Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Jag tror jag har bestämt mig....

Kategori: Allmänt

Jag var hos optikern i onsdags och kollade min synd och fick fem par glasögon med mig hem. Jag tror jag har bestämt mig för vilka jag vill ha nu..



Det andra brevet i brevlådan

Kategori: Allmänt

Jag säger bara SUCK jag hatar vuxen livet ibland.. När jag flyttade till Borås hade jag inget arbete och inte så mycket pengar. Det blev inte mycket pengar kvar i plånboken så jag valde att ta kontakt med försäkringskassan och ansöka om bostadbidrag så 2007 fick jag några hundralappar mer i månaden av försäkiringskassan. Nu visar det sig att jag fått för mycket pengar och har fått en räkning på 4500kr att betala tillbaka till dem. HUR kul är det? Fast egentligen har jag nog mig själv att skylla för att jag inte räknade ordentligt på det men jag och pappa gick igenom hur mycket jag tjänade och tyckte inte det var någon fara men givetviss har vi räknat fel! Så det är bara snällt att betala och se glad ut. Som tur är kan man dela upp betalning utan problem så det får jag göra!



Världens bästa!

Kategori: Allmänt

Vad skulle jag göra utan min lillasyster. Hon vet precis när hon ska muntra upp mig eller när det är något som bekymrar mig! Hon är dessutom en helt underbar vän till mig. Den bästa som finns! Visst hon har sina sidor hon med men hennes hjärta är av guld!!

Idag när jag kom hem låg det två saker i min brevlåda. En liten ask som det stod nallebudet på. Eftersom jag själv skickat den en gång till Elin så vet jag vad den innehöll men inte vilken nalle och vem den kunde vara ifrån

TACK REBECKA!


Into the wild!

Kategori: Allmänt



Musiken i den här fantastiska film var lika bra! Ni som inte sett den måste se den! Jag är egentligen inte stor fan av äventyrsfilmer men den här var på något sätt lite nutid. Nej gott folk se den snälla!!

Society


Oh, it's a mystery to me
We have a greed with which we have agreed
And you think you have to want more than you need
Until you have it all you won't be free

Society, you're a crazy breed
Hope you're not lonely without me...

When you want more than you have
You think you need...
And when you think more than you want
Your thoughts begin to bleed
I think I need to find a bigger place
Because when you have more than you think
You need more space

Society, you're a crazy breed
Hope you're not lonely without me...
Society, crazy indeed
Hope you're not lonely without me...

There's those thinking, more-or-less, less is more
But if less is more, how you keeping score?
Means for every point you make, your level drops
Kinda like you're starting from the top
You can't do that...

Society, you're a crazy breed
Hope you're not lonely without me...
Society, crazy indeed
Hope you're not lonely without me...

Society, have mercy on me
Hope you're not angry if I disagree...
Society, crazy indeed
Hope you're not lonely without me...

Plugghäst

Kategori: Allmänt

Nu ska denna rara Pinkflower gå och lägga sig klockan är snart två och jag skulle lagt mig för flera timmar sen. Men ibland är det inte lätt när det är svårt! Har varit en intesiv dag idag. Men i morgon eftermiddag blir allt mycket lättare kommer även in lite bilder i morong som jag behöver hjälp med.

Hoppas ni sover gott!

Utmaning

Kategori: Allmänt

Regler:

1. Länka till den som har taggat dig
2. Beråtta sju sanningar om dig själv
3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, sà att de vet om utmaningen

Sju sanningar om mig...

1. Jag sover nästan alltid med min kossa! Som jag fick av Adam för många år sedan i julklapp 

2. Jag är väldigt rädd för fulla människor

3. Min största dröm är att hitta en amerikan att gifta mig med och få leva i USA

4. Jag är super mörkrädd

5. Jag gasar gärna lite på gasen när jag kör själv

6. Jag är super mörkrädd

7. Jag är rädd att jag aldrig kommer att få några egna barn

Rebecka

Sofie

Julia

Lotta

Camilla

Mikis

Erik


Kram på er där ute!!

Onsdag idag

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Idag är det onsdag och jag har verkligen varit jätte dålig på att blogga så blir det ibland. Sorry för er som går in på sidan och ser att det inte är något uppdaterat men ibland orkar man bara inte. Har inget vettigt att skriva om. Men bloggtorka med andra ord!

Tänkte jag skulle berätta lite om helgen. I lördags jobbade jag halv dagen ganska roligt jag var i spelbutiken och det är alltid roligt. Mycket att göra full rulle hela tiden. Det gillar jag. Var även i Minihuset och satt och tittade på bamse ett tag en halv timme. Mysigt!

Sen var det dags för sommar festen. Sommarfest som vi hade ordnat här hemma i huset. Det blev en rolig kväll.. Det blev mkt spel.Först körde vi med andra ord.. Sen spelade vi det igen fast vi spelade det ´på eng det kan jag säga blev en uttmaning riktigt roligt. Jag skulle förklara panna. Det var inte det lättaste men det gick de kom på det tack och lov. Sen blev de tre man det var super roligt första gången jag var med på det.. Kan ju säga att regler och sprit är ingen bra kombination.. Det funkar inte. Josefina gav mig dessutom 12 klunkar att dricka.. jag blev ju full som ni alla förstår inte så jätte roligt.. Eller jo det var skönt att bli full... Vi gick till VIMMEL... Jag tycker inte om vimmel egentligen men jag vet att Josefina gör det så vi gick det och hade super roligt. Jag fick en dunk i ryggen av två killar som bråkade.. Men det var lugnt det gjorde lite ont men det går över när jag gifter mig =)

Efterfesten blev sing star och tecken 3 tror jag. Hur kul som helst sen deckade vi i min säng! Jag sov till klockan ett på söndagen skulle ha tränat men det orkade jag inte..

Tränade i Måndags och igår tisdag var jag på gympa det var riktigt roligt. men lite svår med kordinaionen men det ska bli bättre nu därför jag går o gympar för att bli smidigt som en lärka!

Onsdag idag och jag borde sätta mig och plugga och det ska jag faktikst göra nu. Ska hoppa in i duschen man pluggar alltid bättre när man har duschat ska dessutom till optikern idag! Och där fanns en riktigt snygging bakom kassan!

Jag måste säga att jag är på väldigt bra humör idag känns underbart! Hade en jätte mysig telefonsamtal med min älskade syster igår också hon var också på bra humör!

KRAMAR

Fredag kväll

Kategori: Allmänt

Hej kära vänner och alla ni andra också =o)

Sista dagen på min ledig vecka så jäkla skönt.. Hatar att vara ledig när alla andra är i skolan eller jobbar och har inte tid för mig... Nej nu var jag dum så synd när det inte om mig. Har haft en jätte skön vecka skönt att bara vara jag.

Har haft en super bra fredag först var jag på förskolan och fick mitt papper underskrivit.. Sen Ville josefina titta på mobiltelefoner så det gjorde vi  men vi hittade inte något.  Sen in på ica och handlade mat. Kina mat stod på schemat. Hem till Lotta lagade mat kina maten blev super god verkligen något att rekomendera er alla.

Lets Dance tittade vi på. tyckte det var jätte tråkigt att Blondinbella åkte ut...

Har precis gjort en ansiktsmask så himla skönt... Nu sitter jag och pratar med Pernilla i telefon super kul.

I morgon är det sommar fest. Ja ni läste rätt sommar fest mitt i vintern. Ska bli super skoj. Vi längtar efter sommaren här på balder =)


Puss och Kram till er

Tomt i

Kategori: Allmänt

 Nu är det tomt i Spargrisen igen. Nu är alla räkningar betalade lika dyrt alltid! Hatar verkligen att betala räkningar men det är måste. Jag satte inte pengar till Mamma också fast egentligen är det inte mammas pengar utan mina men jag sätter dem där för att jag inte ska göra av med dem. Bra eller hur? För jag är verkligen slösa... Nej nu är det dags att gå ut på stan och röja lite.. Inte jag men Josefina ska röja =) Ny mobil står på shoppinglistan.

Ha en trevlig kväll och ni glömmer inte Lets Dance ikväll! Heja Blondinbella!

Do you know...

Kategori: Allmänt


True friendships
are rare
 and wonderful

I am so happy
and grateful to have a friend like you

Wheter together
or miles apart
we share a special bond
that keeps us close
in thought
and in the heart
OUR FRINDSHIP




Vad ska jag ta med mig?

Kategori: Allmänt

Vänner jag behöver hjälp

Jag har fått i uppgift att ta med en sak som symboliserar mig till Måndagens lektion?

Vad ska jag ta med mig?

Vad är jag?

Vem är jag?

Snälla ni hjälp mig??

SNÄLLA SKRIV EN KOMMENTAR


Våren 2009

Kategori: Allmänt

26 Januari -Bilden börjar (äntligen)

27 Februari- MALMÖ  

28 Februari - MELODIFESTIVALEN

12- 15 Mars- stockholm med världens bästa och saknade Kristina

14 Mars. MELODIFESTIVALEN i GLOBEN!

8 April- LONDON med Josefina

29 Maj- SOMMAR LOV

Jag har hela våren planerade.



.

Drömmar

Kategori: Allmänt

Drömmar ska man ha, massor. En dröm jag alltid har haft är att åka till London och nu äntligen ska jag få komma ditt och dessutom med Josefina.Ska bli hur kul som helst. 

En annan dröm som också har slagit in det var det här med att åka skidor. Hur kul som helst det med.

Sen har jag självklart drömmar som jag ALDRIG kommer att slå in ni vet sånahär underbara kärleks drömmar sånt man ser i alla filmer.. Kärlek vid första ögon kastet... Fast det där tror jag starkt på.. För så var den en gång för fyra år sedan.. Vid en viss buss station någon stans i Världen. Där stod du. =) Det var kärlek!  En kärlek som blev till en väldigt bra och nära vän än idag!

Sen har vi drömmar om att bli ekonomiskt oberoende.. Vilket jag tror kommer bli en dröm för alltid =) Lär ju aldrig hända eftersom jag pluggar till lärare =)

Drömmar om ett annat utseende fast det är bara dumt egentligen men drömma kan man.. Fast det var mer när man var mindre tycker jag. Jag är fin som jag är.

Drömmen om den perfekta killen... Kommer den drömmen att slå in? 
Självklart kommer den att göra det. När man minst annar det dyker han upp.

Vad har ni för drömmar?


LONDON HERE WE COME!!

Kategori: Allmänt



Jag och denna prima donnan ska åka till LONDON den 8 APRIL

Jag kan om jag vill

Kategori: Allmänt



FÖRE





EFTER




Visste blev det fint! Jag kände att det var på tiden att jag städade lite..
Nu kan man sova ordentligt också!

KRAM på er!

ONT det gör ont det gär oooonnnt

Kategori: Allmänt

Så ont som jag har just nu har jag aldrig tidigare haft. MEN ändå gick jag till friskis och svettis och köpte ett kort. DUKTIGT OCH jag tränade också.. Kanske inte var det bäsat men jag gjorde det ändå. Super skönt! Hoppas smärtan är bättre i morgon har lite att göra det nämligen.

Kram på er där ute

Jag har så ont

Kategori: Allmänt

Glömde säga i förra inlägget att jag har fruktansvärt ont i benen idag! Jag kommer nog ha väldigt svårt för att röra mig i morgon och nui borde jag verkligen gå o lägg mig!

Jag önskar jag kunde ringa och berätta hur glad jag är för DIG men jag orkar inte bry mig längre!


Sofie den 19 Januari idag betyder det inte något???
Vänskapåren hur många??

A dream come true

Kategori: Allmänt

Äntligen Måndagen den 19 Januari!

Idag har jag Anna, Linda och Karin åkt skidor det för första gången det var bara jag som var nybörjare.. Det var så himla roligt. Något av det roligaste jag har gjort tror jag. Det var super svårt och det är fortfarande svårt! Men Anna vilket tålamod hon gav aldrig upp. Hon lärde mig att åka skidor. Hon ska vara stolt! Jag höll i hennes stavar så åkte vi tillsammans. Jätte  kul vi ramlade några gånger men inte så konstigt hon hade aldrig lärt något och jag har aldrig ståt på ett par skidor. Det har alltid varit en dröm att få åka skidor!

Jag vet inte hur jag ska beskriva denna fantastiska dag! Det är bara glädje!

Liftanar var riktigt roliga. Knapliften ramlade jag av några gånger.. Därav ett jätte blåmärke på insidan av låret.. Och några till kan man nog säga.. Men det hade jag räknat med =)

Här kommer lite bilder från dagen!



swing

Kategori: Allmänt


Kvällen blev inte riktigt som jag trodde.. Swing stod på schemat med de drog till X o Y men jag o lotta drog till Swing inget folk. Men vi tog en drink och jade super kul! Firade massor av olika saker!

Men nu är det Fredag och ny vecka! Kämpa Kämpa!

Jag är så stolt!

Kategori: Allmänt

Kram dag??

Kategori: Allmänt



Idag bestämmer jag att det är en kram dag!

Så kram en vän idag?

Kram dag??

Kategori: Allmänt



Idag bestämmer jag att det är en kram dag!

Så kram en vän idag?

Guldstjärna till mig själv!

Kategori: Allmänt

Idag gjorde jag något som jag brukar vara väldigt rädd för.. Jag är väldigt rädd för ska jag nog skriva. Som mina vänner vet är jag väldigt mörkrädd går knappt ut med soporna om det är mörkt ute och om jag skulle göra det har jag alltid dörren öppen och pratar gärna med någon samtidigt som jag går ut! Löjligt jag vet!

MEN

Idag gick jag hem från Bion halv tolv själv.. Fast jag SMS både Johan och Sofie och frågade om de var vakna men jag fick inget svar. Så jag gick hem SJÄLV till en början tyckte jag faktiskt att det var jobbigt men tillslut tänkte jag för mig själv. Händer det något så händer det något det var faktikst ganska skönt ute ändå. Frös som jag alltid gör så jag gick ganska snabbt. Det är inte någon lång väg att gå från bion men det räckte för att jag skulle känna mig stolt över mig själv.

Jag gick hem helt själv utan att prata med någon

OCH

jag vände mig inte om för att titta om där var någon bakom mig!

Jag är stolt över mig själv

BRA GJORT LINDA

Därför ger jag mig själv en guldstjärna

Får man?

Kategori: Allmänt


Får man lov att säga precis vad man tycker, tänker och känner även om det kan såra personen i fråga jätte mycket?

Att det kan faktiskt förstöra en relation?

Är det värt det då?

Changeling

Kategori: Allmänt

Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. En månad senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.

Den här filmen var hur bra som helst! Den var spännande och sorlig men ändå lite humor i den.
Den får fem hjärtan av mig

<3<3<3<3<3

Angelina Jolie spelar Christina Collins fantastikt bra. En roll som passar henne som handen i handsken.

Tror att hon kan sätta sig in i situationen eftersom hon själv är mamma.

Hon får också fem hjärtan av mig

<3<3<3<3<3

I LOVE I LOVE I LOVE

Kategori: Allmänt

Heej på er igen!!


Jag vill inte säga för mkt för er som inte tittar på VÄRLDENS bästa serie ONE TREE HILL!!! Jag älskar verkligen OTH.. Finns inget bättre!

Nu har jag sett avsnitt 14 och jäkla.. Vill bara se mer o mer  o mer.. Men tyvärr finns det inte mer att se! Får vänta tills nästa Måndag! Men det händer grejer det kan jag lova! NU ska jag sätta igång och plugga ikväll blir det simmar och bio med Lotta! Världens bästa vän! ALLA borde ha en vän som Lotta! 

Äntligen are they back!

Kategori: Allmänt




NYA AVSNITT ÄNTLIGEN HÄR!!!

Friends

Kategori: Allmänt

En vän är en människa i vars närvaro man törs vara sig själv

ÄNTLIGEN <3

Kategori: Allmänt


Nu änltigen känner jag att jag har koll på bloggen och den är inte så intensiv för er läsare så nu hoppas jag på att det blir många läsare =)

Idag har det verkligen varit tråkigt väder! Regnat..

Men nu ska denna kvällen piggas upp och mama mia sitter i DVD:en!

Lotta är fortfarande här.. Roligt Roligt!

God Natt på er!



Sov så gott!

Ser ni någon likhet?

Kategori: Allmänt





Helt underbart!!!

Älskar både Magnus och Skönheten och odjuret!

Puss på er!

WALL-E

Kategori: Allmänt



Jag är ett stor fan av Disney filmer och denna underbara film såg jag ikväll men Josefina! Ganska mysig. En kärleks historia utan ord kan man säga. det är inte så mycket prat i filmen mest.. Walleee Eller Evvvva!!

Helt klart sevärd!

Imorogn åter igen Maxi som väntar på mig. Känns inte så jätte roligt! Men det ger pengar! Tjohooo.. Rikas på stan!

Kram på er!

Vad ska jag göra?

Kategori: Allmänt

Jag vill göra om bloggen lite. Men vet inte ritktigt vad jag ska göra med den? Jag vill göra om den helt.. Tycker den är för mkt just nu. Vill ha en nya header och en ny bakgrund som inte är för mycket. Just nu är den väldigt mycket för mycket!

Det har snöat inatt och jag tror att det snöar just nu också super mysigt! Älskar snö! Tråkigt att det inte komme på jullovet bara barnen är ledig och kan vara ute hela dagarna. 

Idag är det Torsdag och jag tog en ledig förmiddag. Skönt inget obligatoriskt i skolan så det var skönt att sova ut. Sov till 10 helt underbart!

Nej nu ska jag hoppa in i badrummet tänkte jag och försöka göra mig vacker..

KRAMAR ha en bra dag där ute i världen!

STOCKHOLM HÄR KOMMER JAG!!!

Kategori: Allmänt




JAG LÄNGTAR SÅ!!!

KRISTINA SNART ÄR VI DÄR!!

lÄNGTAR IHJÄL MIG!!!

Heeej

Kategori: Allmänt

Jag skrev ett inlägg häromdagen men det kom visst inte fram. Konstigt! Idag är det Lördag och jag är ledig har jobbat super mycket undet jul och nyår så jag har inte haft någon motivation till att skriva något. Så nu kommer det ett inlägg idag! Äntligen! Hoppas ni tittar in och blir glada =)

Julen var super mysigt jag var hos mormor och morfar. Vi alla var där... Vi åt god mat och öppnade massor av fina julklappar. TACK tomten! DU är bäst! Vi badade även tunna.. Hur mysigt som helst.. Farfar tyckte det var lite för varmt. 41 grader i vatten han är van vid 18 han tyckte vi kunde hälla i lite kallare vatten =) Jag tyckte det var underbart!

Sen var det dags för maraton på Maxi jätte kul att se alla kollergor igen! De är för gooa! Förbutiken stod på schemat det är verkligen kul alla gubbar och tanter önskade mig välkommen tillbaka.. Tänk att dem kommer ihåg mig! Det är vänner det!

Jag har även träffat Johan Carlsson han var hemma en dag så då passade vi på att ses. Åt Pizza och tittade på sagan om Ringen.. inte min favorit film så gissa om jag somnade gott i soffan.. O JA!! Hur mysigt som helst! Jag kan nog sova var som helst och när som helst. Är jag trött så kan jag somna varsom helst! det är lite farligt! Men bra för jag har aldrig problem att sova borta!

Försökt att träffa alla vänner och göra roliga saker men tyvärr inte träffat alla, Men det blir såibland!

Nyår firades hemma i huset i Malmö med tre vänner från Borås! Maja, Karin och Martina! Supåer roligt. Kommer bilder! Vi var 16st som åt tre rätters hemma hos oss. Det var verkligen en perfekt nyår. En sån där "vuxen" nyår man sitter och äter gott och länge =) Nu börjar vi bli gamla vänner! Hahha

Sen var det dags att jobba lite igen.

Hade en toppen ute kväll i Lördags på ETAGE.. Det var jätte längesedan jag var  där. Kommer inte ihåg att man kunde ha så roligt. Jag hade en perfekt fylle! Dansade och hade super kul! Tack Camilla för sov platsen! Det blev en mysig start på Söndagen också. Jag tog mig mitt täcke och hoppade i mellan Jenny och Camilla så låg vi i Camillas säng och pratade skit i mins en timme. Jätte trevligt. Längesedan jag träffade tjejerna! Emma och Sandra var också med men dem gick tidigare från ETAGE..

Det blev frässten MAX på natten! Det var så jäkla gott!!



Nu är jag tillbaka i Borås och här snöar det och är kallt! MYSIGT!!


Det bästa från 2008

Kategori: Allmänt

  • Studenterna Rebecka och Mikis
  • Bulgarien
  • Lotta på besök i Malmö
  • Resan till Luleå
  • Casinot
  • High School Musical (Musikalen)
  • Marina fick sin son Benjamin
  • Alla galna fester i Borås


Detta är vad jag kommer på just nu jag kommer säker på mera saker!

Nu ska jag och syster städa klart!

KRAMAR