Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Back to work

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit hemma och fixat lite. Känndes väldigt skönt att ha allt klart =)

Ska tillbaka till jobbet nu. Ska ha lite kvällsmöte med mina kära kollegor.ja Marina jag håller verkligen med dig det ser fakitkst ut som om jag säger något sådant. Roligt Roligt =)

Anna. Du har så FEL!! ;)Vad roligt att några kommenterar undra vem alla 16 andra är som läser bloggen. Jag vet att jag har trogna läsare. Men vem är ni?

Kramar

Undra vad jag tänker på?

Kategori: Allmänt

dsc00913 (MMS)

Undra vad jag tänker på?

Karin är värdelös!

Kategori: Allmänt

dsc00910 (MMS)

Karin är värdelös!

Helgen..

Kategori: Allmänt

Idag är det Söndag och söndagsångesten har kommit krypandes hos många men inte hos mig. Min helg började verkligen skit tråkigt. Jag var bjuden hem till Lotta och Fredrik på fest men jag var verkligen super trött i Fredags jag orkade ingetting. Riktigt tråkigt. Men fredagar ärverklige inte min dag att festa på.

Lördag vaknade jag och tvättade riktigt tråkigt men det gick ändå ganska bra. Tvättade 8 tvättmaskiner..Riktigt bra...Tog fakitkst hand om nästan all tvätt.

Lördag kväll blev precis som jag ville. Min speciella vän Robin kom förbi. Vi lagade mat..Eller jag hade maten klar när han kom. Vilken vän jag  är =) Den bästa man kan ha eller hur Robin ;)

Söndag idag och jag har typ legat i soffan hela dagen hur skönt som helst, Mysigt. behövde verkligen en helg som denna inte göra så mkt bara gå omkring i pjamas. Det ä nice- som jonas brukar säga.=)

Karin kom och vi gick till Ica och handlade lite mat och skrap triss. Hur kul som helst. Började lite segt men vi skrapa till oss 200kr. Som vi ska använda till våran kryssning som vi ska åka på den 26 November!

För att summera helgen: Började sådär men avslutades FANTASTISKT!!!

Tjejer vad hände med att ses en gång i Månaden och äta mat tillsammans?

Love Love Love

Söndagsnöje

Kategori: Allmänt

dsc00907 (MMS)

Jag och Karin skrapar låter, för att vinna pengar till våran kryssningshelg..Det gick överförväntan... 260kr Vann vi!!! (bara några hundrakvar) Here we come STOCKHOLM!!

Livet är bra roligt

Kategori: Allmänt

Kom på en sak när jag gick från bussen igår.. Det är höstmarknad i stan. Mamma och Rebecka har ALLTID varit uppe denna helgen. Men inte iår. Lite konstigt! ahhaa

Idag vet jag inte riktigt vad som händer jag håller på att tvätta och borde städa lite mer för snart kommer Ida hon kommer om två timmar då ska det pysslas lite..

Vet inte riktigt vad jag ska göra om jag ska pärla eller om jag ska göra kort eller en halsduk.

Kvällen vet jag inte hur den ser ut än. Kanske en väldigt specill vän kommer och hänger med mig i soffan.Det hade varit väldigt trevligt men vi får se =) Väldigt längesedan vi sågs så det är på tiden egentligen. Men vi får la se

KRAMAR

Ett beslut

Kategori: Funderingar

Idag har jag tagit en ganska tungt beslut.. Men jag tror att det är bäst så... Jag mår inte bra, du mår inte bra. Eller jag vet inte hur du mår men jag tror inte att du mår så bra, tycker att jag hör det när jag pratar med dig. Men jag vet inte det kanske är dumt jag vet inte.. Vi la se vad du tycker ska se om jag får tag i dig i morgon.


Jag återkommer...

På förstasidan

Kategori: Allmänt

dsc00906 (MMS)

På förstasidan av Aftobladet läser jag just nu att facebook inte fungerar som det ska på PÅ FÖRSTA SIDAN.. Facebook har dessutom fått en Just nu. Jag förväntar mig när jag surfar in på aftonlbadet att få en nyhet känns inte som facebook hör hemma där? Vad tycker ni?

Saknar

Kategori: Funderingar

Jag surfade runt lite bland lite bloggar nu underkvällen och hittade på någon blogg där en tjej hade skrivit att hon också hade flyttat från sin hemstad för att plugga och hon kände att allt blev konstigt med sin vänner hemma i hennes hemstad.. Jag känner igen mig så i henne..

Jag saknar verkligen mina vänner i Malmö.. Specillt Tjemaffian som jag brukar kalla oss. Vi har verkligen haft så himla roligt tillsammans. Alla middagar på elyse alla party kvällar.. Jag har verkligen hur många minnen som helst tillsammans med er. Fina underbara minnen som alltid kommer att finns i mitt hjärta.. Men jag önksar mig fler minnen jag vill uppleva mer saker tillsammans med er.. Jag vill vara en av er igen.. Som jag har sagt innan så ibland känner jag mig väldigt utanför..Jag vet att jag inte ska göra det. Men inte så lät när inte någon av er har visat intresse för att faktikst komma och hälsa på mig. Ni säger att ni ska göra det men det blir ju aldrig av. Jag har bott här i 4år i Januari. nu är dags för er att komma och hälsa på! Det tar ca 3 timmar att åka och jag har plats för 7personer.

Jag har underbara vänner här i Borås men det är inte ni. Jag saknar er verkligen och önskar verkligen att få visa upp Borås för er. Det är en jätte mysig stad. och jag har en just nu en jätte fin och mysig lägenhet som jag verkligen trivs i men jag vill att ni ska förstå varför jag älskar den här staden som jag gör..Ni kanske inte delar det med mig men ni har varit här ni vet vad jag pratar om när jag säger att jag har varit nere på stan eller om jag har varit på resturangen ni kan få upp en bild i huvdet. Aha hon är där =)

Jag har några kompisar som har varit här en gång men jag vill att ni ska komma mer än en gång.

Jag skriver inte detta för att hoppa på någon eller något, jag försöker bara göra mig förståd.

Jag saknar er verkligen!!

Viktväktarna

Kategori: Viktminskning

Hej på er!

Vågen visade på minus 0.1 Hg idag.. Men det är ett MINUS!!! Hahah även om det kändes som om ett hg kunde vara det jag kissade innan jag ställde mig på vågen Hahahah

Men som Jennifer sa, det är inte allid det visar sig första veckan!

Men en sak som är säker jag ger inte upp!! Jag vill det här!!!

Den perfekta presenten!

Kategori: Allmänt

Jag har hittat den perfekta bröllopspresenten till min underbara vän Marina och hennes blivande Man!

Idag är det kallt 1.5 grader!

Kategori: Allmänt

dsc00904 (MMS)

Idag är det kallt 1.5 grader!

Tror ni att jag åt något av denna underbar...

Kategori: Allmänt

dsc00903 (MMS)

Tror ni att jag åt något av denna underbart goda chokladpudding?

Mitt fina hår :)

Kategori: Allmänt

dsc00897 (MMS)

Mitt fina hår :)

Hur mår du?

Kategori: Allmänt

dsc00284 (MMS)

Hur mår du?

DERBY

Kategori: Allmänt

  
Må bästa lag vinna!!! (MFF)

Ligger här i min säng i mörkret och hör h...

Kategori: Allmänt

dsc00894 (MMS)

Ligger här i min säng i mörkret och hör hur granen brevid har sex. Ganska så vilt måste jag säga. Inte kul att ligga och lyssna på. Sov gott

Tjuvtitt in i mitt sovrum .

Kategori: Allmänt

dsc00893 (MMS)

Tjuvtitt in i mitt sovrum .

Idag har jag varit en bra bloggare..

Kategori: ShoppingJag vill shoppa.. Finns hur mycket fint som helst på Vicktoria Secret

Viktväktarna

Kategori: Viktminskning

FANTASTISK DAG

Kategori: Viktminskning

Hej alla gooa vänner!!

Idag har jag haft en fantastisk dag även om jag är förkyld och hostig =( Vilket inte alls är roligt. Men lite komiskt är det egentligen. Först får jag halsfluss och äter pencelin blir mega förkyld sen går den över. Efter ett par dagar känner jag att det är något på gång igen. Jo vad händer förkyld igen.. NOT FUN!!

Idag har jag haft en fantastisk dag på jobbet. Allt har gått super bra. Barnen har lekt med varandra igen som har bråkat och inte något tjafs. Bara en rolig dag på jobbet!

Idag pratade jag med Mamma om viktväktarna igen. Måste göra något åt mig själv. jag frågade mamma om hon kunde betala viktväktarna så länge till mig så kunde jag känna lite press på att jag inte kan låna hur mycket pengar som helst, Mamma kom med förslaget att jag fick 50kr per kilo jag gick ner. Och det är ju ett par kilo så det skulle kunna bli lite pengar av det. Hmm vet inte hur jag ska göra! Vad hade ni gjort vilket är smartast?

Kram på er

Klar

Kategori: Allmänt

Äntligen är bloggen precis som jag vill ha den. Visst är den underbar?

Tack Sofie du är bäst! Vad skulle jag göra utan dig.

Söndag kväll och klockan är snart elva, dags  att sova,. Det har varit en bra helg.

Dock mycket som har hänt på en och samma gång. Svårt att ta in allt.

Tänker på er!

hej

Kategori: Smycken

hej hej hej

Love

Kategori: AllmäntLivet kan verkligen vända hur som helst,när som helst...Så snälla ni underbara människor som tittar in här. ta

vara på de människorna ni verkligen älskar..Och glöm inte bort att berätta för dem att ni faktikst älskar dem!!!

För en dag kan det vara försent!
Hur ska detta sluta?

Kategori: Allmänt

dsc00882 (MMS)

Hur ska detta sluta?

?

Kategori: Allmänt

dsc00876 (MMS)

?

Snart...

Kategori: Allmänt

Tiden går verkligen sjukt fort..Snart är det 6år sedan jag åkte till Usa. Helt galet! Jag förstår inte var tiden tar vägen.

Vad har jag gjort dem senaste 6år sedan..

tänk om jag skulle skriva det här det skulle ta mig hela dagen Men det hade varit kul kanske ska göra lite års resumer eller vad det heter.

Igår var jag i Göteborg med Maja. På ikea.. Hur kul som helst. Bää Bäää..

Det var konstigt att åka mot göteborg..

Nej nu ska jag ta tag i den här dagen. Fånga dagen är det inte så man säger =)

Snart

Kategori: Allmänt

Snart är det ett år sedan jag träffade mister J.. Gick igenom mina gamla blogg inlägg från förra hösten. Anna we hade the time of our life!

Men i allfall snart är det ett år sedan jag använde orden "du är en riktigt man" man gud vad fel jag hade. En riktig man beter sig inte som J har gjort under detta året!

Mina nya pärlor

Kategori: Allmänt

dsc00864 (MMS)

Mina nya pärlor