Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Nu kör vi kisse style!!

Kategori: Babbel

img_0510 (MMS)

Nu kör vi kisse style!!

BEST FRIENDS

Kategori: Kärlek

best friends

Veckoplanering

Kategori: BabbelI morgon är det Måndag händer inget speciellt lång dag på jobbet.
Rebecka kör sin första MC lektion spännande!!!

Cirkel gym bokat 17.00 tillsammans med Karin ska bli super skoj!


GREYS MYS


Bästisarna Emma och Katja kommer med deras små tjejer. Det kommer bli en mega härlig helg!


Jobba halv dag och sedan fredag i GÖTEBORGLördag kan nog bli LÖRDAGSGODIS!
MAMMA OCH DANIEL KOMMER PÅ MIDDAG!!!!
och tjejerna lämnar mig! :(

You??

Kategori: Babbel

Vem är du som läser min blogg??

Ser att det är typ 15 som går in och tittar varje dag flera gånger om dagen. Men vem är ni??

Kram på er

17 Mars 2011

Kategori: Kärlek

Idag är det ingen vanlig dag utan det är Bästisen Camilla Svenssons födelsedag. Hon fyller 25år idag.. Och jag kände att jag vill göra något för henne.. Men frågan var bara vad vill jag göra?? Har inte sett hennes lägenhet. Eller hennes och Grabbens =) Väldigt dåligt men det ska bli ändring på det =)

Var på maxi igår och såg att dem hade fått in blomsterpåsar söta vår och sommar blommor. Perfekt istället för att skicka en bukett som vara i en vecka, skickade jag en blandning av sommarblommor som hon får planetera på sin balkong och tittar på varje dag i Sommar!

Perfekt present tycker jag själv. Jag är grym ibland =) Och nu var jag så lat att jag köpte ett kort till henne jag hade verkligen inte tid att göra ett själv. Så kan det bli ibland =) Men ialla fall när jag stod där bland korten så ser jag en Ponny häst och något säger mig att Camilla hade massor av Ponnys när hon var Liten. Och att jag var jätte avundsjuk på dem. Så självklart fick det bli ett kort på en ponny häst. =)

Jag ringde henne när jag var på väg hem från jobbet och det var verkligen en glad Camilla jag pratade med hon hade verkligen blivit jätte glad och något förvånad tror jag. Inte varje dag man får en påse blomfrön. =) Hon lovade att planetera dem så jag kunde se dem nästa gång jag kommer till Malmö. =)

Min älskade Camilla.Det är så roligt för vi ses nästan aldrig och pratar inte jätte ofta men vi har en stadig grund att stå på och den vänskapen slänger man inte bara bort!

Nu ska jag gå och sova!

Camilla jag hoppas du hade en fantastisk 25års dag!

Kramar i massor!!

SMS-inlägg

Kategori: Babbel

img_0461 (MMS)

Vad skulle jag göra utan er!

Kategori: Kärlek


Min underbara familj! Vad skulle jag göra utan er!!

Jag älskar er! Jag saknar er!Jaha

Kategori: Babbel

Hej på er!

Vad ska man skriva idag, ingenanning. Har inget direkt att skriva faktiskt..Eller nja jag fick mitt vikariat förlängt.Känns fantastiskt underbart! Så nu jag har arbete fram till den 31/12 UNDERBART.. Jag älskar mitt jobb. Mina kollegor blev jätte glada när chefen kom in och berättade för mig =)

Veckan har varit lite upp och ner. men framför allt har det varit en låååång vecka tog ju inte slut. Men det gjorde den tack och lov. Igår träffade jag Celia och hennes vän Fia =) Vi åt mat och drack lite vin och pratade skit. Mysigt!

Idag är det dags för klassträff. Ska verkligen bli super super skoj. Som jag har längtat!

Det är gamla gänget som ska ses vi som alltid höll ihop.Kan ju inte bli annat än roligt.

Veckan som har gått har jag pratat väldigt mycket med Mamma. Om hennes pappa. Var lite tveksam till begravningen. Men jag och mamma bestämde att jag inte skulle gå. Dels för att hon inte tyckte jag skulle gå och må dåligt en hel dag. Plus att det inte var någon rolig upplevelse. Det förstår jag verkligen. Men samtidigt hade jag velat gå för att se vem han var och se om man hade fått någon annan bild av honom. Mamma sa att vi kunde åka upp och hälsa på hennes andra bror när allt hade lugnt sig. Jag hoppas att det blir av. Hade varit väldigt roligt.


Puss på er

Konstig känsla

Kategori: Funderingar

Hej på er!

Vet inte riktigt var jag ska börja och hur jag ska börja skriva. Men jag känner att jag måste skriva. Måste få ut lite tankar som jag har haft sen jag fick samtalet från Mamma i Lördags.

Mamma ringer vid 10 och jag hör direkt att något är fel, hörs på rösten..Hon berättar att henne pappa har dött. Först förstår jag inte vad hon säger men sen kommer det.. Jag får nästan lite panik. Jätte konstig känsla..Jag börjar gråta. Kommer ihåg att mamma gråter och jag börjar gråta ännu mer.. Jag blir faktikst ledsen på riktigt. Det kom hundra tankar samtidigt. Det kom lixom som en chock. Man kan aldrig vara beredd på att någon dör men att jag skulle känna som jag gör för en mäniska jag aldrig har träffat som vuxen. Jag har träffat honom som liten tror jag men jag har inga minnen och jag vet inte vem han var eller hur han var som person. Trodde inte jag skulle känna såhär.

Jag tror att det är det som gör ont i mig att vi aldrig har haft någon kontakt. Jag är ändå hans barnbarn men han hade inget intresse av att lära känna mig. Visst jag kanske inte har gjort mitt bästa för att få en relation med honom heller. Jag vet att jag fick tag i hans mail adress för några år sedan och vi mailade lite sen fick han lunginflmation och blev inskriven på sjukhuset. Sen hörde jag inte av honom mer. Jätte tråkigt. Men på något sätt blev mitt hjärta helt när jag mailade lite med honom. Även om jag inte fick en bild av honom så har jag ändå pratat eller skrivit med honom.

Men det gör ändå väldigt ont i mitt hjärta. Jag kan inte beskriva hur men det gör ont.. Och visa förstår inte hur man kan känna något för någon man inte har haft någon realtion med. Men det är väl just därför det gör ont kanske. Jag har lixom inte något minne av honom överhuvudtaget. och nu kan jag aldrig få det. Allt är försent. och det finns inget man kan göra åt det!

och det är egentligen inte lönt att vara arg och frustrerad heller.

Rolf var någons bästa Kompis, livskamrat, stora kärlek, morfar, farfar, Pappa.

För mig var han Mammas Pappa.

Jag har en underbar Morfar Åke. Åke är den bästa morfarn man kan ha. Jag har alltid sett honom som min morfar även om han inte är Mammas Pappa.


RIP Rolf Nygren