Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Torsdag Natt

Kategori: Allmänt


Sitter här med Anders och pratar lite om allt möjligt som kommer upp i livet =)

Jag har gjort nästan gjort allt som stod på min to do lista.. Jag har inte fixat med mina papper.. Men det är en dag i morgon också!!

Nu ska jag snart sova. Hoppas på fint väder i morgon. Då väntar en lång promenad =)

Kul med kommentarer mina vänner!!


Vem är dem andra 15 som läser??


Puss o Kram

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Torsdagen den  28 Februari... Vad händer idag?

Det står tvätta på schemat

Städa mitt rum

och sortera mina papper!!

Detta är vad Linda ska göra idag!

Tror ni att hon kommer att göra allt det! Svar NEJ!!!

Glömde en sak ska till Badhuset också!

Vem är det som läser? Lämna gärna en kommentar så blir jag glad =)

Vad fint det har blivit

Kategori: Allmänt


Sara är bäst! Tack så jätte mycket. Har sagt det så många gånger men det blir aldrig för många =)

Idag har vi haft gympa lektion i skolan riktigt roligt. Men man kom ju på att man kanske inte var så vältränad som man önskar att man var. Men snart ska det bli ändring på det. Så fort det blir finar väder skakroppen som sitter på mig skakas om lite.. Jogging skorna ska på och ut i parken och springa. Det röcker inte med gymmet... Måste verkligen komma i form..

Och idag regnar det också.. har regnat i två dagar i rad! Riktigt tråkigt!


Jag har tänkt på söndagens höjdpunkt lite idag.. Att prata med en vän som man inte pratat på väldigt länge kan verkligen betyda så mycket för en. Helt sjukt.  Fast jag hade bestämt för att jag aldrig mer skulle prata med honom för jag tyckte de han gjorde var helt sjukt.. Men så blev det inte.  Jag har besämta mig för att inte vara sur längre.  Känns skönt att veta var jag har honom och det har jag. Hoppas inte det alltid behöver vara som det är nu. Men just nu verkar det vara så.

Anders och jag åt lunch idag eller nja jag åt lucnh Anders höll  mig sälskap. Anders är bäst! En underbar vän!
Vi pratade om hur livet ser ut om fem år.

Såhär vill jag att mitt liv är om fem år!

Jag är 28år

Jag är förllovad

Jag lever sambo livets glada liv.
Var i sverige vet jag inte
 vem vet om det är sverige ;)

Jag kommer att ha i allfall 1 barn hoppas kanske på 2.

Jag kommer att jobba som Förskollärare någonstans i Världen =)

Jag vill jätte gärna bo i ett rött hus.

Hur kommer ditt liv se ut om fem år?


EN BILD FRÅN DEN UNDERBARA FILMEN ALVIN OCH GÄNGET

image52

FÖRSKOLEKLASS

Kategori: Allmänt

HJÄLP USH USH USH USH............ JAG VILL INTE.. HOPPAS DET INTE BLIR ALLT FÖR JOBBIGT!!!!

Några god bitar från Februari

Kategori: Allmänt

image50

Helgen

Kategori: Allmänt


Helgen i Södertälje har varit helt underbar!! Jätte skönt inte behövt tänka på skolan en ända gång.. Bara varit jag. Hur skönt som helst.

Fredag vi kom fram vid halv sju tror jag. Vilket väder det regnade hela vägen upp verkligen regna.. full speed på vindruttorkarna.. hahha jag höll på att köra in i  mitt räcket men det klarade sig tack o lov :) jag lärde mig till andra gången att inte ligga så nära lastbilen =) Bra eller hur??

Taco paj väntade på oss när vi kom fram. Mums..

Lördag vaknade jag vid 8 jag vet konsigt för att vara jag men så blev det. Upp o hoppa åt frukost sen var det dags att göra staden osäker.. Shopping med halva släkten jätte mysigt.. Älskar er alla underbara människor som finns i min släkt.

Lördag var det Åsas fest.. Det var nästan så att jag inte kom iväg. Lite sko problem.. Hahha allti skoproblem efter ett utbrott ordnade det sig också.. att man alltid måste bli arg!

Festen var trevlig. Henrik friade till Åsa.. Jätte mysigt så its gonna be a wedding!! Mysigt!

Det blev en lugn fest. Biljard med Pappa och Christer, Viktor och många till. Dem hade det i lokalen. Super bra! Vilka game det blev.

Söndag:  Vi körde kvart i elva.. Vi var i Borås vid tre. Vi åt lite mat sen åkte dem vidare. Tråkigt men sant.  Vi körde en väldigt stor omväg hahah vilken väg, BergoDalbana men väldigt fin natur.

Riktiga vänner kommer tillbaka

Detta är något jag verkligen tror på! Att de vänner som verkligen är sina riktiga kommer tillbaka! Det är bevisat. jag är verkligen så glad idag. Du gav mig så mkt idag. Det var verkligen så kul att prata.

Nu är det dags för mig att sova tror jag.

Kramar i massor från en väldigt glad pinkflower.

Kommer bilder i morgon

Vad är det som händer??

Kategori: Allmänt


Var är glöden som fanns innan?
 
Var är viljan?

Var är moivationen?

Ush jag har ingenting längre.. Bara viljan att gå till gymmet. Den finns där.. Varför kan inte skolan locka lika mycket som gymmet. Skolan behöver jag verkligen gå till. Men tråkiga föreläsingar lockar inte längre.. ingen lockar förtillfället.

Längtar efter Fredag... SÖDERTÄLJE här kommer jag! Uppsala ja du vi får se hur det blir med det.

Längtar efter Familjen..

Lite roliga saker händer hemma måste jag säga..

Han är ju så gullig..

Jaha...

Kategori: Allmänt

Söndag idag och livet är precis som det ska vara.. tror jag eller kanske inte.. en vecka kvar till nya pengar vilket innebär inte så många kr kvar på kontot!

Cliff och Jonas kommer snart och hälsar på denna gången har dem även Syster yster med sig. Hur kul som helst.

Denna gången blir det inte hemma gjord pizza, jag o jonas har bestämmt att det blir Tacos..

Jag var på dejt i onsdag.. Vi var på bio. Såg förtrollad. En jätte mysig film. Jag och killen träffade varandra på internet. har pratat hur mycket som helst på internet och i lite i telefon. Jätte trevlig. Det verkade verklgien som den här killen var en perfekt kille för mig. Tyvärr efter dejten tror jag att vi båda insåg att vi var ganska olika. Vi har inte alls hörts av mycket sen i onsdags. Men sånt som händer. Det var en trevlig dag!

Torsdag alla hjärtas dag.. Sara hade bakat jätte fina hjärtan Rosa faktikst. Kommer kanske bilder på dem senare.

Fredag.. Hmm kommer inte ihåg vad vi gjorde.

lördag var det melodifestiveln.. Lite otippat att killarna skulle gå vidare. men att sanne gick vidare var jag säker på hennes låt var super bra. att carola gick till andra chansen är jag inte heller förvånad över. jag tror att sverige är trötta på henne.. Så tyvärr Carola jag tror du har gjort ditt i Melodifestiveln.. Men jag vet att Camilla inte tror det hahah, Vi får se i  Andra Chansen vad som händer

Jag är väldigt förvånad över att internet funkar nu.. Bara några månader kvar nu sen är det slut på denna dator.. ÄNTLIGEN!!!

Alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt

image49


KRAMAR TILL ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR SOM FINNS DÄR UTE I VÄRLDEN

LOVE LOVE LOVE LOVE

Gröna Ögon

Kategori: Allmänt

***Green eyes*** People with green eyes have the most passion when they are in relationships, and they have long lasting relationships. People with green eyes are also the h***iest. They long for the touch of another. You are curious, intelligent, jealous.

Vad är det som händer med Malmö??

Kategori: Allmänt


Varje dag händer det något runt om kring i Malmö.. Jag förstår inte vad håller på att hända.. Jag trodde att Malmö hade lugnat ner sig lite. Men gud vad fel jag hade.. Förra veckan var det Mord mitt i centrum. Hur kunde detta hända?? I dag var det en expolison på lindängcentrum för några veckor sedan sprängdses en bil hemma på min gata där jag bor. Helt sjukt.. Varför kan inte krimilateten eller vad det heter blir mindre. Jag har sagt det innan och säger det igen. Jag tror inte att jag kommer att flytta tillbaka till Malmö. Jag vill helt enklet inte bo i en stad där jag är rädd att gå ut när det är mörkt. Mina barn ska inte växa upp bland allt skit som händer just nu.. Jag känner mig så trygg här i Borås. Det är litet och bor mitt i cetrum. Visst det händer säkert massor av skit här med. Men inte så mkt som händer i Malmö.

HOppas att poliserna förstår att dem måste göra något igen.. Dem kan inte försvinna bara för att det blir lugnt det funkar inte så. Jag kanske skulle bli polis istället.

Ush jag blir så arg!

Min älskade familj vi ses om två veckor. Jag älskar er!

Dagens skratt

Kategori: AllmäntWhat Kind of Mom Will You Be?

Kategori: Allmänt


YOU ARE GOING TO BE: "The MILF"


You're going to be the hottie mom that all the kids want to hang out with. You have a way of utilizing your homely hottness to ensure that your children and their friends play nice. Some of the sweetest memories of their childhood will be when you bandage their scrapes and cuts and kiss their booboo's. Enjoy this role, because it'll be a defining phase of your life.Puss på er där ute

Ett klipp värt att se på....

Kategori: Allmänt

FREDAG

Kategori: Allmänt

image46
 

Vilken grej... Hur gott som helst.
Laxbitar och fullkornsris.
Hur gott som helst.
Det rekomenderar jag starkimage47
TVÄTTDAGAR ÄR ALDRIG ROLIGA!

image48
Shopping stod på listan idag.. En tröja från MQ och ett par skor på DINSKO strumpor och en tröja på TOPPEN

OCH ALLT PÅ REA!!!

Totalt pris på allt

449kr