Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Jag är verkligen sämst!!

Kategori: Allmänt

Ush jag är verkligen sämst på att blogga. Dåligt dåligt!!

Helgen som var nu har jag tillbringat i Malmö med världens bästa Karin! Karin och jag är som ett gift par. Vi bråkar och skrattar och gråter tillsammans. Just nu gör vi allt tillsammans. Det känns verkligen tryggt!

Vi var och bowlade på big bowl med Jonas suzi och Niklas hur kul som helst! Drack goda drinkar!

Vi gjorde julkort och hälsade på Världens världens bästa lillasyster!

Sen åt vi en fantastisk god söndagsmiddag med mina förälldrar!

För att summera helgen. den har verkligen varit hur bra som helst. En spontan helg!

Nästa år har jag och Karin storslagna planer för december månad! Först måste vi nog bara skrapa lite triss eller spela på Lotta eller något!

Men allt går om man bara vill!

På torsdag kommer Emma och Katja med deras småttingar. Ska verkligen bli kul.
Hur kul som helst att några vänner tar sig tid att komma och hälsa på mig!
Annars är det ganska tomt på den fronten! Tyvärr!

Men nu ska jag lägga mig och titta på allt för min syster!

Jag är

Kategori: Allmänt

Jag är verkligen lyckligt lottad över att vara just jag.. Jag skulle inte vilja ändra  något hos mig själv just nu.. Vilket egosist jag låter som men jag är verkligen hur glad som helst idag.. Jag mår super bra!  har underbara vänner!

Jag hade en vän här hos mig på lite kvälls Kaffe och han fick mig verkligen att inse att människor som bara tar energi gfrån än är inga människor eller vänner man ska ha i sitt liv. Man ska ha vänner som man mår bra av. Och det har jag verkligen märkt dem senaste veckorna.. jag vet var jag har mina vänner och det är jag verkligen så glad över.

Förr hade jag hur mycket vänner som helst. Men just nu känner jag att jag har några få som jag verkligen trivs med och som jag verkligen kan vara mig själv med. åå det är det som är viktigast tycker jag.. Även om jag är den jag är i alla lägen som ändras man alltid lite eller man anpasasr mig sig lite efter situationen. tror ni inte det?

Det tror jag.

Idag har jag varit på STEP det är verkligen hur kul som helst. Det är väldigt mycket kordination att hålla reda på men gud vad roligt det är. Hon som har step passet är underbar! Hon är så glad och pigg och ger verkligen så mycket energi. Jag har verkligen hittat min grej att träna and i like it!

Imorgon är det Fredag och jag och Karin som på roadtrip hoppas jag.. Vi får väl se vad vädret säger imorgon jag har i allfall packat ner lite kläder det jag vill ha med mig så får vi se vad som händer! Hoppas på det bästa!
Nu ska jag i allfall gå och lägg mig!

God Natt mina underbara läsare!

Nästa vecka kommer det lite skåne besök om vädret tillåter! Dem får inte komma om det är tråk väder!

Kram på er!

Oj nu var det längesedan

Kategori: Allmänt


Nu var det verkligen längesedan jag skrev här.Inte bra men jag ser ändå att ni är trogna läsare som går in och hoppas att jag har skrivit något nytt.och nu till er lycka har jag gjort det..

Men gud vad jag ska skriva..det har ju hänt jätte mycket sen sist jag skrev..

Var börjar vi?

Jag var i Malmö och såg när MFF vann SM guld. Jag träffade även Världens bästa flickor. Emma och Katja. Det är verkligen mina absolut favoriter! Vad skulle jag göra utan er!

Dem kommer och hälsar på nästa vecka. Ritkigt mysigt! Måste bara barnsäkra lägenheten först. för Linnea är visst överallt och drar =) Härligt

Jag har köpt en bil. Hugo-Bella heter honhan kanske man ska säga. heheh

Det har inte hänt så jätte mycket så jag drar ett streck från den förflutna och skriver om helgen istället =)Fredags så hade jag några vänner från jobbet här.  Vi åt tacos och drack lite vin. Verkligen jätte mysigt! Jag skrattade så att jag hade ont i magen dagen efter!

Lördagen åkte jag till Robin i Göteborg. Vi lagade mat och åkt till jul på liseberg. Väldigt trevligt. Men jag tycker att det är lite överskattat. Danmarks tivolis julmarknad eller Jul på Tivoli är mysigare. Vi tittade på lejonkungen när vi kom hem, den filmen är ju helt underbar! Hur mysig som helst! Riktigt roligt att se den som vuxen måste jag säga!

Söndagen vaknade sent riktigt skönt att sova ut. Fast har riktigt ont i ryggen idag. Hade det redan igår också vet inte vad jag har gjort. Men börjar bli lite jobbigt!

Åkte hem från Göteborg vid 2 kom till Borås hämtade bilnycklarna och sen åkte jag till Anna med Maja. Kvällsmys på hög nivå. Det var verkligen jätte mysigt. SÅ längesedan jag träffade både Anna och Maja så det var kul.

Imorgon är det Måndag och en ny vecka börjar på världens bästa jobb.. Jag trivs verkligen på jobbet hur mysiga som barn som helst och mitt arbetslag är hur bra som helst också! Jag tror inte jag kan önska mig en bättre arbetsplats faktiskt. Jag hoppas verkligen att jag får en fast tjänst!

Nu ska jag sova!

God Natt på er!

Kommer lite bilder imorgon!

KRAMAR

Mitt sovrum

Kategori: Allmänt

img_0018 (MMS)

Mitt sovrum

Guld till malmö

Kategori: Allmänt

dsc00982 (MMS)

Guld till malmö

Såhär ser jag ut idag

Kategori: Allmänt

dsc00981 (MMS)

Såhär ser jag ut idag

SMS-inlägg

Kategori: Allmänt

dsc00974 (MMS)

<3

Kategori: Allmänt

Jag älskar dig