Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Kom på en sak...

Kategori: AllmäntJag ska klara det här nu.. Mer säger jag inte!!!!

Som ni ser

Kategori: Allmänt

Som ni ser, så är det hösttädning på som pågår här.

Malmö

Kategori: Allmänt

Hej på er Malmöbor!

Jag åkte ner till Malmö i helgen för att trtäffa tjej maffian ikväll. Ska bli väldigt trevligt även om jag är väldig förkyld. Det är inte roligt.

Jag och pappa var upp på festivalen igår. väldigt trevligt köpte strumpor. 12 par för 100kr alltid bra att ha =) Lite smyckesdelar fick jag också. Väldigt bra! =)


Nu ska jag träffa syster yster och shoppa lite vill köpa lite nya kläder. Alltid roligt!

Kramar på er

Även om...

Kategori: Allmänt

Även om det gått så långt tid, finns det ibland dagar då jag tänker väldigt mycket på hur det var förr. Med förr

menar jag för några år sedan.

Jag var verkligen lycklig. Jag är lycklig nu också tro inget annat. Men det var på ett annat sätt då.

Du hade en plats i mitt hjärta. Det har du fortfarande men inte på samma sätt. Jo vem fan ljuger jag för. Jag

skulle aldrig tveka om jag fick en chans till! ALDRIG. Men jag vet att jag inte får det.

Alla säger till mig att den stora kärleken kommer. Och jag tror att den kommer men sen har jag fått höra att det

finns bara en stor kärlek. Då undrar jag har jag redan mött min stora kärlek och förlorat den eller är det så att

den stora kärleken jag hade för några år sedan kommer tillbaka till mig?Saknar dig

Kategori: Allmänt

Jag saknar dig bästa vännen,

Men jag finns här när du är redo.

Jag försvinner inte

Jag är fortfarande tokiga LindaFörrvirad

Kategori: Allmänt

Förrvirad det är jag idag.. Eller inte bara idag har varit det ett tag. Men jag trodde det skulle bli bättre men idag har det verkligen varit för mycket för min hjärna. Men visa dagar är ju så.

Men jag trodde han hade ändrat på sig att han faktiskt ville något. Men som alla andra gånger tror jag att han driver med mig. Men samtidigt varje gång jag tror det så visar han mig en annan sida. Hur ska man tolka allt? Hur ska man tolka en text som är välskriven och ser ut att ha kommit direkt från hjärtat. Men sen händer det inte mycket mera.. Han berättar för mig att han är feg att det hänt något för längesedan som gör att han inte vågar. Han vill åka i väg med mig någonstans för att lära känna mig bättre. Men han hör inte av sig på flera dagar. Han skriver att han är galen i mig men ändå kan han inte svara när jag ringer eller på min sms? Hur tolkar man det?

Folk säger till mig att sluta nu att det inte värt det. Men när en person har tagit en del av ens hjärta är det svårt att bara släppa taget. Men det här har pågått förlänge. Alldels för länge. Men jag känner nu att jag faktikst inte orkar mer. 

Jag lovar dig inga fler sms inga fler telefonsamtal du vet jag var jag finns.


Veckan som har gått. Har gått väldigt fort

Måndag gjorde jag inte så mkt jag var och tränade med Jenny och Nina väldigt trevligt

Tisdag. hmm kommer jag faktikst inte själv ihåg vad jag gjorde

Onsdag slutade jag tidigt.. Robin och Linda var här. Trevligt att träffa dem. Men det var lite konstigt.

Torsdag gjorde jag inget specillet One tree hill maraton började tror jag.

Fredag: Lagade tacos med Karin och åt massor av gott. Fredagsmys på hög nivå

Lördag: En runda på stan med Anna och Karin. Sen gick jag och Anna ut med Jossan. Hur kul som helst. Det blev en väldigt sen kväll/ morgon var hemma vid halv sex i morse. men vi hade riktigt ritkigt roligt.

Söndag. Har legat i soffan och tittat på one tree hill hela dagen. Hur mysigt som helst. Är just nu inne på säsong 3. Jag älskar verkligen tree hill. Riktigt bra.  Har även varit ute och gott idag. Gick ett varv runt ramnasjön är inte så långt men allt som allt blir det nog 3km. Ganska skönt! FIck rensat i huvudet.

I morgon är det Måndag och alla barn kommer tillbaka från sina semestrar. Ska bli väldigt roligt!

Nu ska jag gå och lägga mig. I morgon kommer Olga också och hälsar på och bor i några dagar.

Fredag ska jag faktikst hem till Malmö. Ska bli jätte mysigt! Ska på tjejmys med tjejerna från gymasiet. Riktigt kul

Bilden på blomman jag har på min arm vad tycker ni om den? är sjukt sugen på att göra den på riktigt eller har väl nästan bestämt mig att jag ska göra den. Men ska inte göra den förrän i slutet av oktober. Vill inte vara tatuerad på bröllopet som det snart bara är en månad kvar till. Tiden går sjukt snabbt nu. Mycket som ska göras innan! Hemligheter hahaha.,. Marina kommer dö av nyfikenhet om hon orkat läsa hela inlägget som blev väldigt långt.

Nu går jag och läggar mig

Puss och Kram

Vad tycker ni?

Kategori: Allmänt

dsc00853 (MMS)

Vad tycker ni?

Nu drar vi ut på stan

Kategori: Allmänt

dsc00851 (MMS)

Nu drar vi ut på stan

Partynight

Kategori: Allmänt

dsc00847 (MMS)

Partynight

Mina nya favorit kärleksvisa

Kategori: Allmänt

Kassan

Kategori: Allmänt

dsc00836 (MMS)

Kassan

Ha ha

Kategori: Allmänt

dsc00835 (MMS)

Ha ha

Här är jag

Kategori: Allmänt

dsc00834 (MMS)

Här är jag

En dröm

Kategori: Allmänt

Jag har en dröm, en dröm om ÄKTA kärlek!!!


Ibland är människor riktigt fega!!! Jag vet inte vd som hänt i tidigare liv men att vara feg kommer aldrig att hjälpa!!!

En regndag

Kategori: Allmänt

dsc00828 (MMS)

En regndag

Mitt fina hus

Kategori: Allmänt

dsc00823 (MMS)

Mitt fina hus

Du är bäst

Kategori: Allmänt

dsc00822 (MMS)

Du är bäst

Träning=blåsa

Kategori: Allmänt

dsc00820 (MMS)

Träning=blåsa

Min bästa vän. Den här nallen fick jag av ...

Kategori: Allmänt

dsc00815 (MMS)

Min bästa vän. Den här nallen fick jag av någon av min mammas bröder. För typ hundra år sedan. Men han finns vid min sida på andra kudden. Varje natt. Tänk om han kunde prata, vad mycket hemligheter han skulle kunna berätta för er. Han är det bästa sällskapet man kan ha! God natt mina vänner.

Skatten funnen

Kategori: Allmänt

dsc00813 (MMS)

Skatten funnen

Blåbärs plockning med maja. :)

Kategori: Allmänt

dsc00811 (MMS)

Blåbärs plockning med maja. :)

Lördag.

Kategori: Allmänt

Idag är det Lördag och det är ganska fint väder ute faktikst. Spenderade eftermiddagen/kvällen hemma hos Anna och Viktor i ösregn, men riktigt mysigt. Vilken säng dem har! Den är underbar att sova i. Vill ju inte gå upp när man väl har lagt sig i den. hahahah

Veckan som har gått har verkigen varit en konstig vecka men den slutade väldigt väldigt bra. Jag mår bra han mår bra. Vi är BÄSTISAR! <3 Hur bra är inte det?

Ikväll blir det lite kräftskiva. Ska bli jätte gott. Tänkte även göra en tacopaj och jag har gjort cheescake. Mumsigt! Det är så kul att laga mat och baka och fixa i mitt kök. I MITT RENA KÖK!

Nu ska jag dammsuga!

Puss på er!

God natt saga

Kategori: Allmänt

dsc00809 (MMS)

God natt saga

Å det regnar i borås idag..

Kategori: Allmänt

dsc00807 (MMS)

Å det regnar i borås idag..

Alla sagor slutar inte lyckligt

Kategori: Allmänt

Jag vet inte var jag ska börja men jag måste börjar någonstans.. Känner att jag måste skriva av mig eller framför alla rensa hjärtat och hjärnan lite sen vet jag inte om det är det bästa stället att göra det i är bloggen. Men jag är inte ute efter några kommentarer jag behöver bara skriva av mig lite..

Den sista månaderna fann jag en vän.. En killkompis vid namn Robin. Precis en sådan killkompis som jag alltid önskat mig.. Som jag har i Malmö men jag har ingen i Borås. Någon man kan prata om allt med och bara har sådär riktigtjäkla roligt med skratta gråta men kan vara precis sig själv med.. I love it!

Veckorna gick och jag började undra vad vihöll på med egentligen.. Är inte det här mer kärlek eller vad handlar det om folk började fråga mig om jag och Robin var kära om vi inte skulle bli tillsammans. Jag bara nej vi är bara vänner..Men sen kunde jag inte hålla mina egena känslor i styr jag var kär i min bästa vän. Tillsluta med lite hjälp av en annan kompis så vågade jag faktikst fråga honom vad han kände och det visade sig att han fakitkst kände samma för mig.. Äntligen tänkte jag, jag har hittat kärleken Min stora kärlek. Jag har skritivt om det i bloggen och det var verkligen kärlek.. Jag var kär och jag hittat min prins.. Skolan var slut vilket innebär att jag åkte till Malmö för att jobba och umgås med nära och kära i Malmö. Spanien i 10dagar fick dem finaste smsen man kan tänka sig jag var som på rosa moln. Direkt efter spanien åkte jag till honom i Göteborg hade en fantastisk vecka hur mysigt som helst.

Efter göteborg åkte jag på bröllop sen var det dags att åka ner till Skåne igen jobba i två veckor sen skulle min Prins komma ner till mig en veckan. Vi hade riktigt roligt. Men de sista dagarna började jag fundera på om det här verkligen var kärlek eller om vi bara var bästa vänner. Men jag tänkte det har bara varit väldigt mkt just nu mkt folk runt omkring allt vara bara kaos.

Men jag kom till Borås och på söndagen var jag alldels själv och då fick jag verkligen fundera på vad jag verkligen kände jag reflekterade och satt och funderade framoch tillbaka och då kom jag faktikst fram till att vi är mer vänner än ett kärlekspar. Tyvärr blev det inte som jag hade tänkt mig. Jag trodde jag hade hittat prinsen i mitt liv. Men istllet fann jag en otroligt bra vän!

Den finaste vännen man kan ha! Min Prins vän! Och jag hoppas att min prins vän kan vara min precis lika mkt som jag vill vara din vän. Jag vill inte förlora dig. Men jag förstår om du tycker det att jobbigt. Jag vet att du verkligen tycker om mig och jag tycker lika mycket om dig. Det här är inte lätt för mig också. För jag har sårat någon som betyder ubermycket för mig. Och det hoppas verkligen att du vet att du gör. Men det tror jag.

Det svåraste nu tycker jag är hur jag ska bete mig, ska jag höra av mig till dig eller ska jag låta dig vara. Vad jag än gör så känns de fel.. Jobbigt!

Men som sagt jag hoppas verkligen vi kan vara BÄSTA VÄNNER!!

Alla sagor slutar inte lyckligt....

Kategori: Allmänt

Jag vet inte var jag ska börja men jag måste börjar någonstans.. Känner att jag måste skriva av mig eller framför alla rensa hjärtat och hjärnan lite sen vet jag inte om det är det bästa stället att göra det i är bloggen. Men jag är inte ute efter några kommentarer jag behöver bara skriva av mig lite..

Den sista månaderna fann jag en vän.. En killkompis vid namn Robin. Precis en sådan killkompis som jag alltid önskat mig.. Som jag har i Malmö men jag har ingen i Borås. Någon man kan prata om allt med och bara har sådär riktigtjäkla roligt med skratta gråta men kan vara precis sig själv med.. I love it!

Veckorna gick och jag började undra vad vihöll på med egentligen.. Är inte det här mer kärlek eller vad handlar det om folk började fråga mig om jag och Robin var kära om vi inte skulle bli tillsammans. Jag bara nej vi är bara vänner..Men sen kunde jag inte hålla mina egena känslor i styr jag var kär i min bästa vän. Tillsluta med lite hjälp av en annan kompis så vågade jag faktikst fråga honom vad han kände och det visade sig att han fakitkst kände samma för mig.. Äntligen tänkte jag, jag har hittat kärleken Min stora kärlek. Jag har skritivt om det i bloggen och det var verkligen kärlek.. Jag var kär och jag hittat min prins.. Skolan var slut vilket innebär att jag åkte till Malmö för att jobba och umgås med nära och kära i Malmö. Spanien i 10dagar fick dem finaste smsen man kan tänka sig jag var som på rosa moln. Direkt efter spanien åkte jag till honom i Göteborg hade en fantastisk vecka hur mysigt som helst.

Efter göteborg åkte jag på bröllop sen var det dags att åka ner till Skåne igen jobba i två veckor sen skulle min Prins komma ner till mig en veckan. Vi hade riktigt roligt. Men de sista dagarna började jag fundera på om det här verkligen var kärlek eller om vi bara var bästa vänner. Men jag tänkte det har bara varit väldigt mkt just nu mkt folk runt omkring allt vara bara kaos.

Men jag kom till Borås och på söndagen var jag alldels själv och då fick jag verkligen fundera på vad jag verkligen kände jag reflekterade och satt och funderade framoch tillbaka och då kom jag faktikst fram till att vi är mer vänner än ett kärlekspar. Tyvärr blev det inte som jag hade tänkt mig. Jag trodde jag hade hittat prinsen i mitt liv. Men istllet fann jag en otroligt bra vän!

Den finaste vännen man kan ha! Min Prins vän! Och jag hoppas att min prins vän kan vara min precis lika mkt som jag vill vara din vän. Jag vill inte förlora dig. Men jag förstår om du tycker det att jobbigt. Jag vet att du verkligen tycker om mig och jag tycker lika mycket om dig. Det här är inte lätt för mig också. För jag har sårat någon som betyder ubermycket för mig. Och det hoppas verkligen att du vet att du gör. Men det tror jag.

Det svåraste nu tycker jag är hur jag ska bete mig, ska jag höra av mig till dig eller ska jag låta dig vara. Vad jag än gör så känns de fel.. Jobbigt!

Men som sagt jag hoppas verkligen vi kan vara BÄSTA VÄNNER!!

Varför sätter man en staty på taket? Ser j...

Kategori: Allmänt

dsc00802 (MMS)

Varför sätter man en staty på taket? Ser ju som någon ska hoppa!!

Akrivet 2005

Kategori: Allmänt

Inda_pinda - 7:e december 2005
Ons 7 dec 2005 19:59
Du är den som fångar mig när jag faller,
som får mig att le när jag är ledsen,
som får mig att känna att det är en ljusare dag i morgon,
som alltid finns här att hålla min hand.
Jag ger dig min hand i vänskap
Jag ger dig mitt leende i glädje
Jag ger dig en kram för ömhets skull
Jag ger dig mitt hjärta av kärlek
Mina önskningar är fina,
Jag önskar dig lycka, kärlek
och allt det ingen annan är värd.
Mina önskningar är till en
SÅ speciell vän.
I dag, imorgon och för resten av ditt liv!

Första dagen på jobbet

Kategori: Allmänt

Första dagen på jobbet avklarat, gick som en dans. Hur kul som helst. Det kommer bli super bra det här.

Nu är det dags att sova..

Kram på er