Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Jag älskar dig!

Kategori: Allmänt



Den här person betyder mest för mig i hela världen!

Tack för en super kul helg. Super kul att du kom upp och hälsade på mig.

Även om det blev dyrt!

Du är den bästa syster i hela världen!

Tillsammans klara vi allt!

Nu är jag REDO!!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag redo för fest.. Nystädat rum ätit mat och musik dundrar ur högtalarna.. Kan inte bli bättre!! PARTY!!!

Smutsigt..

Kategori: Allmänt

Nu är jag snart klar med mitt rum.. Har städat i 2timmar och 42 minuter.. Det var i allfall då jag bloggade sist.. Och jag gör verkligen framsteg.. NU är jag inne i badrummet och städar.. där var det smutsigt. Ush Ushj.. Men fint blir det. Ina får en en hylla i badrummet nu också. =) Hoppas hon blir glad!

Nu måste jag forstätta bara ett lite inlägg!

Anna jag tänker på dig på din stora dag!

Städning

Kategori: Allmänt

Varför är det så jäkla svårt att börja städa?

Någon som har några städ tips till mig?

Hur gör ni när ni börjar städra?

Natti Natti

Kategori: Allmänt

Natti Natiii säger jag.. Är ganska trött men har varit en super bra fredags kväll.. VI har verkligen haft fredagsmys.. Vi har titta på film. Minis first time. Ganska sjuk film eller patetisk är nog rätt ord för filmen. Men ändå på något sätt sevärd. Konstigt!

I morgon blir det party @ 101!!!

Puss på er!

Fredag!

Kategori: Allmänt

Idag är det Fredag tjohooo.. Snart börjar skolan, Jag längtar verkligen till skolan börjar på Tisdag visst är man alltid lita nervös de första minute. Men det går över ganska snabbt.
 
Idag ska vi hem till Lotta och titta på film super mysigt. En riktigt tjejkväll!

Pusss

Hola era pantollerrrrr!!

Kategori: Allmänt

Hej på er där ute eller ni i Malmö.. Tror jag har mest läsare från Malmö fakitkst =)

Idag har vi underbart fint väder i Borås och det firar jag och Josse med att åka till Stranden hahah eller sjön kanske jag ska säga vi ska till allmenäs.. Ska bli hur skönt som helst att blotta fläsket och sola lite.. Kanske man kan få lite fin brun färg.. Måste ju ligga in så jag kan komma hem som en pannkaka från Egypten i Oktober! tror ni jag lyckas??

Har haft en super bra vecka i Borås... Även om det var lite tufft i början men nu börjar det bli bra!

har även ina som inneboende hur mysigt som helst. Och snart kommer världens bästa cliff och ska bo hos mig över helgen. Love it!

Nej nu ska vi dra!

Kramar

Terminens första...

Kategori: Allmänt

TRÄNING har jag varit på idag.. Karin hämtade upp mig vid 10 så stack vi och tränade. Helt underbart skönt! Sprang på crossen i 25minuter och kom 5km... Undra om det är 5km som om man sprang 5 km utomhus. Fast det är klart det är jobbigare att springa 5km utomhus. Men skönt var det!

Idag firar vi Annas Födelsedag! Vi välkomnar henne i i de 23 åriga livet! GRATTIS STJÄRNAN!

Jag Karin och Linda ska åka till Anna i ulrichamn! Ska bli kul!

Men nu ska jag svettas lite till och gå en blogg runda!

Kram på er!

Blääää

Kategori: Allmänt

Bläää vad jobbigt det var att säga hejdå till Rebecka i söndags.. Det var verkligen hemskt! Ville aldrig sluta krama henne och tårarna kom självklart när jag gick in till mig själv igen... Vilken mes jag är men Rebecka är Rebecka! Hon är min klippa! Hon finns där alltid för mig.. Ibland blir jag verkligen trött på henne men en sekund efter är hon ändå den bästa person i hela världen!

Helgen var super bra.. Liseberg i Lördasg var super roligt. trodde dock att jag skulle dö när vi åkte balder men jag lever. TJohooo... Natalie bara skrattade åt mig! Jag skrek så nästa lugorna hoppade ut!

Trots regnet var det en super bra Lördag! Den avslutades med kräftskärtar och massor av gott!

Söndags var i på lager 157! Skit dåligt! Bara en jäkla massa skit! Riktigt besviken var jag!

Men på vägen hem såg vi en älg!! EN levande stor helg det gjorde resan tio gånger bättre!


Älskade Rebecka! Du vet att jag finns här för dig!  Jag är bara ett samtal bort!

Back to School!

Kategori: Allmänt

Hej alla underbara vänner!!

Idag den 14 Augusti är mitt sommarlov slut här i Malmö. Och Jag becca, Natalie och Karwan styr kossan mot Borås. För min del är det tro det eller ej blandade känslor! Visst känns det jätte skönt att komma hem till mitt eget men samtidigt tycker jag det är lite jobbigt. Min familj är det viktigaste för mig. Jag har en toppen familj som står mig väldigt nära. Och tanken på att jag nu ska vara 32 Mil ifrån dem får mig att få lite ont i magen faktiskt. Jag trivs verkligen super bra i Borås och där känner jag mig som hemma på riktigt både i staden och med mina vänner. Absolut jag har några få super bra vänner här i Malmö. Som det verkligen känns tungt att åka ifrån. Men jag vet att dem är mina riktigt vänner och dem kommer alltid finns i mitt liv. Det känns skönt att man inte behöver låtsas vara vänner.  Jag kan vara mig själv helt och jag vet att dem tycker om mig för den jag är. Himla skön känsla!

Vänner kommer verkligen och går.. Jag har jätte svårt att acceptera att vänskapar rinner ut i sanden. Jag tycker det är jobbigt men samtidigt ska jag inte hänga upp mig för mycket på det för hörs man inte av eller ses så är man inte några vänner. Det är bara att förstå. Men det är svårt. För man har gjort mycket roligt tillsammans och har hur många minnen tillsammans. Hur kan man bara glömma bort det? fast å andra sidan vem säger att man måste glömma? Man växer ifrån varandra och skapar två olika liv. Det är bara att acceptera.

Nu sitter jag här hemma och slö tittar på tv. Det är något från tv-shop. Hud produkter. jag är så glad att jag aldrig har haft någon problem med min hud. Happy Face!

Snart kommer Marina och Benjamin till mig vi ska äta lunch och prata skit. Och skvallra en massa det är vi två väldigt bra på. Tänk snart blir Benjamin 1år helt sjukt! Tiden går verkligen hur fort som helst.


Men för att summera sommaren här i Malmö

Grekland med Syster yster var hur underbart som helst
Britney Spears med Syster och Josefina var helt crazy! Fantastiskt!
Jag har träffat X även om jag blev totalt dissad!
Midsommar hemma hos Patrik. Var galet roligt
Lunch på Jensens med Emma och Katja. Väldigt mysigt
Ängelholm med Marina och Benjamin. Det var en super mysig dag i parken
Harry Potter med Stefan och Maria.
Min 24års dag. Lotta kom ner från Borås! En riktigt rolig utekväll

Det är lite vad  jag har gjort i sommar!

Jag har haft en väldigt skön sommar!

Nu ska jag hänga ut tvätten och göra mig i ordning till mina två favoriter kommer!


 

Kramar Tant Linda

Vilken grej..

Kategori: Allmänt

Läste precis om en man som våldtagit en kvinna i Helsingborg..

Nu väntar han fängelse och möjligtvis HIV.

För kvinnan han våldtog var nämlingen HIV smittad..

Mannen mådde visst väldigt dåligt det förstår jag. Han lärde sig nog en riktig läxa!

Sista veckan

Kategori: Allmänt

Hej på er!

detta är min sista vecka i malmö för den här sommaren. Sommaren har gått väldigt väldigt fort måste jag säga. det började väldigt konstigt men slutar i topp!

Helgen har jag jobbat. Riktigt trevligt jobbat med Tessan och Fanny kan inte bli roligare då!  På söndagen kom polisen in och berättade att det försvunnit en liten pojke.. Då blir man lite rädd.. Några timmare tidigare kom det in två flickor och frågade efter sin bror vi ropade i högtalarna men ingen pojke kom..

När jag kom hem från jobbet såg jag i tidningen att pojken hade tagit sig hem och väntade hemma. Väldigt skönt.

I lördags träffade jag även tjejerna från gymnasiet. Trevligt. Träffade även Fjodor en stund hur kul som helst! Tråkigt att man inte ses oftare. men ska bli ändring på det har vi sagt.

Vad har mer hänt sen jag skrev sist.



I morgon jobbar jag super tråkigt hela jäkla dagen!! Hatar det! På onsdag hoppas jag att träffa Emma! Ska ringa henne i morgon men Emma om du läser detta går det att ses på onsdag kväll?

Fredag blir det lunch med Marina och min solstråle Benjamin!

Nu ska jag se klart min konstiga film!

Puss på er!

Till alla er i Borås jag längtar efter er!!!

En oförglömlig dag

Kategori: Allmänt



SANNA VÄNNER HAR MAN KVAR!

Jag har ju glömt...

Kategori: Allmänt

Jag har ju glömt berätta något super super roligt...

När jag var i Grekland så fick jag en sms av mina Kära Vän Marina hon skulle fråga mig något.. Något hon inte kunde fråga per sms eller i telfon.. Jag som är så nyfiken..Jag tänkte å tänkte men jag kunde inte komma på något.

Men förra veckan sågs vi och hon berättade för mig.. JAG SKA VARA HENNA BRUDTÄRNA på henne bröllop nästa sommar. Jag längtar.. Det ska bli så super roligt. Och det är verkligen en ära att få vara med.

Bröllopet ska gå i lila. Det kommer bli hur fint som helst.

Marina du kommer få ditt bröllop precis som du vill ha det, det är jag absolut säker på!


Tack! Det betyder super mkt!

Mysigt

Kategori: Allmänt

Det kan man lugnt säga att jag har i helgen. I fredagsa körde vi till Mormor och Morfar ute på österlen för att hjälpa dem att börja flytta så smått. Vi beställde tapeter och målade deras enorma vardagsrum. Dem har ett vardags rum på 50m2 det är dubbel så stort som mitt eget rum i Borås. Helt sjukt ju! Men det blev riktigt fint och dem var väldigt nöjda.

På Lördagen hade vi lite kräftskiva. Väldigt trevlig vi hade gjort ost och kantrael paj till också. och blåbärspaj till efterrätt kan inte bli bättre. =)

Idag Måndag har jag träffat Rebecka från Linköping och jobbat. Jag och becca kom fram till att det är inte roligt att gå på stan länge man hittar ändå inget. Vad säger ni? Vi åt super god mat på Lilla torg. jag åt Entreco med Klygtpotatis och Bea sås! Mums!

Annars har det varit en super bra dag. Gick väldigt fort att jobba idag!

Jobba i morgon också den på onsdag är det dags för Ängelholm tror jag. Hoppas jag!

Kram på er där ute!