Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Bulgarien

Kategori: Allmänt

Vilket underbart vader vi har helt fantastiskt underbart!!!

Ligger pa stranden varje dag helt solar och badar.

Fatt solexem vilket inte ar sa underbart men det ar bara att sola over dem.

Shoppat lite ocksa jatte kul...

Hotelet vi bor pa ar jatte fint men bulgarierna ar riktigt otrevliga!!!

Men men hoppas allt ar bra med er.. Puss o kram

30 Min kvar....

Kategori: Allmänt

Nu är det bara 30 minuter kvar till Farfar kommer och hämtar oss, för att köra oss till Sturup!

Bulgarien här kommer vi...
 

Jag är bäst!!!

Kategori: Allmänt

Hej Bloggen!!!

Hahhha..

Jag klarade min sista tena och har äntligen fått godkänt på mitt didaktiksa ställningstagnade.. Tack Tack Tack! Jätte skönt att ha det avklarat..

Har jobbat på maxi sen jag kom hem.. Super kul och super tråkigt på samma gång.. Men nu vilar jag från den stället i 5 veckor. Hur skönt som helst..

I morgn är det äntligen dags för Bulgarien sen Imlen och sen Luleå..

Längtar till i morgon.. Vet inte om det kommer att finnas en dator där men isåfall bloggar jag kanske lite.


Midsommar i dag och jag hänger i soffan med mamma och moster kan inte bli bättre inte sant??


Puss och Kram

Åskar

Kategori: Allmänt

Det åskar och blixtrar och verkligen regnar, Det regnar så det slår mot fönstrerna... just nu ösnkar jag att jag inte var singel. att man hade någon att mysa bara sitta under en film och mysa och titta på film och bara njuta. Låter mysigt inte sant?

Idag har jag rensat mina två byrås här hemma slänt alla kläder som inte passar.. Så nu kan man vara i mitt rum igen.

Bulgarien på Lördag, Längtar verkligen!! Hoppas på två roliga veckor och det är jag säker på att jag kommer att få. Hela familjen Nygren Nilsson och Engström Nygren ska ut på  äventyr!


Heej!!!

Kategori: Allmänt

Hej Vänner!!

Hoppas allt är bra med er! Jag har inte bloggat på länge. Har inte haft någon dator och sen har det varit fullt uppmed Rebeckas student. Och direkt efter det var det dags för Michis Studenten i Södertälje. Hur kul som helst.. Jag blev rörd båda gånger.. Speciellt när Rebecka sprang ut då kom tårarna ska ni veta.. :)

Båda studentfestern var jätte lyckade. Fest natten lång på Beckys.. Michis och Rebecka gick ut på hennes student så jag fick äran att vara chafför till Nyköping.. Fram och tillbaka.. 14Mil totalt.. Visst är jag snäll? Jag gick ändå på penceline så ingen dricka för mig..

Idag Lördag träffade jag Ann och henns vän i Stockholm, Hur kul som helst. Längesedan jag träffade henne. Alltid lika roligt. Bex var också med så när Ann och Henrik åkte hem tog vi stan i egna händer. Vi letade upp en Karta och begav oss till Urban Outfitters... vilken affär... Hur rolig som helst. Det blev ju en del andra affärer också. Hur kul som helst att göra något med Rebecka. Längesedan man hade en dag med henne. :)

Nu sitter vi här hemma hos Bettan och har precis tittat på Matchen. Tyvärr så förlorade Sverige. Men bättre lycka nästa gång.

I morgon bär det av till Malmö igen. Ledig på Måndag vilket ska bli jätte skönt. Sen jobbar jag tisdag till Torsdag. sen är det dags för Bulgarien. Sol och Bad i två veckor.. Love it!!

Lovar att uppdatera med lite bilder när jag kommer hem till Malmö...Om datorn inte är allt för seg kommer det lite bilder nu..

Puss och Kram på er!!

MÅSTE SÄGA EN SAK TILL 18 JULI KOMMER VÄRLDENS BÄSTA LOTTA OCH HÄLSAR PÅ MIG.. LÄNGTAR!!!

FÖRSTÅR INTE

Kategori: Allmänt

Tenta

Kategori: Allmänt

Jag och Ann-Sofi sitter i skolan och kämpar med våra arter.. Det är inte lätt ska jag lova er. 150 olika djur,blommor,lavara,mossor... You name it!!

Idag efter tentan åker jag hem till Malmö tåget går 17.28. Det är väldigt blandade känslor.. SKönt och jätte jobbigt..

Att säga hejdå till Kristina var inte enkelt.. Det var verkligen super jobbigt..

En dag kvar till Rebecka tar studenten..  :)

11 Juli åker jag till Luleå och hälsar på Johan! Hoppas skattepengarna har kommit till helgen så att jag kan boka biljetterna..

Ha det så bra därute i världen!