Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hello!

Hur är det med er?

I tisdags var jag,becca och Natalie på bio. Vi såg 3D age ice. Den var ganska så rolig. Men jag var så trött så jag somnade till lite här och där. Men det jag såg av filmen så var den rolig. Rekomenderars!

Sen har det inte hänt så mkt denna veckan. Jag jobbar kvällar och då förstörs hela dagen tycker jag. Skit tråkigt. Men nu är jag snart ledig fram till Måndag kl 15.00. I helgen händer det lite saker.

I morgon fredag ska jag hem till jasmine och äta frukost, kommer inte ihåg när jag såg henne senast. hon är dessutom höggravid. Ska bli riktigt spännande. Hon ska få en liten Maya. =) På eftermiddagen ska jag träffa

Världens bästa bästis Camilla!

och senare på kvällen ska jag köra Becca och Karwan till Båten i Ystad dem ska till Polen över helgen, jag hoppas ni får fint väder. Efter det kanske jag stannar hos Katja i rydsgård. Vi får se.

Helgen ska spenderas hos mormor o morfar i skogen. Längtar.. Ska bli skönt att komma från storstaden lite.

det var lite av mina planer framöver.

Vad ska du själv göra?

Love

Kategori: Allmänt

Galenskaper!

Kategori: Allmänt

Alla som känner väl vet att jag har prata med hmm vi kallar honom X... Men i allfall.. Vi har bara pratat på internet i ungefär 3 år.. I ett år pratade vi i telefon och har enligt mig kommit varandrar väldigt nära. Vi har bestämt hur många gånger som helst att vi skulle ses. Både när X var i närheten av där jag var och när jag var i närheten av X. Men det har aldrig blivit av för att X fått kalla fötter! Riktigt tråkigt!

En kväll när vi pratade vi i telefon och jag skämtade om att jag dyker upp en dag när jag i storstaden. Sagt och gjort!!!

Nu när jag var i storstaden så gick jag in på Eniro letade upp adressen och åkte ditt.. Jag ringde när jag var utanför X och sa att nu kan X inga banga nu måste vi ses. Och det gjorde vi. X kom ner och vi gick till Centralen för att X skulle i väg och jobba! Vi hade verkligen jätte trevligt och X var verkligen hur snygg som helst. Hela träffen känndes väldigt avslappnat och jag kännde mig bekväm. Jag trodde att X och kännde att det var trevligt.

Vi bestämde att vi skulle ses dagen efter för då var X ledig. X skulle ringa när X Vaknade... Men tyvärr gjorde han inte det. Ritktigt tråkigt för jag trodde verkligen att han skulle göra det.

Men jag är ritkigt grym tycker jag som vågade ringa honom och faktikst träffa honom. Är bara ledsen över att det blev som det blev.

Jag trodde på det här.. Jag trodde i allfall vi kunde vara vänner!

Jag har inte hört ett ord från honom. Inte på mobilen inte på facebook och inte heller på MSN! Riktigt tråkigt!!

MEN JAG ÄR GRYM ÄNDÅ!!!

23 Juli!

Kategori: Allmänt

Min sista dag som 23 åring! Känns som vilken dag som helst. men måste säga att det året har gått väldigt väldigt fort.

I morgon kommer Lotta ner från Borås. Jag längtar! Ska verkligen bli super kul att träffa henne.

Idag har jag jobbat hela dagen.  Förmiddagen var super tråkigt det hände inte mkt. Om det är tråkigt väder så har vi inga kunder. Inte många i allfall!

I morgon kommer släkten och på Lördag blir det utgång! Ska bli super kul och denna gången ska vi till Etage. Längesedan jag var där.

Vad ska jag skriva mer? Hmm

Brittan.. Var super bra! Det var verkigen en grymt kul kväll!

Ska berätta om en riktigt galen grej jag gjorde när jag var i stockholm!

Nu ska jag snart sova!

God natt på er!

FÖRLÅT

Kategori: Allmänt

Hej alla underbara vänner!

Förlåt för dålig uppdatering.. Men nu åker jag i väg igen.. Denna gången blir det till Linköping för att fira Rebecka en vän från Luleå.

Men jag lovar att uppdatera på söndag med massor av bilder och rolig heter.. Jag ska berätta en galen grej som jag gjorde i stockholm också!

Puss på er så länge!!

Adjö Malmö Hej Grekland!

Kategori: Allmänt

Äntligen är det den 2 Juli och det är dags för mig och min älskade Syster att sätta oss på Airbus som ska ta oss till Grekland. Behöver jag skriva att jag har längtat och längtat och äntligen är dagen här.

Det ska bli underbart skönt att bara åka iväg och sola och bada men framför allt bara umgås med lill syrran! Bara hon och jag det då är det som bäst!

Igår lunchade jag med Världens bästa Emma och Katja. Det var verkligen hur trevligt som helst. SUper längesedan vi träffades bara vi tre. Vi åt lunch på Jensens och pratade massor om Barn, Giftemål, grabbar och lite gamla minnen. Hur kul som helst. Vi kom fram till att vi inte var små längre. Utan vi var Tanter, Jag och Katja kännde lite så i allfall.. Tror inte att Emma höll med oss hela tiden. Men trevligt var det!

Kvällen avslutades med att vi spelade minigolf i först väldigt molningt väder som övergick till skyfall och åska! Det verkligen åskade,. Jag sprang opch hämtade ett parasol. Men det gick inte så bra blev blöt ändå. Åkte hem och gjorde oss i ordning för kubb och Fredde. Jag Natalie Becca och Karwan. Väldigt trevlig jag var hur grym som helst. Det var en bra kubb dag!!

Sen åkte dem hem och jag stannade hos Fredde. Vi spelade lite poker. Super kul sen la vi oss på Balkongen och pratade massa skit. Jag fredde och Humlan. Sen orkade inte Humlan mer så han åkte hem men jag och Fredde låg kvar på Balkongen och tittade på stjärnorna och pratade massa minnen. Riktigt mysigt! Han är en guldklimp den där Fredrik!

Ha en super bra vecka så hörs vi snart igen!