Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Att vara tjock!

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Den som vill ha ett roligt inlägg kan sluta läsa här eftet detta!

Kram KramIdag har jag verkligen haft en skum dag, den har verkligen varit toppen men jag har gått och tänkt på hur jag ser ut. Jag är inte smal jag är inte fet.. utan något mellanting.. Jag har min mage och min tio kilo för mycket.. Jag vet att det bara är jag själv som kan göra något åt det.. Det jag själv som stoppar i mig godiset kakorna men framför allt, allt små ättandet.. eller eg tror jag att det är Godiset som är min stora last.. å åter igen det är jätte lätt att bara säga men sluta äta godis.. Men det är inte så enkelt.. Det är som om jag skulle säga till en rökare sluta röka för det är inte bra för dig.. eller till en alkolist sluta dricka du förstör ditt liv..Det är inte så jäkla enkelt att bara sluta upp med något man tycker är väldigt gott..

Men det går. det är många som har bevisat för mig att det går faktikst att gå ner om man bara vill.. Men man måste ha motivation till det och framför allt måste man ha stödet... Men sure det är jag själv som man vilja gå ner i vikt.. Men alla säger till mig det är bara att sluta.. men jag kan inte, jag vet inte hur jag ska göra..

Jag vet att jag inte vill se ut som jag gör just nu.. Allt är bara tråkigt.. Min självkänsla är verkligen ner i botten jag tycker själv är jag tjockast och fulast i hela världen fast det finns folk som tycker jag är hur snygg och sexig som helst.. Men jag ser inte det andra ser.. Jag ser bara min mage och mina tjocka ben.. Nu finns det säkert folk som känner mig och tänker men herregud Linda det är inte sant som du säger.. Du är fin som du är.. och Ja jag är fin som jag är men jag trivs inte som jag är just nu..

Jag vill kunna ha storlek 36 eller 38..

Jag vill kunna ha fin bikini på mig till sommaren

Men framför allt vill jag inte vara den tjejen som alltid är tjockast..  Det kanske bara är jag som tänker på det.. Vad vet jag men det är en tråkig känsla. Jag vill kunna gå på stan och prova ett par byxor och tycka det är kul att prova byxor just nu är det bara tråkigt.. Men framför allt tråkigt är det att prova stövlar.. det är det värsta som finns..Varför inte göra stövlar men breddare skaft som man kanske kan få ha ett par fina stövlar..

Ush vad jag klagar på mig själv men jag har gått och tänkt på det här så länge och jag måste få ut det någonstans så det fick bli i bloggen..

En mäniska som är smal kommer aldrig någonsin förstå sig på den känsla jag har.. även om jag vet att smala människor inte är lyckligare så tror jag ändå dem är lite lyckligare än en mäniska som är tjock.

Så nu mina vänner en gång för alla ska jag ta tag i det här. Jag vill inte må såhär längre även om jag kanske inte visar det så ofta eller säger något som är det en känsla som finns i mig varje gång jag ska gå ut och festa.. För det börjar bli väldigt tråkigt att aldrig känna sig riktigt fin!

Nästa vecka ska jag åter igen börja på Viktväktarna och kämpa mig i mål! Den 4 Juni ska jag minst ha gått ner hälften!

den 24 Juli ska jag ha gått i mål och ha min drömvikt på 58-59 Kilo! Jag ska klara det!!

Jag ska verkligen klara av det här! Har har jag gett mig fan på något så är det så!!

MEN JAG BEHÖVER HJÄLP MAN KLARA INTE ALLT SJÄLV!

Feb. 23,

Kategori: Allmänt

Nej mina vänner nu går jag och lägger mig har verkligen suttit här förlänge idag.. Klockan är snart kvart över 2 jag önskar verkligen att jag var helt klar med allt jag ska göra tills i morgon men nej det är hon inte.

Istället sitter jag här och gör ingenting.. Men sånt är livet ibland..

Livet är fan fullt av funderingar.. tänker och tänker o tänker hur ska man veta att det man tänker är rätt..

Jag har två väldigt kloka vänner Mia och Josefina som har försökt få mig att förstå mina tankar idag. det är inte lätt alltid!

Karin och jag hade en underbar kväll igår.. Söndag till Måndag.. det blev väldigt stressigt ibland men kul var det!!

Sverige Vann Hockeymatchen

Kalla och Haag tog Silver!  Tjohooooo

Snö

Kategori: Allmänt

Borås uppmättes på söndagen ett snödjup på 80 centimeter, en hel decimeter mer än det gamla rekordet på 70 centimeter från 1945.

Hur häftigt är inte det.. 80 cm snö!!!! Galet..

Jag har aldrig varit med om så mkt snö.. Älskar det! Tråkigt att man inte är barn och kan vara ute och leka i snön. Men nästa vecka har jag praktik då blir det snöbollskrig och pulka åkning med barnen!

Kram på er

Ni är underbara

Kategori: Allmänt

Just nu 16.41

Kategori: Allmänt


Klockan är 16.41 och jag sitter fortfarande i skolan med Mia.. Vi har pluggat. Jag har fått gjort det jag skulle, eller nja jag har inte börjat på Litsem men jag tänkte att jag skulle hem och äta. Vi ska göra köttbullar och potatis mos!

Hur gott som helst.

Det vattnas lite i munnen på mig faktikst! Mums vad gott det ska bli!

Upp och Ner

Kategori: Allmänt


Hej Vänner!

Det händer mycket just nu..

Men det bästa av allt tycker nog är att livet leker!

Och det bästaste av allt Jag åker till Malmö på tisdag =)

PINK

Kategori: Allmänt

Vet ni vad jag kom på tror det var i Torsdags kväll eller Fredags kväll.. jag vet inte varför man jag satt och funderade på namn till mina barn..

Om jag får en flicka så ska hon heta PINK... Tänk er Pink Nygren.. Hur jäkla coolt är inte det!!! Skit coolt!

G O D N A T T

Kategori: Allmänt

Tack

Kategori: Allmänt

Jag har världens finaste vän..

Jag har verkligen suttit fast med en uppgift idag i skolan.. Då menar jag verkligen.. Ritkigt jobbigt.. När jag var nära att ge upp så puschar Karin mig att fortsätta att kämpa.. Likaså Maja.. tack ni är finaste..

klockan är nu halv tre jag vet jag ska upp om några timmar.. MEN min uppgift är klar och jag kan gå till skolan något trött!

JNi är guld världa!

Puss Puss

Kategori: Allmänt

Oj

Kategori: Allmänt

Vilken kväll det blev igår.. Hur kul som helst...

Men fick massa saker som gör att mitt huvud går på hög varv... Vad kommer hända nu?? Allt blev ju ett stor missförstånd..

Men tack ni är fina som vill att det här ska gå vägen...

Girls

Kategori: AllmäntTACK FÖR EN FANTASTISK TORSDAG KVÄLL. NI ÄR UNDERBARA

Snart

Kategori: Allmänt

.. Jävlar in pannakakaaaa eller något i morgon är det den 4 Februari.. Jag har längtat efter den här dagen.. Det har jag verkligen gjort.. Men nu önskar jag nästan att den inte var i morgon. Jag börjar bli nervös.. Riktigt nervös.. Jag vet inte varför och jag borde inte vara det.. Det är C jag ska träffa.. Jag känner ju honom men ändå är jag nervös.. VARFÖR? Vad är jag rädd för borde jag vara rädd för något?

Pratade med en kompis igår om allt som har med killar att göra..Hur det har varit det senaste halvåret.. Det var verkligen skönt att prata med någon som man inte pratar med varje dag som inte riktigt har koll som kan säga sin menining i det jag har att säga.. Men i allfall tyckte hon att jag skulle våga, våga ta risken att bli sårad.. För vågar jag inte hur ska jag då kunna få min familj. Det går inte.. Om man inte är två..

Vem säger att det blir jag och C det kanske inte alls är som jag vill i morgon. Jag har byggt om enorm förväntan över den här dagen.. Inte bra. Men sist vi träffades var det perfekt. Precis som jag vill. Det var verkligen jätte mysigt och jag kände mig som världens finaste i C ögon..

Men ändå är jag rädd..  Vill inte vara det och vet inte vad jag är rädd för.. Jo jag är rädd för att jag inte duger att jag inte tillräckligt bra för honom. Fast vem säger att han är bra för mig?? Jag måste verkligen sluta analysera alla jag träffar.. Ta en dag i taget.. Men i allfall nu kommer han hem i morgon och det känns jätte skönt att jag kan ringa precis när jag vill på dygnet att inte behöva prata på skype att man faktiskt dessutom kan träffas.. Vilken känsla..

Ush jag är nervös.
Vädret just nu är underbart. VITT VITT VITT VITT allt är vitt.. Och det är underbart.. Det som inte är lika underbart är att jag mår inte så bra. Mår illa, ont i huvudet och känner mig allmänt trött i kroppen..

Men nu ska jag stänga ner datorn har massor att göra i morgon!!

Önska mig lycka till!

Pusss

Vinterland

Kategori: Allmänt

Det har snart snöat här hur många dagar som helst på rak.. UNDERBART!! Jag älskar verklikgen snö.. Vi har en cykel parkerad utanför dörren, snart kan man inte se den för snön är snart högre.. det är ganska häftigt..

Idag har jag ont i huvudet inte alls kul. Ska ta en tabelt och äta något.

Nu ska jag bara duscha och sen hoppa ut i den underbara snön..

Vad ska jag ha på mig??

Krma Kram

Tisdag

Kategori: Allmänt

Tisdag idag.. Snart Onsdag vilket innebär att det snart bara är en dag kvar tills jag får träffa min vän som varit i Thailand... Längtar =)


Har varit en väldig lång dag idag.. Det snöar som tusan utanför fönstret UNDERBART!!

Puss på er!

God Natt

Kategori: Allmänt
Känner mig lite som Katten på bilden..Såååå trött!

PLums i sängen nu.. Uppstigning.. 6.30 Köket. 6.50 Morgonpromenad!

There is an Angel...

Kategori: Allmänt

Har jag sjungit i köket när jag har lagat mat idag.. Men inget annat mer än There is an Angel..

Idag har jag suttit inne hela dagen.. SUper tråkigt men efter att ha pratat med Emma så fick jag lite eld i baken och bestämde mig för att gå ut och springa.. jag tycker det är skönt att jogga.. Tråkigt bara när ipoden inte funkar.. Men jag tror att jag har fått igång det nu..

Men i allfall på med nya träningskläderna.. Som är super snygga.. På mössan, halsduken, vantar sen var jag ute runt sjön.. Gick som en Dans.. Jag är grymt stolt över mig själv.. Bra jobbat Linda! Nu ska jag komma igång

Mycket som väntar detta året.. Många gånger man ska vara extra fina, många bröllop och då vill man känna sig extra fin., Jag är fin som jag är nu också men dem där extra kilona ska bort! Så är det bara!

Tänkte ni skulle få se en bild på mina träningskläder men det gick inte.. Hittade inte dem..MÅNDAG, Snart slut sen Tisdag kommer gå fort Navet på eftermiddagen och kanske en jogging runda också.. Onsdag tror jag kommer gå sjukt segt.. sen är det Torsdag.. Blir nervös bara jag tänker på det. Men ska bli super kul att träffa honom.. =) Och jag ska lyssna på Emma, ska inte tänka så mycket.. Jag ska hoppa in och se vad som händer.. Nu är jag trött på att vara rädd och osäker..

Nu ska jag inte bubbla massa skit här..