Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

zzzzZZZzzzzz

Kategori: Allmänt

Nu orkar min hjärna inte mer.. Nu blir det boms i säng för mig del! God Natt på er!

Föreläsning/Malmö

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag på föreläsning om Vetenskapliga artiklar.. Jag tycker inte alls det här är kul. Riktigt tråkigt! Men det är ju ett måste. Jag hatar MÅSTEn. Det är verkligen det tråkigaste som finns!

Jag hoppas att mina presenter kommer fram idag. Hade varit så roligt!

Fick en fråga om tips vad man kan göra i Malmö!!
Så snälla mina vänner där hemma..Vad ska man titta på när man är i Malmö?

Bo01 ligger ute i Västra Hamnen Turning Torso finns där också tycker jag absolut man ska se.. Fast å andra sidan kanske det är mysigare på sommaren. Men det kan vara fint om det är fint väder och inte blåser. Fast blåser gör det alltid i Malmö. =)

Även om det inte är Malmö så är Köpenhamn en väldigt mysig stad att åka till, tar ca 25 min  att åka över vackra öresundsbron . Mysigt att gå på ströget att titta =) Fast ganska dyrt eftersom dranska krona är så hög just nu.

Möllan
Ditt tycker jag absolut ni ska ta er en kväll och äta mat och dricka gott.. Runt om kring Möllan hittar man massor av olika kulturer.

Lilla Torg, Har dem super god mat! Och är även jätte mysigt!

Centrum
Jag tycker det är mysigt att bara gå runt på stan också. Gå från Triangeln ner till Gustav Adolfstorg. Och titta i alla affärer..

Här är lite Tips Carro =) Jag hoppas att ni får fint väder nere i Skåne! Malmö är en super fin stad om det inte regnar! =)

Mamma och Pappa

Kategori: Allmänt

Helgen med Mamma och Pappa var jätte mysigt. Vi var på höst Marknaden och på Knalleland =) Like always!

Fick shoppat lite skor... Jag hatar verkligen höst stövlar.. Jag har för stora vader.. Ni kanske inte tror mig men det är ett helvete!! Jag hatar det! Någon som har tips vad man kan göra?? Grejen är det att jag har muskler och inte bara fett!!

Söndag var vi i skogen och plockade svamp och det var verkligen jätte mysigt.. Jag gick där med mina nya gummistövlar som jag VERKLIGEN älskar dem är bäst! Passar perfekt och dessutom kostade dem 180kr! Hur bra som helst!

Idag har jag verkligen fått mkt gjort på undersökningplanen känns verkligen super bra =)

Igår måndag var jag på badhuset simmade 90 Längder!!!!! Hur bra som helst!! Det var verkligen sjukt bra! Jag är stolt över mig själv och det bästa av allt var det var så peppande att J var där.. Vet inte varför men det var det. Kärleken går inte som jag ville men tror nog att jag kan få en vän av det i allfall. Bättre det än inget.

Livet just nu är verkligen great!

Sofie kommer på Fredag och jag tycker verkligen det ska bli sjukt skoj. Ska bli sjukt spännade att möta henne på centralen för jag vet inte hur mötet kommer att vara.. Har inte sett henne sen i Februari det är många månader! Många månader av mycket konstiga känslor måste jag säga.. Men det kommer bli bra nu Gumman!

I morgon kommer jag att överraska några av dem bästa! Jag ursäktar redan nu inslagningen av presenterna jag var sjukt stressad så det får ni snällt ha översesende med! Och jag har alla kvitto kvar om ni inte gillar det =)

Ni är guld världa!


Nej nu ska jag gå och sova. God Natt på er



En bild på från igår! Jag ser något trött ut!















Världens bästa

Kategori: Allmänt

MAMMA O PAPPA ÄR SNART HÄR HOS MIG!!! Tjohooooo

Det ska verkligen bli kul att träffa dem.Tror att dem ringer snart och frågar var dem ska parkera.. Kan bli intressant när det är höstmarknad och grejer i stora staden =)

Så i helgen kanske det inte blir så mkt bloggande mina kära vänner. Men jag uppdatera på söndag..

En konstig grej hände i natt. Någon rykte i mitt handtag.Läskigt. TUr att jag hade dörren låst.. Undra vem som ville hälsa på mig mitt i natten?

Ha en bra Lördag vänner! KRAMAR

Just nu 00.34

Kategori: Allmänt

Just nu ligger två av mina favoriter i mitt rum och sover..Ser ganska mysigt ut faktikst.. Lotta ligger i soffan och kramar Ankan.. Lisa ligger i sängen och kramar Kossan!! Vem ska krama mig ;)???

Har haft en super mysig fredag.Med idol och kändisdjugel och massor av godis! Ganska onyttigt men men det får vi simma bort nästa vecka =)

Kram på!

Rebecka jag är på din sida vad det än gäller! Always and forever!!!

Män som hatar Kvinnor!

Kategori: Allmänt

att titta på film med sig själv kan vara ganska skönt fakitkst. Idag var de det =) Jag såg män som hatar kvinnor åå Ja jag vet att jag är sen.. Men ska på Bio på Söndag kväll så det var lika bra att se den annars kan man inte se den andra säger dem.

Jag tyckte den var väldigt bra men inte så bra som allt säger. Hade nog lite högre förväntningar.. Men men bra var den i allfall..

Nu ska jag sova ska upp till badhuset imorgon, Har haft vilo dag idag. Underbart men nu kliar det lite i fingrarana att få träna lite. Och badhuset blir perfekt i morgon sen skola sen städa sen är det HELG och mamma o pappa kommer underbart! Längtar!


Marina ja det var verkligen mycket som passade in där häftigt!

Puss på er!

Tappa Tänder....

Kategori: Allmänt

Jag skrev ju häromdagen om mina drömmar om att tappa tänder.. Jag fick ett mycket klokt svar av min kloka vän Marina...

Att man tappar tänderna i drömmen beror på att man lämnar ett gammalt skede i livet och möter ett nytt. Man drömmer det som allra oftast när man är ung, vid tiden för första riktiga förhållandet, första flytten, jobbyte, barn, graviditet osv. Alla lite större förälndringar i ens liv... Inte så många äldre drömmer detta, utan det kommer sig för mest mellan 18-30 års åldern...

Jag är lycklig!

Kategori: Allmänt

Idag har varit en super bra dag.. Det började med Viktväktarna.. Har inte varit där sen i Juni så jag var lite nervös.. Men det vissade sig att jag gått upp 7hekto sen i Juni så jag är nöjd!! Nu jävlar är det hårdträning och nyttig mat.. 8kg har jag kvar!! Jag ska klara det! I can do it!!!

Skolan var underbart rolig idag.. Vi satt och fikade och bara skrattade hade ett seminarium som gick super bra.. M trodde på våran ide så det var kul...

Efter fikan var det dags för lunch soppa som inte alls var god men pannkakor var super gott... Jag Robin Anna och Linda satt och pratade om massa roliga saker.. Vi bara skrattade rakt ut i luften jag kunde knappt hålla mig jag höll på att dö många gånger.. Men som ni ser så lever jag vidare=) Det var sjukt kul!!

Efter lunch satt jag och Ansa och skrev om vårat x-jobb.. Det kommer bli super bra..

Sen blev den en spontan fika med Anna.. Vilken underbar vän du är Anna! Jag är verkligen glad att du och jag har umgåts lite själv. Känner att jag kommit dig väldigt nära.. Vilket jag tycker är underbart!! Du finns vid min sida vad det än gäller.. Och det betyder allt för mig!

När jag vet att jag har dig vid min sida vågar jag mer än vad jag själv tror..

Du är helt enkelt en underbar vän som jag hoppas jag kommer ha vid min sida föralltid!!!

Nu säger jag...

Kategori: Allmänt

God Natt till er mina underbara vänner! Hoppas ni har haft en bra dag. För det har jag haft! =)


Ibland önskar jag att det blev som man tänkt sig!

Frågor utan svar

Kategori: Allmänt

No matter what your past has been,
you have a spotless future


Vad betyder det här egentligen? Borde jag bli rädd Eller har det med kärlek att göra kanske? Vem vet...


Tappar tänder... Jag drömmer att jag tappar tänder var varannan natt..Vad betyder det??

Jag har kommit igång...

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen kommit igång på riktigt med min träning.. Jag har träningsvärk från gårdagens simmning, MEN jag går till Friskis med Karin idag sen i morgon blir det en vilodag. Sen på Fredag tror jag att jag ska simma igen fakitkst. Det är verkligen skönt att simma!

Ha det super bra så ses vi sen!!


Pussss

Fan vad jag är bra

Kategori: Allmänt



Hej På er!

Idag när jag vaknade, vaknade jag först av ett sms av Svensson. Riktigt roligt. Längesedan jag hörde av henne så det var efterlängtat =) Men jag vaknade och var sugen på att träna. Ritkigt träningsugen. Min motivation har kommit tillbaka och jag har en person och tacka för det! Tack du kära vän! =)

Efter en lång frukost gick jag till Badhuset. Super nervös var jag för mister J jobbar på badhuset och att träffa någon i Bikini i badhuset är ingen hit. Men å andra sidan det är mig han ska tycka om. Men det känns alltid obekvämt. Jag ringde Elin behövde lite pepping av henne. Och det fick jag verkligen. Tack Elin! Jag var verkligen nervös.. Längesedan jag var så nervös. Men det var kul. Väl inne i badhuset är det tomt och skönt. Inte alls mkt folk. Det kom ett gäng killar från gymnasiet tror jag och simmade annars var det lugnt och skönt. Simmade en hel timme och tror jag kom upp i nästan 50 längder. Hela tiden tittade jag efter mister J men jag såg honom inte vilket var skönt faktikst. Fast jag måste nog erkänna att veta att han kunde vara där peppade mig ännu mer. Så på sätt och viss var det bra. Det var verkligen super skönt att simma längesedna jag gjorde det och jag hade glömt bort hur skönt det är. Hela kroppen får arbeta alla muskler hela jag tränas. SUPER BRA! Nu är nästa steg VATTEN GYMPAN! I love it. Men där måste jag samla lite mer mod tror jag.  Känner i magen redan att jag har tränat och ryggen. Kommer bli en intressant dag i morgon!
Massor av träningsvärk tror jag! Men nu ska jag gå och göra lite mat. Eller nej jag ska lägga in tvätten först för den ligger här och där i hela rummet. Inte kul om man skulle mot förmodan få oväntat besök. Man vet ju aldrig vem som knackar på =)

Vad hände??

Kategori: Allmänt



Loggade in på Facebook precis som vanligt.. Ser att många har skrivit bra gjort himmelsblått.. Genast blir jag lite nyfiken på vad våra kära fotbollspelar har gjort.Skriver in sydsvenskan.se.. Och ser att Malmö har vunnit med 5-0 mot elfsborg!!!! Hur är detta möjligt? Elfsborg var ju favorIT tippat?? Hmm jag fattar inget. Jag tror att elfsborg spelarna hade en dålig dag idag.. För det här har ju inte direkt varit Malmös sesong! Men bra gjort Malmö!!!!



Nöjd

Kategori: Allmänt

Jag har länge velat ändra lite på bloggen men inte super mkt men har inte vetat hur jag ska göra. Men ikväll losna det och jag blev väldigt nöjd med min nya header. Super fint tycker jag att det blev. Vad tycker ni?

TRÄNING

Kategori: Allmänt



Denna helgen har jag varit ute och gått både Lördag och Söndag och det är underbart! Denna vecka dra vi igång. KARIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3

Kategori: Allmänt

All our dreams can some true..If we have the courage to pursue them



Dancing Queen...

Kategori: Allmänt

Try JibJab Sendables® eCards today!

I did it!!!

Kategori: Allmänt

Hej Hej!!!

Kvällen igår var riktigt rolig. Kvällen började med Rostbiff och Potatis sallad och Champange.=) Gott Gott och jätte goda bakelser till efterätt. och kinderägg. Lyckat eller hur??

Sen bar det av till Göteborg där vi skulle träffa Christian. Vi blev djudna på mat av honom. Jätte snällt. Vi hade väldigt trevligt.

Sen bar det av till exct. Där var det strömavbrott.. hahah.. Ganska kul. Vi köpte varsin drink. Mojito..Men den var inte god men det slank ner och halva annas fick jag också. Dem blev vi dessutom bjudna på av Robin. Vilken kille! Tack Robin!

Sen beställde vi in en annans drink och det gick verkligen inte att dricka. Riktigt vidrig! Sorry bartenders men ni var inte speciellt duktiga!

Sen efter det kännde jag att det här stället var inte roligt. Folk gick och trampade ner mig. Inte kul alls. Och jag kännde mig ner trampad hela tiden. Så kvällen slutade med att vi satt på Burger King och är pomfrittes och det var gott!

Sen kom Annas man och hämtade oss. Vilken man alltså! Och när vi kör in på min gata säger Anna. Linda du har glömt stänga dina fönster gissa om jag hade kallt inne hos mig. 6 Fönsteröppna och det var 6 grader ute! Kallt!

Två täcken och kläder blev det i natt. Riktigt mysigt!

Men nu till min rubrik. Jag träffade Janne nu på morgonen en stund.. Vi satt och tittade på tv och och pratade massa skit. Jag sa att jag ville till gymmet idag men att dem öppna så sent så det är inte roligt att gå till gymmet då. Då säger han Men Linda det är hur fint väder ut gå ut och spring. Nej jag orkar inte sa jag då.. Men då sa Janne Linda gå ut och spring!! Och  gissa vad jag gjorde??



Jag gick ut och sprang i 1 timme och 20 minuter! Och jag mår toppen nu! Tack Janne!

Jag har inte sprungit hela tiden då hade jag varit död men sprungit mesta dels fakitkst! och gått väldigt snabbt så jag har fått ordentlig träning idag. Det gillar jag!

Ikväll blir det lugnt och skönt. har bjudit hem lite vänner ¨på en myss kväll! Vi får se hur det blir!

Och nästa vecka kommer mamma o papap ska bli hur kul som helst! Sen kommer Marielle nästa vecka också och Sen kommer Sofie en helg och hälsar på. Det var hur länge som helst sen jag träffade Sofie så det ska verkligen bli super kul.

Men nu ska jag ringa Mamma!

Puss o Kram

Glad

Kategori: Allmänt

Anna är här och vi har delat en flaska skumpa.. Det är sjukt kul redan denna kvällen kommer bli grym... Nu blir det party!


Vi har precis varit hos Jan och druckit en cider. Kan det bli bättre!


Anna och Jag är ett team!



Dagens Fredag!

Kategori: Allmänt

Jag har hittat en ny spännande blogg..Det finns massor av mamma bloggar men inte så många pappa bloggar men jag har hittat en som är spännande.. Mycket intressant tankar och massor av kärlek i den här bloggen..

Att vara Charlie Schulmans Pappa. Alex Schulman bloggar som nybliven pappa. Det är värd att besökas.



http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen


Svalt i sovrummet

Kategori: Allmänt


Hej på er!

Gör min dagliga blogg runda så här runt kl 13 idag.. Och fastnar på Stinalee sida. Hon har precis som jag förståt det här med att sova i ett svalt sovrum jag har fönstret öppet på nätterna.. För det jag älskar att krypa ner undertäcket och andas frisk luft när jag sover. Precis som hon skriver är det underbart att sticka ut en liten fot om man blir för varm.



Sover du med fönstret öppet?

En dos

Kategori: Allmänt


Nu på morgonen när jag vaknade från min hemska dröm så ringde jag till Sara. Världens bästa sara som precis kommit hem från USA. Hon har varit borta i ett år o kom tillbaka till Sverige för några veckor sedan.

Man blir så glad över att prata med henne hon ger mig massor av energi!  Så nu är denna dagen också räddad!



Puss ¨på dig Sara!

zzZZZzzz

Kategori: Allmänt

Tjohooo

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Dagen började med att jag blev hämtade av Caroline och vi åkte till Förskolan. Väldigt skönt att få åka bil.. Jätte kallt ute idag.. å då menar jag superkallt!


Dagen blev hur bra som helst idag.. Vi målade havet på förskolan med socker och vattenfärg. Sockret gör att bilden blir riktigt glanigt och glittrar jätte fint. Barnen hade super kul och det var så roligt att se dem så glada.

Sen bar det av till Doktorn.. Fick träffa en väldigt bra läkare. Super bra var hon och det känns tryggt att gå till henne. Dock blev jag nästan 500kr fattigare. Men blir det bra nu så blir jag nöjd!

Efter besöket gick till YX tobak och hämtade ut min skor som jag beställt på Nelly.. Dem PASSADE alla tre! Tjhoo.. Men vilka klackar!! Oj oj kommer bli jobbigt att gå med dem. Men väldigt roligt. Ska bli super kul att gå ut med så höga skor. Dem blåa skorna var helt underbara! Älskar dem och det var verkligen kul att få något roligt idag..

Men pricken över i var en trip till badhuset med Karin. Det var verkligen skönt att få simma lite. Betoning på Lite för det var inte många längder. Men det blir fler nästa gång. Vi var ganska trötta. Båda har haft en ganska tuff dag!

Nu ska jag städa lite så jag går och lägger mig i ett städat rum så kan jag bara gå upp och dammsuga i morgon!

Puss på er!

Mamma och Pappa! Jag saknar er!

Ingen...

Kategori: Allmänt

Ingen människa ska få mig att må dåligt. Jag är en människa som ser visa saker svart och vitt.. Varför kan man bara inte säga rakt ut hur man vill ha det... Vill man inte träffas så vill man inte. Jag tvingar inte någon att börja tycka om mig.. Men jag tycker att man kan vara man nog att säga Tyvärr Linda du och jag är ingenting för varadnra.

Men sen å andra sidan ska jag inte tänka att alla killar är lika för det vet jag också att dem inte är. Men det är svårt att tro något annat när man bara träffar konstiga människor.

Och jag har väldigt lätt att bli förälskad i människor och så fort man blir det så har man börjat dröma.. Drömmen att få Gifta sig Drömmen om att vakna upp varje morgon två och inte behöva äta frukost själv. Men framförllt drömmen om barn och familj. ja ni vet hela familje livet. Det är min största dröm och min största mardröm. Tänk om jag inte få det så? Ni alla säger det är klart du kommer att träffa någon.. Du kommer få din familj.. Men tänk så gör jag inte det. Man kan ju faktikst inte se i framtiden. Man kan aldrig veta vad som väntar mig.

Ush jag är verkligen inte på humör känner jag. Inte bra att sitta här och skriva men samtidgt ganska skönt att få ut saker och ting.. Som man bara går och tänker på.  Jag tycker inte om katt och råtta lek. Varför är det alltid så?

Varför kan man inte få höra av sig när man vill och hur man vill. varför kan det inte vara som i sagorna.Att det kommer någon och knackar på ens dörr och säger.

Hej Linda var har du varit hela mitt liv. Jag som har letat så efter dig! Vill du gifta dig med mig? Och så lever man lyckligt i alla dagar framåt.. hahahha tänk om det kunde varit nästan så i allfall.

Men jag ger inte upp än! Jag hoppas min skor kommer i morgon hade varit så kul!



Ibland måste jag också avregera mig lite!
Men i morgon är det nya tag som gäller!

Dansa

Kategori: Allmänt




På fredags ska jag och Anna och Robin med flera om det blir flera ut och shaka lite ass.... Ska bli super kul. LÄngtar verkligen!

HAT

Kategori: Allmänt



Jag hatar att behöva sitta och vänta..

Jag hatar att sitta att fundera..

Jag hatar att det inte är du och jag..

Jag hatar att det är varmt och kallt ute att det inte kan bli höst..

Jag hatar att behöva vänta...

Jag hatar att bli förälskad i någon som inte bli förälskad i mig..



Just nu är det väldigt mycket hat på pinkflower.. Men det ska bli bättre tiden får utvissa vad som händer.

Men jag hoppas verkligen att jag har fel denna gången.. Men tyvärr tror jag att som alla andra gånger att jag inte har det.

Men som Rebecka sa..Hoppet är det sista man har eller något...



När man är sjuk!

Kategori: Allmänt

Då får man tycka synd om sig själv och det har gjort idag därför har jag beställt 3 par skor.. Och lite bad kläder! =)


Nelly  Shoes - BlinkNelly  Shoes - SydneyNelly  Shoes - Sydney

Myck nöjd är jag och dessa nya kompisar kommer från Nelly! =) Nu hoppas jag bara dem passar! Annars blir jag ledsen!

Kärlek

Kategori: Allmänt

one of my favorite nights of my entire europe time was at your place in malmo

very memorable :):)

Sitter och pratar med en gamal kompis, kompis från usa och dem var hos mig och festade en helg för många år sedan och så skriver han detta på facebook idag. Då blir man varm i hjärtat

Alla Stenar är borta

Kategori: Allmänt

Äntligen är alla stenar borta från min axlar. Känns hur skönt som helst. Ibland behöver man svälja sin stolthet och ta tag i saker. Precis vad jag gjort och det blev verkligen hur bra som helst. Sen om allting blir som vanligt det vet jag inte men man kan hoppas. Fast jag tror att allt kommer att bli hur bra som helst.

Idag är det Lördag. 12 September för fem år sedan var jag i usa vid den här tiden. Hmm ska se om jag hittar något dagboksinlägg från Usa. Se vad jag gjorde just idag.

Men idag 12 sep 2009 ska jag till Ina och äta middag. Hon har fått ordning på sin lägenhet och Josefina och jag är bjudan på middag. Ska bli jätte mysigt.

Vad har mer hänt i veckan. Ida och Åsa har varit här hos mig. Super mysigt vi gick runt i Borås hela eftermiddagen och lekte på en lekplats i Skogen =) Jätte fint väder.

Har varit på VFU hela veckan. Super kul. Barn är så roliga.

Om en månad åker jag till Egypten jag längtar verkligen.! Precis vad jag behöver känner jag.

I thinking of you!



Anna Anna Anna!

Jag hoppas verkligen din dag har varit precis som du tänkt dig att den skulle vara.

 GRATTIS ANNA OCH VIKTOR 6år tillsammans idag!

<3

Kategori: Allmänt

Var

Trött

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Här vad det dött... jag är verkligen mega trött

Lördagen hade vi kräftskiva..Det blev en väldigt lyckad kväll. Hur mysigt som helst. Det roligaste är att det är 50/50mellan svenskar och utbyttes studenter. Så det övas mkt på Engelskan. Vilket jag tycker är super kul!

VFU nu super mysigt. Dem är så mysiga dem små liven! Längtar verkligen efter en egen barngrupp. Ska bli super kul!

Jag grävde ner min stolthet och mailade en vän som jag saknar och det känns bra. Ibland måste man lyssna på hjärtat och inte med hjärnan!

Nu sitter jag och väntar med spänning på hur den här veckan kommer att se ut!

Imorgon kommer Ida och Åsa på besök hur kul som helst. Längtar verkligen!

Livet leker just nu!