säga så. Men Borås är likamycket hem som Malmö är. Det ska bli jätte skönt att komma hem till min lilla famlj som jag där.

Lördag är det dags för Disney on Ice med Sara. Det är en liten dröm som går i upplevelse faktikst. Har alltid velat se det men det har aldrig varit här i Malmö. men nu när jag bor i Borås så är det inte så långt att åka till Göteborg så det ska jag göra! Jippi!

Frågan är också om man kommer hem till Kärleken eller inte, det ska bli kul att se vad som händer nu.

Nu ska jag äta lite och duscha sen till Mobilia och handla skor. Vill jätte gärna ha nya skor! Men alltid när man vill det så hittar man aldrig några.!

Puss på er alla!

Nyklippt

Kategori: Allmänt

Det blev lugg... Är ganska nöjd fakitkst. När jag själv fixar det sen kommer det bli super bra :) Alltid lika kul att klippa sig. Jessica är super duktig och vet precis hur jag vill ha det =)

ut och handla med Pappa ska jag  nu.

GRATTIS PATRIK!!

Daniel 40år i morgon!

Party Party!

Spel kväll igår med girlsen. Blev en lyckad kväll!

Det är kallat ute idag, hatar verkligen kyla. HATAR jag vill ha sommar

Magsjuk

Kategori: Allmänt


Ja precis det har jag varit sen Nyår,, Hur kul är det.. Men nu jäklar ska jag bli frisk undernatten. Jag har legat på soffan två dygn. Inte alls kul, Jag är så rastlös så det finns inte.

Men i morgon ska jag träffa mina Girls. Jenny, Camilla och Elin ska ha taco kväll och spel kväll, kommer bli super bra.

Ska ringa efter en klipp tid också. KOmmer bli super bra!


Puss på er!