Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Hmm

Kategori: Babbel

Jag satt och tittade på kort från någon vecka tillbaka och ser ett kort på mig själv. Helkropp inte ofta jag har sådan kort. Jag fick en chock.. Hur fan ser jag ut.. Jag kanske är hård mot mig själv.. Men jag vill verkligen inte se ut såhär.. Så från och med nu blir det träning för mig stenhård träning och bra mat.. För såhär vill jag inte se ut..

Så om ett år från o med idag ska jag väga 15kilo mindre!!!

Jag lovar er den 19Juni ser jag inte ut som idag!!!

Jag är lite rädd faktiskt!!!

Kategori: Babbel

Jag är lite rädd faktiskt!!!

MÅNDAG

Kategori: Babbel

Hej på er!!

Vilken underbar måndag jag haft..Varit på jobbet och haft utbildning HLR..Hur bra som helst! Nu vet jag hur jag ska göra om någon sätter i halsen. Kände faktikst att en del av min rädsla försvann. Vi fårvälse hur jag reagerar om någon sätter i halsen. Inte roligt.

Imorgon blir en rolig tisdag ska se Patrik Isaksson på Liseberg med Maja och Therese. Ska verkligen bli super kul. =)

Nu ska jag städa upp lite sen sova!

Kramar

En skön helg

Kategori: Kärlek

Efter en kort vecka åkte jag ner till Malmö igen för att prova min tärnklänning som jag ska ha på Världens bästa Camillas bröllop i sommar.  Jag längtar så efter att få se henne gå till sin Peter. Men oj vad hon kommer att gråta.. Jag tror inte att jag kommer att kunna titta på henne för då kommer jag oxå att gråta hahahah

I allfall när jag kommer till Malmö är det underbart väder.

Lördagen spenderar jag halv dagen med Camilla och provar klänningen. Det kommer att bli en väldigt fin klänning..Vägen ditt har inte varit den enklaste men det kommer bli bra.

Efter att Camilla har åkt sätter jag mig och solar/sover. Mamma och Pappa kommer hem med en överraskning till mig En ny dammsugare..UNDERBART och så väldigt väldigt snällt!!

Vi lagar mat och sen åker jag och pappa och badar.. Hhaha det tog tid för mig att komma i havet men jag gjorde det.Synd jag inte har något bildbevis. Det var ganska skönt faktikst tråkigt att det blåste bara.

Idag söndag har jag och mamma shoppat lite ganska roligt hittade ganska mkt roligt =)

Åkte tåg tillbaka gick väldigt smidigt idag. Mkt folk på tåget men som sagt gick väldigt bra!

Har haft en toppen helg!

Nu väntar en underbara vecka på jobbet!

Puss på er!

Det gör ont..

Kategori: Kärlek

Hej på er!

För ett år sedan var jag mega lycklig jag var någons flickvän och jag var verkligen så lycklig. Jag har aldrig kännt som jag gjorde för någon som jag gjorde för han. Allt var perfekt. Men sen hände det något. Jag vet inte vad som hände egentligen merän att jag börjar tvivla på mig själv och min känslor. Var jag verkligen kär eller vad jag bara kär i kärleken? Jag vet inte. Men konstigt hade vi det i allfall. Vi bestämde oss för att bara vara vänner.. Vi var vänner ett tag sen sågs vi och det slutade med att vi var med än bara vänner.. Men sen bestämde vi oss att efter det att bara vara vänner igen.. BARA vänner..och såhär har vi egentlige hållt på tills ca 2månder sedan. Vi hade en fantastisk kväll ihop jag och han och Linda och hennes pojkvän men det blev inget efter det heller.. Nu har han flickvän och han är kär som aldrig förr..Jag kan inte hjälpa det jag är SVARTSJUK, varför jag är svartsjuk vet jag inte. Han är världens finaste och roligaste och vi har verkligen så kul tillsammnas men det finns ingen kärlek ingen äkta kärlek. Och nu tycker jag bara det är yttlig vänskap som finns dessutom. Men jag vet inte jag kan ha fel.

Men även om jag är svartsjuk så är jag väldig glad för hans skull.

Det gör lite ont!

Hello!

Kategori: Babbel

Hej på er min kära vänner!!

Vad skönt det känns att skriva kära vänner..Tycker det är väldigt skönt att faktikst veta vem det är som läser bloggen. Aldrig tänkte på det innan.

Idag är det onsdag och jag har varit och tränat super skönt =) cyklade 6km rod 2000m och cross 1.5km och sen körde jag lite styrka med ben och armar.Riktigt skönt pass idag. Tror att jag ska simma i morgon.. Men vi får se! Vill verkligen inte gå till Badhuset för jag vill verkligen inte träffa Janne.. Tänk att en mäniska kan få en att känna som han gör! Inte roligt alls!

Hoppas ni alla mår bra!

Kramar