Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Tänk att få somna brevid någon som säger, ...

Kategori: Babbel

Tänk att få somna brevid någon som säger, : Linda jag älskar dig! Och veta att han faktiskt menar det av Hela hans hjärta!! Jag längtar!!

Bara vi är vänner!

Kategori: Babbel

Det faller regn från himelen
Det är en gåva som ger liv igen
Det kommer en tid i våra liv
Vi måste våga se sanningen

Jag ser mig runt om kring
men jag saknar ingenting
Bara vi är vänner
Vi behöver inget mer
Känner den värme som du ger
Bara vi är vänner

Genom alla mörka stunder
Det bästa som jag har

Det faller ett regn från himelen
Det är en gåva som ger liv igen
Det kommer en tid i våra liv
Vi måste våga se sanningen

Ta dig tid och se dig om
Vi kan vänta än en gång
Bara vi är vänner
Ger dig allt och lite till
Finns där när du vill
Bara vi är vänner

Genom alla mörka stunder
Det bästa som jag har

Det faller ett regn från himelen
Det är en gåva som ger liv igen
Det kommer en tid i våra liv
Vi måste våga se sanningen

Jag vet att vi en dag kommer att bli sådär bra vänner som vi var i Våras. Jag hoppas att jag kommer att kunna ringa och prata med dig om mina killar sen och jag hoppas du kommer att kunna prata om alla tjejer du kommer att träffa. Det kommer säkert bli jobbigt och konstigt i början men jag tror om vi bara är öppna för varandra som kommer det gå hur bra som helst. För ett liv utan dig,jag ska vara helt ärlig det vill jag verkligen inte uppleva jag måste få skratta med dig och skratta om vår dåliga humor för är det något vi har gemensamt så är det vår dåliga humor. Fast för oss blir det ganska roligt. Jag vet inte om det rätt eller fel att skriva av mig i bloggen men ibland är det ganska skönt att bara skriva av sig! Men som sagt du vet var jag finns det är bara att höra av dig om det blir jobbigt att läsa. Men du vet att jag alsrig skulle skriva något dumt av dig! och jag tycker att det är bra att vi båda tog ett moget beslut!

Jag älskar dig!


BABYBOOM

Kategori: Babbel

Jag tyckte att 2010 var en babyboom men i 2011 är verkligen mina kompisar bebis år! Jätte många som ska ha barn. Vill inte berätta vilka för alla har inte riktigt kommit ut med det =)

Men jag är glad för er alls skull.. och bara så ni det har jag bestämt att den dagen jag gifter mig så ska er barn vara i mitt brudfölje! Så är det! =)

Moget Beslut

Kategori: Babbel

Idag har jag pratat med Världens bästa Mamma. Jag har verkligen världens bästa mamma. Det spelar ingen roll vad det handlade om. Men det var underbart att få prata ut, utan att känna att den man pratar med dömer en i förväg. Så skön känsla!

Men med mammas råd och min kloka hjärna så gjorde jag något som jag borde ha gjort för längesedan!

Jag är stolt över mig själv!

Den Hemliga Miljonären.

Kategori: Babbel

Det är tisdag idag och som alla andra tisdagar tittar jag först på Sofias Änglar och efter den är det den hemliga miljonären. Idag är den under cover i Malmö. =) Väldigt spännande. Men det ärfruktansvärt att det första dem visar dem när Under Cover tjejen blir hotad. Att hon inte får lov att filma i statsdelen Sofielund. Jag tycker personligen att det är väldigt tråkigt att det är så i Malmö. Och det är långt ifrån så överallt i Malmö.

Malmö är en fantastisk stad men som alla andra storstäder finns det stor kriminalitet. Det kommer man inte i från. Men som en av grabbarn på rosengård sa, det händer så otroligt mycket på rosengård som man aldrig hör och det gör mig lite ledsen.

Vet inte vad jag ska skriva men jag tappad tråden liten.Jag tycker att den hemliga miljonären är ett fantastisk program. Mitt fina bord

Kategori: Babbel

Jag har ju glömt berätta om mitt soffbord, Jag har varit ganska trött på det. och letat och letat efter ett nytt, antigen har det varit för dyrt eller så har jag inte hittat någon som jag verkligen tycker om. En eftermiddag när jag kom hem från jobbet så låg panduros reklam blad på hallmattan. Och där hade dem gjort decopage. Jag köpte servetter men det var verkligen omöjligtatt hitta lim. Decopage lim finns att köpa på panduro men är ganska dyrt. och jag blir lite snål när jag behöver en del. Men som sagt jag köpte jag finns servetter.. och började lägga dem på bordet men fick inte någon ordning på hur dem skulle ligga men jag provade att lägga på dem och limma, men jag blev verkligen inte nöjd så tog bort dem igen.

Och efter många ideér på vad jag skulle kunna göra på mitt tråkiga bord kom jag på att jag hade massor av gamla kort från skolan som jag fotat på olika musseum och utställningar sagt och gjort gick jag och hämtade dem och lade dem på bordet istället och klistrade fast dem. Det blev verkligen ett nytt bord. Jag är verkligen super nöjd.

Mitt fula bord blev som nytt igen.Med hjälp av lite fantasi kan man göra om vilken möbel som helst.

Jag gjorde ett liknande bort till jobbet fast med mat på som vi har i vår resturang =)

Jag älskar dig för att du är där för  mig!...

Kategori: Babbel

img_0338 (MMS)

Jag älskar dig för att du är där för  mig! Jag älskar dig för du inte vill ändra på mig! Jag älskar dig för du är du! Jag älskar dig för att du är lika tokig som jag!  Jag älskar dig för att du är ärlig mot mig!  Jag älskar dig för att du är min vän, min bästa vän, min mamma, min syster, min pappa!  En värld utan er skulle inte vara så färgglad som min värld är!!  Jag älskar dig!

Ibland...

Kategori: Babbel

Ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig..

Saker och tingförändras ganska snabbt. på gott och ont.

Jag har verkligen haft en fantastisk helg i skövde med Världens finaste tjejer!


Jag orkar inte skriva mer. Jag lovar det kommer en uppdatering om allt i morgon!

Ibland vill jag verkligen bara gråta men det går inte. Varför kan jag inte gråta?!


Ibland är det inte lätt

Kategori: Babbel

img_0216 (MMS)

Ibland är det inte lätt

Vuxenpoäng

Kategori: Babbel

Idag har jag nog fått lite vuxenpoäng, har titta på 22nyheterna på fyran, det måste väl vara några poäng??

Tjena

Kategori: Babbel

Hej alla goa vänner, Här har ni en väldigt förkyld Linda. =)

Ska berätta en rolig grej till som hänt i veckan, Det hände mkt roliga saker i mitt liv,men det här tar nog priset.

Jag upptcäkte att någon hade tagit över min msn och var inloggade från någon annan dator., Dock vet jag inte vilken men någon är det.  SLuta upp med det genast.

iallfall så skulle jag då ändra mitt lösenord och går in och gör detta och ska logga in dagen efter för att kolla en bekräftelse.

Då kommer jag inte in, det står att lösenordet är ogiltligt. Hmm det värsta är jag kommer inte ihåg har provat allt.

Nu tänkte jag aha jag kan jumin säkerhetsfråga..Fel svar på den också..what?? Panik jag måste få fram min mail!!

Så nu har jag mailat hotmail support och hoppas att dem kan hjälpamig.

Jag är bra på mycket om lite!

Tävling

Kategori: Babbel

Ibland händer det att jag är med och tävlar om saker på stor bloggarnas bloggar. Idag hade Tyra en tävling om en klocka.

Hoppas att det är min tur att vinna!

Kärlek till er alla

En rolig grej

Kategori: Babbel

Måste berätta en ganska rolig grej som hände i morse =)

Kärleken lämnade mig tidigt i morse. Jag somnade om och ställde klockan på 8 då vårdcentralen öppnade ringde upp dem och fick en telefon tid halv nio. Då skull en sjuksköterska ringa upp mig. När klockan blev halv nio ringde det dolt nummer, Jag svarar och det är en kvinna som säger du hade ringt och sökt oss, vad kan jag hjälpa dig med.. ca 10 sekunder tänkte jag men hallå jag har ju precis pratat med en sjuksköterska och fått en tid, varför ringer du. men så kom jag på att att det måste ha varit en dröm. Jag lyckades alltså drömma på en halv timme att någon hade ringt. Jag vet att jag drömmde att det var någon konstig människa som ringde för jag förstod inte mycket av vad hon sa i drömmen.

Ganska läskigt att man kan drömma så. Men jag fick i allfall en tid på vårdcentralen. Och det visade sig att jag har halsfluss inte roligt.

så 10dagars pencelin och inte träna på en vecka!!! NEJ NEJ NJE!!!

vet ni...

Kategori: Kärlek


Vet ni vad jag tror.... att om man hittar sin stora kärlek så ska man känna det hela kroppen det säger alla.. Men om det inte känns i hela kroppen så är det inte sin stora kärlek. Jag tror inte på det. Jag tror istället att om man hittar sin stora kärlek så känner man sig hel. Man känner att det finns ingenting som saknas.

Ibland när man hittar sin kärlek så kanske det inte alltid blir som man tror. Man bygger upp någon jävla fantasivärld och det är precis vad jag gjorde förra några månader sen och gjorde slut med kärleken. Men efter några månader började jag tvivla..

Är det verkligen såhär jag vill ha det??

Vill jag bara slänga bort det här??

Och här i skrivandes stund känner jag mig lyckligare än någonsin. Jag har allt i mitt liv som jag vill ha. Jag har allt som jag behöver.

Även om det var en slingrig väg vi tog så är det ändå VI.

Och det känns fantastiskt bra!