Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Sista November

Kategori: Allmänt

Idag är det sista november helt sjuk ju.. I morgon är det 1 December...Det här året har verkligen gått jätte jätte fort..

Just nu sitter jag i mitt rum har börjat plocka lite bland lite papper som bara ligger i högar..Inte kul och specillet inte när klockan börjar närma sig tolv men det funkar...

Helgen har varit helt underbart..=) Tack mina vänner!

JAG TROR JAG BÖRJAR BLI KÄR!!!

En bild säger mer än tusen ord

Kategori: Allmänt

Vaccinerad!

Kategori: Allmänt

Nu känner jag mig jätte duktig..
Åkte ner till vårdcentralen igår ochvaccinerad mig..
Gick super fort och gjorde inte alls ont. Känns riktigt skönt!

Biverkningar! ont i armen men det får man av många sprutor.. Annars känner jag inget! Så nu tycker jag att du också ska gå ner och vaccinera dig!


Jag har lite hemlängtan..Är nog bara för att jag vet att jag snart ska åka hem

Puss på er

Något att Le åt!

Kategori: Allmänt
Nu har jag skickat in i mitt CV nu hoppas jag att jag blir kallad på Intervjuv! Håll tummarna för mig!

Glädje

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Marina, Linda och Anna. Ni är underbara TACK för era fina kommentarer! <3

Jag vet att kärlek inte ska göra ont. Men ibland är det bara så svårt. Jag ringde J häromdagen och skulle prata med honom men han svarade inte. Så nu fick jag ett avslut. Han är inte intresserad överhuvudtaget. Det har jag egentligen vetat om. Men ville få det svar och vitt nu har jag det! Han är ute. Även om jag vet att jag kommer att träffa honom på badhuset eller ute så känner jag ändå att nu är det nog. Så no more J!


Nu till något mycket roligare

Har praktik just nu på en avdelning med barn mellan 3 och 4 år. Vilken fantastisk ålder det är. Det är lika roligt att gå till Dagis varje morgon. Oj får inte säga dagis jag menar självklart förskolan. Pedagogerna på förskolan är fantastiska alla! Jag har aldrig varit på en avdelning där det inte finns något att klaga på hos någon av pedagogerna. Jag lär mig jätte mycket nya saker och dessutom känner jag mig trygg i mig skälv som pedagog. Att mitt framtidsyrke skulle vara förskollärare har jag nog vetat väldigt länge men inte något som jag har trott på men så är det. OM ca 7månade är jag klar! FÖRSKOLLÄRARE och jag ångrar mig inte!

Så nu ska jag skriva klart min CV så jag kan få ett arbete också!

Puss på er!

Ni hade fel

Kategori: Allmänt

Jag satt och väntade på Karin på eller men kanske säger i Badhuset=)

gissa var jag är?

Kategori: Allmänt

58d316edfca8fb32863bb0c0473e18e8.png

Kolla varifrån!

gissa var jag är?

Plötsligt händer det..

Kategori: Allmänt

Plötsligt händer det säger man ju om man någon gång skull vinna något roligt på en triss.. Men så är det inte idag..

I sommras när jag och Mamma var på Mobilia i Malmö så hittade jag ett par super snygga jenas leggins eller vad man nu ska kalla dem. Super snygga jag köpte dem. KOm hem och provade dem igen..Dem satt verkligen vrål tight jag skulle lämna tillbaka dem..Tyckte mamma. Men jag älskade dem och gjorde aldrig det..

Men idag när jag tar fram dem, passar dem PERFEKT! Super kul.. Plötsligt händer det!

Det är kul när man verkligen kämpar för att gå ner i vikt att det faktikst visar sig. Ska börjar plocka fram små saker ur garderoben som jag inte använt på länge och prova. Det kanske passar nu =)

Ikväll trotsar jag allt som har med sjukdomar att göra och går ut med Världens bästa tjejer!

Det ska nämligen bli Girls Night out! Ska verkligen bli super kul!

Superskiten som Peter kallar mig. Visst är det ett bra smeknamn? hahah

Nu är det snart jul! Vad önskar ni er i julklapp?

Kram på er!

Ibland...

Kategori: Allmänt

Ibland tänker man inte efter riktigt utan bara göra saker för att man känner att man MÅSTE.. inte bra.. Jag vaknade idag efter att ha sovit super dåligtkänns som jag bara hostat hela natten jag ringde praktiken och pratade med dem och frågade vad jag skulle göra.Dem tyckte jag skulle stanna hemma hela veckan så att jag verkligen vilar upp mig. Så det fick bli så känns bara riktigt riktigt jobbigt en hel vecka! Men jag fixar det bättre att tänka på min hälsa än alla dagar jag måste ta igen!

Men i allfall jag vaknde vid halv sju ringde som sagt praktiken pratade med dem vid kvart över sju ringer jag Karina och frågar om hon ska till Viktväktarna och det skulle hon, hon frågade om jag skulle med. Jag tänkte efter tittade ut det regnade och inte självklart ville jag ditt och kolla hur det har gott sen jag kom hem från egypten. Jag cyklade ditt drack lite vatten innan jag gick men väldigt väldigt lita bara.. Cyklade.. Det var väldigt jobbigt att cykla men jag gjorde det ändå.. När jag cyklar ner för baken så känner jag hur allt snurrar allt blir svart jag hoppar av cykeln och ringer och frågar var Karin är hon kommer gående och jag känner så lättnad tror inte du själv förstår Karin hur glad jag blev när du kom. Där satt jag med min cykel och mådde skit sen såg jag ljuset när du kom. <3.

Vi gick upp till viktväktarna jag vägde mig. Minus 0.7kg grymt bra tycker jag! Nästa vecka ska det också bli ett bra resultat det går stadigt nedför det gillar jag =) jag ska försöka gå ner 5kg till Nyår. Jag tror att jag kan klara det! 

Tusen Tack Karin för hjälpen i morse you are my angel!

Puss och Kram

KLART

Kategori: Allmänt

Nu har jag städat klart och det blev väldigt väldigt fint =) Lycky me! jag har faktikst ett ganska mysigt rum! Men längtar efter en lägenhet.. ska söka ett jobb idag faktikst =) Hoppas kan man alltid göra!

HJÄLP HUR SKRIVER MAN ETT CV???

Nu sätter jag igång

Kategori: Allmänt


Nu får det vara nog nu måste jag städa mitt rum! =)

Det är inte kul att ha det såhär stäkigt knappt man vågar släppa in någon nu förtiden =)

Det tar max två timmar att få det fint här!

Sjukling

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Efter magproblem och kraftig huvuvärk har nu kroppen börjat hosta.. Och det finns verkligen inget som är jobbigare än att hosta. hatar det gör ju ont i hela kroppen. Plus att man blir dödstrött i kroppen. Ush ush ush!

Anna och Linda är också sjuka, undra vem som har smittat vem? hahah skyll inte på mig bara! =)

Det händer inte så mkt här i Borås just nu. Dem säger att det ska komma snö ikväll. Det tvivlar jag på. Men det hade varit lite mysigt ändå.Så det blir lite ljust.

Halloween festen i Lördags var väldigt lyckad. Riktigt roligt faktikst!

Idag ska jag städa mitt rum för det ser förjävligt ut man vill inte ens vara här inne. och det är greys ikväll så jag måste ha fint när tjejerna kommer.

Kram på er!

Ett hav av bilder

Kategori: Allmänt

   

    

En början

Kategori: Allmänt

er!

Nu har ni väntat länge på att få en uppdatering.. Men jag har inte haft någon lust att blogga plus att jag har varit sjuk framåt tillbaka ändå sen vi kom hem från egypten super tråkigt. Men i Lördags var nog den första dagen som jag kunde säga att Jag mår fakitkst bra. Hur härligt som helst!

Och idag är det måndag den 2 November och jag mår fortfarande bra. Hur skönt som helst! Fast jag vaknade med huvudvärk så det blev ingen VFU lika bra att vara hemma då. Vet hur det kan sluta när jag får ont i huvudet och det vill jag inte vara med om!

EGYPTEN tänkte jag att jag skulle berätta lite om..

Torsdagen den 15 Oktover åkte min familj och mamma o pappas kompis Anneli och hennes son till Egypten. Vi var uppe redan kl 4 på morgonen får att ta tåget över till Köpenhamn. Det är riktigt mysigt att gå upp på morgonen tycker jag för man är inte trött. Man är så spänd och äntligen är dagen där som man längtat efter så länge. =) Inga problem att gå upp sängen kan jag lova. =)

Resan ditt tog ca 4.5timme väldigt drygt måste jag säga.

Men en liten rolig grej hände på planet.. Jag stod i kön till toaletten och precis på den raden vid toaletten sätt det en liten tjej och hennes mammas...

Flickan satt och tittade ut genom flygplansfönstret och säger..

Mamma? Du sa att Michael Jackson var i himmlen varför ser vi honom inte?

Mamma ser lite förvånad ut och vet inte riktigt vad hon ska säga. Men jag tyckte det var så sött.. Ofta säger man till barnen att folk som dör är uppe i himmlen.. Man ska kanske vara på sin vakt när man säger så.

Efter 4.5 timme var vi framme i Paradiset och det var varmt. RIKTIGT varmt. Men gud så underbart. Vi kom fram till vårt hotell som var super fint det bjöds på drinkar i receptionen och Semesterna startade.