Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Ensam

Kategori: Babbel

Jag har nog aldrig kännt mig som ensam som idag.

Små saker sårar som aldrig förr vet inte varför men ush för idag.

underbar dag

Kategori: Babbel

Hej alla ni som läser min blogg ni är ett par stycken som vanligt har jag ingen anning om vem det är. Men roligt att ni tittar in hos mig =)

Idag är det fredag och det har varit konstrunda på dagsplaneringen. Vi har verkligen haft en underbar dag idag. Solen har varit framme hela dagen. UNDERBART!!

Vi var ute från halv elva till halv sju idag. Ute hela dagen. Fikade i svare med våran picknic och bara myste vi havet. Fantastiskt underbart måste jag säga!

Sen åkte vi till campingen i ystad och åt glass och myste vid havet. Sen avslutade vi med ale stenar och satt där e timme och bara pratade skit kommer massor av kort en annan dag.

kram på er

Mitt hjärta är helt igen

Kategori: Kärlek

Hej på er!

Ni som känner mig väl vet att jag HATAR att ha människor i mitt liv som bara försvinner. Som bara slutar att höra av sig. Som totalt ignorera mig. Jag gillar verkligen inte det. Det fanns en kille i mitt liv för något år sedan 1-2år sedan tror jag att det var. Han var äldre och verkligen en underbar person. Vi hade verkligen skit kul tillsammans. Det var spännande att hänga med honom. Men framför allt var det väldigt lätt att prata med honom. Jag kunde diskuttera med honom på ett sätt som jag inte kunde göra med någon annan. Han höll inte med mig i allt. Han kritiserade det jag fråga honom om. Han fick mig att tänka på ett annat sätt än vad jag från början hade tänkt. På ett bra sätt. Väldigt roligt.Han fick mig att känna mig trygg och framför allt som finnas i världen. Men som sagt han bara försvann ur mitt liv på ett väldigt fult sätt tycker jag. Jag kanske inte var världens bästa människa jag heller men i detta fall gjorde jag faktikst inget fall alls. Jo det ändå felet var nog att jag inte visade honom att jag verkligen brydde mig om honom för det gjorde jag faktiskt. Jag var nog bara som så många andra gånger rädd. Varför ska man bli rädd för kärlek jag förstår inte det egentligen. Jag är fan knäpp!

Tiden gick och jag skrev mail och frågade vad jag gjort för fel ringde men fick aldrig några svar. Jag gav upp han försvann. Förra veckan kände jag nej det här går inte längre då hade jag börjat tänka på honom igen. Och tänkte undra vad han gör och undra vad som hänt i hans liv. Jag skickade iväg ett sms där jag skrev att jag tänkt på honom och undrade om han fortfarande höll på med musiken med mera.. 

Men veckan gick och jag fick inget svar. Jag kännde mig så jäkla dum varför bryr jag mig om människor som verkligen inte vill att jag ska höra av mig. Han ville ju verkligen inte ha mig i sitt liv varför ska jag tvinga honom. Ush jag kände mig verkligen dum.

Igår morse så plingade det till i mobilen och jag fick ett svar. Min puls gick verkligen upp till nära döden tror jag. Helt otroligt han svarade mig. Han hade tänkt på mig oxå många gånger men inte vetat vad han skulle göra. Han tyckte det kändes dumt att ringa eftersom tiden bara hade sprungit iväg.

Men jag ringde honom på kvällen när jag kom hem från jobbet. Han svarade inte, samma känsla fick jag igen. Vad fan håller jag på med jag är ju dum i huvudet.

Men efter en stund så ringde han faktikst upp och vi pratade ganska länge om allt mellan himmel och jord. Han berättade att han träffat en tjej och att tjejen hade en  dotter och att dem bodde tillsammans. Kan ju kanske säga att jag blev ganska chockad men samtidgt väldigt glad för hans skull. Att han faktikst hade hitta sin stora kärlek. För det var så han uttrykte det. Men samtidigt blev jag väldigt besviken. Fast jag har ingen anledning till att vara besviken. Jag visade ju inte vad jag ville när jag väl hade honom i min närhet.

Tänk var livet kan förändras snabbt på gott och ont.

Men tillbaka till min rubrik " mitt hjärta är helt igen"  Nu har jag inte något som jag måste gå och grubbla på jag vet vad det var som hände.
och jag tycker det känns fantastiskt underbart!

Nyshoppad

Kategori: Shopping

Kul att lägga pengar på ca 3000kr!!

ÄHmm

Kategori: Kärlek

Även om jag visste om det egentligen så skär det lite i mitt rosa hjärta!
Men jag är verkligen glad för din skull!
Väldigt glad!

Du är en guldstjärna!

tänk om

Kategori: Kärlek

Tänk om jag fick dela min kärlek med dig.. Tänk vad bra vi hade kunnat ha.. Jag är helt hundra procent säker på att vi hade kunnat ha det hur kul som helst... Men du vågar inte och jag orkar inte lägga ner någon kraft längre.. Men jag önskar så...

aajhahahahaha

Kategori: Babbel

Såhär känner jag mig just nu..

aklsgdklsadklgsklvsdm.,vm,sdgwtiosegjvmxv,
msöaÖAklrajkgngms,
säsögkgnrlsuejghsksmghruwiwlahhhhhs,s,
s,s,s,ghghrturkföföföaöa
??=?=e0¤%&/(&%""


Inte något roligt humör.. Men så är det ibland.. Jag får inte ihop någon träning alls denna veckan.. Tråkigt!!!

Får nog blir ensam träning denna veckan...

Ttråååkigt!!!