Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Hakuna Mattata!

Kategori: Allmänt

Eller något. Inga bekymmer bara lycklig var dag! Så önskar jag verkligen alla dagar var. Inga bekymmer!

Idag har jag lyxat till det lite jag var och klippte mig behövde verkligen det. Nu känner jag mig som 24 igen! Även om jag bara är 23 och ogift!  ;0)

Först vill jag säga till min älskade Syster Rebecka! Du är bäst! Och jag är verkligen så glad för din skull! Du vet vad jag menar. ohh jag längtar verkligen efter vår semester det ska verkligen bli super härligt att åka iväg bara du och jag en vecka! Jag längtar verkligen!

Kärlek.. Varför ska det vara så himmla svårt jag förstår inte alltid! Men jag ger inte upp det här ska bli bra! Jag är bara så feg. Jag brukar aldrig vara det. Men det här känns på något sätt. 1. Det kan rinna ut i sanden. 2. Det kan bli hur bra som helst! 3. Jag vet inte alls!

Vänner: Charlotte min vän Lotta potta! Jag saknar dig verkligen! Jag hoppas jag får träffa dig i morgon. Känns som jag inte sett eller pratat med dig på evigheter. Inte bra! Men det blir så när vi bådfa har mycket att göra!

Vad mer ska jag säga!

Jag saknar min familj och det dröjer mer än 1 månad tills jag får träffa er!
Jag är verkligen en riktigt familjemänniska. Vad skulle jag göra utan er?!!
Valborg i morgon, Det ska bli strållande väder och då passar grillning, bada, sola, brändboll och massa annat skoj perfekt på shcemat tycker jag.... Vi ska ut till allmenäs!

Det ska bli super bra!

Nej nu ska jag hoppa ner i sängen! I morgon väntar Torsdags möte som vanligt hoppas på det bäst!

KRAMAR

Min ängel!

Kategori: Allmänt

Min ängel har gått sönder.. Ush det känns lite jobbigt fakitkst måste gå ner och fixa den. Men det är så mkt annat som ska fixas nu också man hinner inte riktigt med allt.. Men för er som inte vet så är det en guld ängel som jag fick av farmor och farfar och av stefan när jag konfermerade mig.. hmm det stavas inte så men ni vad jag menar. Där står mitt namn på och jag älskar verkligen den! Men hänget har gått sönder! Tråkigt!!!

Helgen har varit super bra!

Camilla och Emilie var här hur kul som helst.. Riktigt riktigt roligt! Vi var i göteborg och strossade runt och åt mat och glass. Träffade Anders också vilken klippa han är!

Sen hem till Borås och vi somnade efter en stund helt slut var vi.

Söndag packade vi ihop och jag cyklade till jobbet och de köra det till göteborg för att gå på liseberg!

Det var en lång dag på jobbet igår känndes det som.

Hoppas allt är bra med er!

KRAMAR

BESÖK!

Kategori: Allmänt

Har varit en toppen dag på förskolan i dag... Det bästa med dagen har nog varit, jag öppnade dörren på förskolan och alla barn typ säger LINNNDA!!! Då blir man glad. Dagen har varit väldigt bra.. Varit ute hela dagen barnen har varit snälla och det har funkat med personalen!

Jag har verkligen varlt rätt utbildning och rätt framtid känns underbart!

Nu sitter jag här och väntar på camilla och Emily ska bli jätte kul att träffa dem!

Dem åker hem på SÖndag!

Kramar

Vänskap

Kategori: Allmänt

Vänskap är det finnast som finns tycker jag. Det finns olka sorters vänskap.

Ärlig vänskap och inte ärlig vänksap... Vad jag menar med ärlig vänskap det är den vänskapen där vänner vågar berätta vad dem känner.. Om jag gjort någon ledsen eller någon gjort mig ledsen. Att man vågar berätta det.. Att man vågar vara ärlig mot sin vän vad det än gäller... Det tycker jag är bra. Jag önskar att alla människor var ärliga mot varandra jag tror världen hade varit bättre då. Vi människor hade mått bättre också.. Vi hade inte funderat lika mycket då.

Tror ni att man mår bättre att fråga frågan man har gått och velat ställa någon än att gå runt med den själv?

Jag har/haft många bra vänner under mina snart 24 år.. Många i från Grundskolan som sagt ohh vi ska vara vänner livet ut... Och sen plötsligt händer det.. Alla börjar på nya skolor får nya vänner och plötsligt är man där att man inte hör av varandrar. Väldigt tråkigt. För tänk vad roligt man hade i grundskolan. Jag hade super kul.. inte alla åren jag mins inte så mkt av de första 4 åren fakitkst men många goa minnen från 5 till 9. De bästa minnen tror jag är från högstadiet.. Den tiden var rolig.Gud vad skit man gjorde! Det blev många sne fyllor.. Kan aldrig mer dricka Fanta vilda bär och Vodka! Det är verkligen men för livet.. Men det var en grymt rolig kväll!

Gymnasiet var också en rolig tid. Många nya vänner livet gick verkligen upp och ner. Ettan av gymnasiet var verkligen inte kul. Jag var ganska sjuk i början och kom inte riktigt in i något gäng men det släppte.. 2an och 3an vad grymt roligt. Vi var ett litet gäng som höll ihopa ganska tight... I 3an kom vi alla i lite olika klasser och vi lyckades ändå hallå ihopa ganska bra. Festade och gjorde mkt tillsammans.. Lika där sa man att vi alltid skulle göra saker till sammans alltid vara vänner. Efter student valde vi alla olika vägar i livet.. Jag åkte till Usa några började plugga och jobba.. Men vi var duktiga i början.. Men som sagt alla förändras man träffar nya vänner och man får olika liv. Livet förändras det är något man måste inse.. Även om det är jätte svårt..

Efter snart 2 år i Borås. Vet jag verkligen var jag har mina vänner och vem som är mina riktiga vänner. Jobbigt att faktikst inse att dem man trodde skulle vara ens vänner förevigt sakta men säkert försvinner ur ens liv. Men samtidigt kommer det nya vänner in i ens liv.. Alla förändras åter igen alla får olika liv. Det livet man lever kanske inte den andra kan förstå att man lever. Eller så passar man inte ihop längre så som man gjorde förr.. När man var de där bästa vännerna som kunde krossa hela världen trodde man.. Inget kunde stoppa än bara man var med sin bästis!

Den tiden var verkligen bra man levde en saga på någotsätt man visste inte riktigt vad livet skulle vara.. När man var liten sa man att alltid att när jag är 23 ska jag har barn familj, hus, volvo det där riktiga familjelivet..

Men jag är inte ledsen över att jag inte har det livet jag har ett bra liv som det är just nu.. jag har min familj mina vänner och trivs hur bra som helst i skolan...

Gud vad jag flummar idag.. Men jag tycker vänksap är viktigt.. Man måste ha vänner för att må riktigt bra. Den människan som säger att man inte behöver vänner ljuger! Det är jag helt säker på!

Även killkompisar är viktigt även om det kan vara lite komplicerat ibland. När det skaffar flickvänner och de tror att man vill ha dem.. De förstår inte att vi bara är kompisar! Men det ger sig det med!

Nej gud nu ska jag sluta flumma...

Men som sagt mina vänner jag är verkligen glad jag har er.
Ni betyder verkligen jätte mycket för mig.
Ni finns där för mig i vått och tort..
Tveka aldrig att prata med mig jag lyssnar alltid.

Ni har alla en plats i mitt hjärta!
oxe!!

Kategori: AllmäntKinesiskt horoskop -
Oxen


Oxar kanske verkar slöa, men se upp - de kan ha ett hett temperament. De är extremt målmedvetna och arbetar oförtrutet vidare i alla lägen Bit för bit, steg för steg, arbetar de vidare mot sina mål. De håller sig till väl invanda rutiner. De är renhåriga och goda lyssnare. De kan även vara extremt envisa av sig.

Då oxar har lätt för att bli betrodda får de ofta arbeten med stort ansvar. Men de måste se upp så att de inte blir slavar under sitt eget arbete. De kan bli starka ledare och goda talare. I orostider håller de sig kalla och låter sig inte störas. De är mycket stolta själar. De är systematiska och håller på traditioner. De misstror saker som de inte förstår.

De kan lätt bli sårade i kärlekssammanhang, då de inte förstår signalerna i andra människors kärlekslekar. Det tar lång tid för dem att bygga upp en intim relation, men när de gjort det är de lojala in i döden.

Oxar är ideala partners då de gör mer än sin del av arbetet. De har ett bra minne och kommer ihåg de små viktiga detaljerna. Om du gör en oxe arg tar det en lång stund innan han har lugnat ner sig.

När de är olyckliga eller arga, begraver de sig i arbete tills de mår bättre. När en oxe väl tappar sitt humör, tappar han det totalt! När detta händer går det inte att resonera med dem, håll dig ur vägen tills det blåser över.

Oxar betalar alltid sina skulder. De kommer alltid ihåg en tjänst som du har gjort dem och kommer att visa sin uppskattning på ett eller annat sätt. De kanske inte är så verbala men deras handlingar säger mer än ord!

Det är bättre att rikta in sig på en oxes hjärna än på dess hjärta. De förstår snabbt sakers natur och sammanhang.

 Oxar blir sällan sjuka och har en låg tolerans mot vekare personer. De hatar att be om hjälp. Även om det tar dubbelt så lång tid att göra det ensam, gör de det själva om de då kan slippa be någon om hjälp.

De vill att saker skall hålla och bygger dem därmed med omtanke och kvalitet Oxar älskar sin familj och sitt hem och tar god hand om detta. De är inga spelare utan satsar på långa investeringar som är säkra. Oxar får framgång genom eget hårt arbete och förväntar sig inga fria tjänster på vägen.

Kärleksmatch - Passar bra med: Kärlek är något som oxen önskar aldrig hade uppfunnits. Den skapar kaos i deras lugna och välordnade liv, därför ska man inte räkna med någon uppvisning i passionerad lössläppthet ens när en oxe blir riktigt förälskad. Här är dock den kvinnliga oxen mindre hämmad än den manlige och hon går bra ihop med den lättsamme och bekväme haren. Kvinnliga oxar faller också lätt för den hänsynsfulle hunden.

Den kvinnliga grisen som bara har goda avsikter, får oxen att slappna av och den kärlekskranka råttans vilda passion får till och med en oxe att släppa loss.

Kärleksmatch - Passar ganska bra med: En kärlekskrank tiger är något speciellt och hon får verkligen oxen att tända till. Men hon gör alltför mycket väsen av hans känslomässiga osäkerhet och affären slutar i tårar. Förälskade oxar kan ibland uppleva kärleken tillsammans, bara någon är beredd att ta första steget. Men det troliga är att de aldrig kommer längre än till att skaka hand.

Vissa saker stämmer så bra in på mig så det inte är sant!!

Så spännande

Kategori: Allmänt

Jag kommer somna så gott i natt känner jag..

Kommer verkligen somna med ett leende på läpparna och det känns verkligen super bra det här!

Jag tror på det här.. Det kommer bli super bra! Hoppas hoppas!!

SÅ spännande!!!!

Skåningar är Häärliga

Kategori: Allmänt


New Love

Kategori: Allmänt


Grymt bra!!

Lagar

Kategori: Allmänt


Det är inte bara i Sverige vi är duktigapå att stifta lagar.
I USA har vissa stater strikta bestämmelser för var- och hur man får ha sex.
I newcastle, Wyoming, är det förbjudet att för par att ha sex i frysboxar i butiker. (Varför skulle man ha sex i frysboxar och dessutom i butiker?)
I Alexandria, Minnesota, får en man inte ha sex med sin fru om han luktar vitlök,
sardiner eller lök.

Frugan kan, kräva att han borstar tänderna före samlaget!

Undra om frugan kan stämma killen om han inte borstar tänderna!


En bra start på dagen

Kategori: Allmänt
Enjoy!

HEJA HEJA HEJA!!

Kategori: Allmänt
Må det bästa laget vinna i morgon!!!!

hmm

Kategori: Allmänt

Varför kan man inte lägga in youtube klipp??

Konstig grej

Kategori: Allmänt

När ni kommer in på min blogg kommer det upp något om någon annas blogg då??

Som är lösenskyddad??

så ska det låta!

Kategori: Allmänt

Sitter jag och tittar på hur kul som helst. Många år sen jag tittade på det. Men det var riktigt kul. Agnes och Sanna Nielson är med i programet. VIlken röst Agnes har! Helt otroligt!

Thanks Bex för tipset!

Hej på er!

Kategori: Allmänt

Antar att ni är ganska trötta på mitt face på bloggen just nu!

Som sagt påsken var hur bra som helst. Josefina och jag strossade runt på Londons gator och shoppade och tittade på alla man ska titta på när man är i London!

Onsdagen när vi kom fram drog vi ut och drack lite goda drinkar

Torsdagen blev det shopping. Köpte två jackor och en tröja och ett par skor och lite till.. Torsdags kväll gick vi också ut och ät och drack goda drinkar!

Fredag regnade det men det hindrade inte oss att gå ut  och var kulturella!  Big Ben och Buckingham stod på shemat och massor av annat skoj! Trots regnet så var vi ute och gick hela dagen i parker och allt annat skoj! Vi hade en perfekt dag!

Kvällen slutade på favorit baren med goda drinkar!

Lördagen åkte vi hem tigen till Sverige och åt påsk mat med Jerry och Hennrik super mysigt!

Help me

Kategori: Allmänt

....

Kategori: AllmäntHej vänner!

Jag lever men tänker ha en blogg fri vecka!

Jag kommer att uppdatera till helgen!

LONDON BABY!!!

Kategori: Allmänt
Idag åker jag äntilgen till London ska verkligen bli super kul.

Dettta är det sista på min vårplanering om ni kommer ihåg det. Sen ska jag spara pengar.. Men gud vad roligt det ska bli.

A dream come true! London har alltid varit en plats jag vill åka till!

JOSEFINA OCH JAG SKA VERKLIGEN HA SUPER SUPER KUL!!!!

My sunshine

Kategori: Allmänt

BÄSTISAR

Grattis

Kategori: Allmänt
GRATTIS STEFAN PÅ FÖDELSEDAGEN! HOPPAS DU ÄR NÖJD MED DAGEN!

KRAMAR LINDA

PS. tack för maten!

MFF

Kategori: Allmänt

image1187

GRATTIS MFF TILL FÖRSTA SEGERN PÅ SESONGEN!

0-1 TILL MALMÖ. de spelade mot Bk häcken i göteborg
!

VA?

Kategori: Allmänt

Du kommer få ett barn, grattis!
Var glad över att du får ett barn, du är egentligen inte värd det, men ta väl hand om det när det väl kommer. Se till att hålla ögonen på det, eftersom det antagligen kommer försöka rymma hemifrån många gånger.

Underbar dag!

Kategori: Allmänt

Den här fick jag av min kära vän Karin idag. Hon tycker jag har varit duktig idag och det måste jag säga att det tycker nog jag också.

Jag gick upp 4 som sagt var hemma vid tolv träffade Marina och var ute och gick med henne. Vi gick till Lindängeskolan och hälsade på våra kära Lärare från förr. Det var verkligen super kul. Vi fick ett väldigt varm väkommnade riktigt roligt. Pia och Kerstin är två fantastiska lärare. Är så glad att jag har haft det som lärare!

Klockan 3 åkte jag. Min snälla Pappa cyklar visst till jobbet numera så jag hade bilen hemma. Underbart så jag styrde kossan till Mobilia och träffade min kära vän Camilla där och på Donken med henne måste säga att det var verkligen itne gott! Fy aldrig mer en hamburgare!

Efter det så åkte jag hem och sov en halv timme jag var helt slut. Sen väckte mamma o pappa mig och vi körde och handlade lite godis påskgodis till kusinerna. Hoppsan nu avslöjade jag mig allt!

Sen kom min kära pappa på att vi skulle ut och springa så det gjorde vi. det var verkligen hur skönt som helst! UNDERBART.. underbart väder har det varit idag. Sprang 2.5km utan problem på Söndag ska vi köra två varv. Hoppas jag orkar det med det tror jag att jag gör.. Annars får man gå och springa det sista varvet!

Så jag tycker att jag är väl värd min Guld stjärna! Tack!

Nu väntar jag på min syster!

Kramar

Nu ska jag

Kategori: Allmänt

 Nu ska jag sätta mig på framsidan och sola lite vi hörs av kära vänner!

KRAMAR

Då var det dags igen

Kategori: Allmänt

Jag har blivit utmanad...Av Klarabella....


Svara på frågorna.
-Välj ut fyra stycken att utmana.
-Skriv till dem att de är utmanade.
-Skriv även till den som utmanade dig, att du har gjort utmaningen.


* Vilken mat äter du ofta?

- Hmm jag vet inte fakitkst jag äter ganska varierat men tacos säger jag då


* När du är på kalas, är du den personen som sitter, eller hjälper du till med att duka av?

- Självklart hjälper jag till att duka av eller duka fram* Var sitter du helst när du bloggar?

- Jag önskar jag kunde sitta i soffan men sladden räcker inte så långt.


* Köper du ofta Triss-lotter?

- Bara när jag är med Mamma

.

* Vilken stad eller land har varit din bästa semester?

- Min bästa semester var när jag och Camilla, Åsa och Josefin var i california i tre veckor!

.

* Vilken TV-kanal tittar du mest på?

- Femman


Jag skickar denna utmaning vidare till: ALLA som vill göra den!

AWARD

Kategori: AllmäntMed motivering

Sen är det också så att där finns en tös som har en väldigt speciell blogg också och eftersom hon bor så långt ifrån mig så är det skönt att kunna hålla koll på henne iallafall och hon förtjänar också min award!

Tack Marina!

Jag vill ge den här till Singelpappa
Jag tycker att han en riktig kämpe och en helt underbara pappa till Ellen!
Dessutom en jäkel på att blogga!


Vänner Vänner

Kategori: Allmänt

Hej Hej!

Mitt internet har legat nere hemma så jag har inte kunnat blogga så mkt i veckan vilket har varit göötråkigt! Eller hur man säger här i Borås.

Mamma var hos mig i helgen vi hade en fantastisk helg. Alltid lika roliga att träffa mamma vi shoppade var på bio och bara tog det lugnt tillsammans,

Hon åkte hem i Måndags och På tisdagen fick jag ett oväntat besök av min kär vän Cliff.. Vi åkte till lager 157 köpte ett par jeans och en påskpresent till rebecka. Som hon ska få idag. Hoppas hon blir glad!

Just det jag är ju fakitkst i Malmö nu.

Jag tog tåger kl 5 i morse vilket innebar att jag gick kvar över fyra. Min underbara vän karin ringde och såg till så jag var uppe. Hur gulligt som helst! Eftersom min klocka lever ett eget liv.

Vad händer i Malmö?

Ja du det vet jag itne själv. Idag ska jag träffa Marina och Camilla

I morgon Fredag ska jag träffa Camilla och Camilla

Lördag ska vi ut och äta med Stefan han fyller år ska bli super mysigt längesedan jag träffade dem så det ska bli kul!

Söndag kanske jag åker hem eller så åker jag på Måndag har inte bestämt mig än.

Det har inte hänt så mkt mer.

Kramar