Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Helgen!

Kategori: Allmänt

Mamma och Moster kom i Torsdags kväll! Så underbart att se dem igen. Hade verkligen längtat efter denna helgen.. Och det har varit en helt otroligt bra helg. Har shoppat och bara haft det super mysigt. Det är skönt att bara vara inte göra något.. Men att mamma o moster skulle komma när det var höst marknad var inget jag visste om men lite extra shopping är ju aldrig fel. har shoppat en del. bla en TV *whoo*  En varmare jack och en kjol och två tröjor. Alltid skönt med lite nya kläder.. UNDERBART.. Mamma o moster är ju inte sämre dem och shoppade lite eller ganska mycket. Vi är bäst på det i vår familj.. :) I fredags gjorde vi mat här hemma på Balder vi gjorde taco paj hur gått som helst. Drack massa cider och hade kul. Vi gjorde om i mitt rum. Blev super bra. Lördags åkte vi ut till HM fyndbutik. Super kul köpte lite saker där med. Åkte hem och åt KINA mat super gott.. Sen blev det drinkar och lite mer cider. Och en massa skratt.. Hur kul som helst! Vädret har varit jätte bra inte så mkt regn. vilket är bra!  Idag söndag har dem åkt hem och allt känns jätte tomt. Inte roligt att vara själv. Men jag har massor av kompisar runt om kring så det är bra. Massa underbar vänner!

Tack Mamma o Moster för en underbar helg!


Uppsala på Torsdag. Ska bli underbart kul att träffa Ann! Längesedan nu!

Kram på er där ute i blogg världen!

Mamma och Moster

Kategori: Allmänt

Hej Hej!!

Efter en väldigt tung vecka med två tentor och litteratur seminarium är det äntligen fredag och mamma o moster är här! ÄNTLIGEN!

idag är det fredag och jag är verkligen helt slut i kroppen! Vill bara sova gick upp halv nio idag ut på stan vid 11.. Kom ner till torget och det visade sig att det var marknad där idag. Trevligt Trevligt! köpt halsdukar sen var det dags för mig att gå o göra tentan.. Den var verkligen SKIT SVÅR.. Jag hade verkligen pluggat.. Men vi får se hur det går.. Efter jag var klar vid två så gick jag till dem som fortfarande var på stan. jMagen skrek efter mat så vi gick o köpt fika väldigt gott.. Jag köpte en fralla och dem kanelbullar onyttiga.. Sen gick vi till knalleland och shoppade. Jag köpt en tv och en jacka! är super nöjd men mina köp!

Efter knalleland gjorde vi mat och sen möblerade vi om i mitt rum och nu är vi helt slut! Vill bara sova! och det tänker jag göra nu!

KRAM PÅ ER!!

Vad är det för fel...

Kategori: Allmänt


På människor.. Jag förstår inte.. Jag säger inte att jag är störst bäst och vackrast... För jag tycker inte det.. Men jag avskyr folk som BARA tänker på ´sig själv hela tiden. JAG ORKAR INTE MED SÅNA MÄNNISKOR!!

Om någon frågar mig något så självklart bertättar jag vad som är på väg att hända eller hur det har gått eller vad som helst.. Men när personen i ifråga som frågar mig något börjar vända allt  mot sig sjäv. Då orkar jag inte berätta mer då är det ju inte lönt att man frågar något eller att jag berättar något för du är ju ändå inte intresserad av att veta något. Jag orkar inte mer, men samtidigt tycker jag så synd om dig.


Nej nog om dig..

Uppsala om två veckor kommer bli riktigt riktigt roligt.. LÄNGTAR verkligen!!!

KRAMAR

SUPARPARTIET

Kategori: Allmänt

Idag är det ett års sedan vi var hemma hos Elin,.. Födelsedags kalas den gången också :) 
Hmm kommer inte på vad vi köpte till henne man om jag inte minns helt fel så kan det ha varit snapps glas men jag vet inte. men men.

I allfall så bildades suparpariet den kvällen.. Så idag har partiet funnits i ett år.
SUPARPARTIET


image16

Överasta raden sitter Sofie och Humlan
Under Sofie sitter Fimpen och Jag
Camilla sitter längst ner

*KÄRLEK*


Mycket har hänt om man tittar tillbak a på året som har gått,
Camilla blev flygvärdinna i Abu Dhabi
Jag har flyttat till Borås
Sofie är sambo med Fjodor
Humlan jobbar på BaHouse eller hur det stavasv :)
Fimpen flyttade hem från vemdalen och bor nu i egen längenhet och jobbar i Danmark


Saknar er jätte mycket
Men jag vet att vi kommer att vara vänner
för allid!


Ser framemot ett nytt år med nya äventyr
Jaha...

Kategori: Allmänt


 Så här roligt kan man ha det när man pluggar ibland..

Jag förstår inte en sak.. Om jag ringer många gånger och föröker får tag i människor. Människor som ska vara mina vänner. Varför ringer man inte tillbaka då!

Denna terminen i Borås har börjat super bra! Mkt härliga människor och allt är toppen!

trivs som fisken i vattnet :)

Hoppas allt är bra med er därhemma!

Kramar Linda

Onsdag

Kategori: Allmänt

Onsdag idag och jag har varit ute o sprungit hur skönt som helst.

Skolan har börjat och livet känns faktikst ganska så bra..

Jag mår verkligen bra idag!

Nu ska jag hoppa in i badrummet sen är det att sätta igång att läsa. Inte lägga sig o sova i sängen. För då kommer jag aldrig att kunna sova ikväll.. och det är inte så bra.

Kram på er!