Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

2010

Kategori: Allmänt

Oj tänk att det redan gått ett år... Helt sjukt.. Mitt nyårsfirabde detta året tar nog priset.. Har åkt på magsjuka. Inte alls roligt men inte mycket man kan göra åt det. Jag mår, ja känner mig nästan döende fast bara nästan. 2010 har varit en väldigt roligt år. Det har hänt väldigt mycket, Det bästa med 2010 är nog att jag har tagit examen flyttat från Malmö på riktigt. jag har börjat om ett nytt liv på något sätt.. jag har fått fantastiska vänner! Jag har fantastiska vänner! Jag tror också att jag har lärt mig vilka mina riktigt vänner är. Och jag måste säga att jag verkligen har underbara vänner båda i Malmö och i Borås! Ni är oslagbara. Jag fyllde 25 i sommaras. hade min stora 25års fest med dem bästa människorna i världen! det var en magisk kväll att ha alla nära och kära undersamma tak! Jag och världens bästa vän hittade varandra på riktigt under slutet av våren och var tillsammans ett tag. Tyvärr insåg vi nog att vi inte var så bra tillsammans utav att vi var mer bästa vänner, Och det hoppas jag att vi förblir. Vad har jag mer gjort under 2010. Jag var i spanien med mamma och pappa väldigt mysigt! Två underbara bröllop och framför allt två underbara små flickor kom till världen! Jag har köpt en bil =) jag kommer nog på mer när jag tänker efter ordentligt. Men fungerar inte hjärnan riktigt som den ska.

Pinkflower

Kategori: Allmänt

Nu är det såghär.. Många tjatar på att jag måste lägga ut mina smycken som jag gör. Så från och med Nyår kommer jag lägga ut alla mina smycken som jag har gjort eller gör. Om det är någon som är intresserad av köpa. Vet inte om jag kommer att göra en ny blogg för mina smycken eller om jag behåller den här vi får se vad det blir!

...

Kategori: Allmänt

Det var verkligen längesedan jag skrev här i bloggen nu.. Men jag har inte haft något motivation till att skriva.. Det har varit en ganska tuff höst och vinter. Känslor som går upp och ner av olika anledningar. Ibland söker man tröst i fel saker eller i fel människor så blir det så fel. Men nu verkar allt ordnat upp sig ganska bra och jag känner mig starkare än vad jag gjorde för några veckor sedan. Har haft en fantastisk jul hem har umgåts med familjen hela julen verkligen super mysigt. I lördags kväll träffade jag Emma väldigt trevligt. Hur skönt som helst och bara sitta och prata skit. Det är en riktig vän! Jag kommer bli bättre att uppdatera efter nyår. Då sks jag försöka skriva varje dag. SKa även lägga upp mycket smycken som jag gör själv. Kream på er

Vinterlandskap

Kategori: Allmänt

Gud vad det är underbart med snö och minusgrader! Alla träd är vita och snön ligger På marken underbart! Nu sitter jag på tåget mot Göteborg! Jag brukar aldrig vara nervös men idag vet jag inte riktigt vad det är med mig, nervös är jag! Men det kommer säkert gå hur bra som helst! Håll tummarna för mig! Har haft en bra dag på jobbet, händelserik dag, åkte ner på stan med barnen, sitter på bussen och buss chaffören kör in i en lastbil, en jätte stor lampa satt där bak på lastbilen bussen tog inte ut svängen och kör in i lampan och Alla fönster på bussen ena sida går sönder, ganska läskigt måste jag säga! Undra vad barnen tänkte?? Men vi kom ner till stan och vi hade en jätte mysig dag med varmchocklad i tomteland! Barnen viskade sina önskningar till tomten och även jag! Sen blev det rumpåkning i parken! Vilket underbart jobb jag har!!

Överraskad

Kategori: Allmänt

Igår sa jag till Karin att jag aldrig blir Överraskad..

Idag blev jag det. Det ringde på dörren och bakom dörren stod Linda!

Vi fikade och pratade massa skit om allt möjligt. Uppdaterade varandra lite. Väldigt härligt.

Förändring

Kategori: Allmänt

img_0109 (MMS)

Jag tror den här veckan innebär en förändring i mitt liv..Men hur tänker jag inte berätta!

Oväntat

Kategori: Allmänt

Den här veckan fick ett oväntad vänning..NICE

Tyvärr kom inte Katja och Emma pga av vädret, vilket är helt okej. Men ändå väldigt tråkigt men vill inte att det ska hända något. Onödigt att åka upp då!

På tal om något helt annat, det kan faktikst vara så att det är min tur.. jag vet inte än men vi får se..

hade varit otroligt om det faktiskt är så. OTROLIGT ROLIGT!!

Ha en trevlig fredag!

KRAMAR