Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Gästblogginlägg #2

Kategori: Allmänt

Mina vänner!

DET ÄR VÅR!!!!!!!!!!!!!! :)

Klockan är ställd på sommartid, snön är borta, vinterjackan och långkalsongerna skickas längst in i garderoben, vinterdäck byts mot sommardäck, skidglasögon byts mot solglasögon, vinterskor byts mot converse, ölen smakar bättre i solen, kaffet smakar bättre i solen, ta mig fan allt smakar bättre i solen, alla plockar fram den glada munnen, busschaufförerna mellan Göteborg och Borås bjuder till och med på leende, sopmaskinerna kämpar för fullt för att få bort det sista gruset från den hårda vintern, uteserveringarna kämpar om kunderna, inomhuskonserterna byts mot festivaler ute i solen, sommarplågorna på radion är snart ett faktum, glassbarerna ser ljuset i tunneln efter vintern, badplatserna fylls med badgäster, Varenda kotte har ett leende på läpparna!

Nu mina vänner så njuter vi som fan fram tills det är dags att ställa om till vintertid igen. Sommaren är kort eller hur var det nu?

Ha det bäst! 
   

Mördarveckan...

Kategori: Allmänt

Mördar veckan är äntligen slut och skolan också!! Känns verkligen jätte konstigt att skolan är slut.. Sure jag har examens arbetet kvar och en tenta.... Jag tror inte att jag klarar tentan som jag skrev i torsdags.. Den var verkligen jätte svår men vi får se..

Idag fredag hade jag en exmaination den gick hur bra som helst.. Ganska kul faktikst.. Efter det gick jag Linda, Anna och Viktor på jensens..Tradition på hög nivå fast börjar ärligt talat bli ganska trött på maten där och servicen idag var inte helt okej,. Väldigt mkt folk var det också.. Men tjejen var verkligen inte trevlig som tog vår beställningen men men..

Lite shopping blev det idag också.. INTE bra för min plånbok. Men kul.. Ett par tyg skor och en kofta det behövde jag.

I morgon lördag blir det pyssel med Ida. Ska bli super kul!

Men först ska jag jobba några timmar. Det ska också bli kul Inte varje dag man jobbar tre dagar i rad=)

Snart kommer jag hem till Malmö ockås ska verkligen bli super kul. KOmmer inte har så mkt tid att träffa vänner då släkten kommer ner och jag vill träffa mormor o morfar som jag inte träffat på jätte länge..

Å vet ni vad,, Min morfar har skaffat Facebook idag. Hur coolt är inte deT?

Nu ska jag sova! är verkligen mega trött plus att jag har fått en förkylningsblåsa i munnen inte alls kul!

Ush ush ush!

Vi hörs en annan dag. Ska se om jag får min gästbloggare att blogga lite också en dag!

Vad ska du göra i helgen?

KRAMAR

...

Kategori: Allmänt

Än en gång riktigt besviken på dig...

Anonyma kommentarer.

Kategori: Allmänt

Varför inte skriva vem det är ifrån.. Jag svarar jätte gärna på alla frågor jag får men jag vill veta vem jag svarar!!!

Underbardag!

Kategori: Allmänt


Hej!

Jag har verkligen haft en underbar dag idag.. Med underbara LISA.. Vi tog bussen till Göteborg vid halv tio och var i göteborg hela dagen. Vår jackan var på.. Vi satt ute och åt lunch! Det var en perfekt dag! Köpte en jätte fin Vår jacka! Underbar!

Lisa hittade underbara skor! Som vi åkte till Förlunda och köpte. Lite äventyr!

Vad mer ska jag skriva..

Jag har fått en lägenhet!! UNDERBART!! Och therese ska flytta in med mig.. Hon går sista i skolan nu.. Och vill inte bo kvar på Balder.. Så jag erbjöd mig att hon kunde flytta in till mig =) Vilket hon verkligen blev glad över. Jag tror det kommer bli hur bra som helst..

Helgen kommer jag spendera på Ica.. Ska jobba =) Fast det ska bli kul!


Allt som heter killar har jag lagt åt sidan just nu.. Jag blir bara besviken hela tiden.. åå sen så orkar jag verkligen inte just nu.. Nu är det att må bra som är prio nummer 1!!!

Gästbloggaren Robin!!! :)

Kategori: Allmänt

Hej alla som läser Lindas blogg! Dagens inlägg är det jag, Lindas vän Robin, som skriver. Jag har fått förtroendet från bloggägaren Linda "Pinkflower" Nygren att få skriva här lite då och då. Igår fick jag personligen bestämma ämnet som blev vädret, kanske inte det roligaste ämnet. Så vad ska vi ta upp idag då?

Något som blivit stort de senaste åren är nätdejting. Från att folk dejtar varandra i verkligheten så har det mer och mer gått över till nätdejting. Nu låter det lite som att folk bara dejtar via nätet och så är självklart inte fallet. Nätdejting har har blivit lite som ett förspel, i skrivande stund kom jag inte på ett bättre ord, där personer lär känna varandra via nätet och utefter hur det "klickar" så kanske man bestämmer träff. Jag själv nätdejtar och har varit på ett antal dejter med tjejer som jag har träffat via dejtingsidor. Personligen så tycker jag att det är riktigt bra att lära känna tjejen lite innan för att få en bild av hur hon är som person. Nackdelar med det kan vara att så som hon beskriver sig själv över nätet inte helt stämmer överens med verkligheten, vem är egentligen personen som sitter i andra änden. En annan nackdel kan vara att man inte kommer till skott att träffas utan man bara fortsätter att hålla kontakten över nätet. Det är ju som med allt, finns både för- och nackdelar. Men vad gör man inte för att hitta kärleken. :)

Okej mina vänner. Mitt första gästinblogg i Lindas blogg är ett faktum. :) Får se när jag dyker upp nästa gång. Ha det gött tills dess. 

See you later alligators!!! :)  

Robin väljer ämne...

Kategori: Allmänt

Dagens första inlägg kommer Min Underabara vän Robin att välja ämne till..

Det blev Väder..

Dagens väder i Borås är regn... Regn årets första regn väder och jag tycker det är underbart.. snön regnar bort det kan ju inte bli bätte.. På med regnjacka och gummistövlar och ut och dansa regndansen.. Finns det någon sådan fortfarande?

Det finns inga dåliga väder bara dålia kläder!!


Vi har ett hunddagis här i Stan.. Dem kom precis förbi fönstret.. Lite roligt personlen har vanliga kläder men hundarna har regnkläder.. Riktigt bra tycker jag..



Nu till Något annat.. Jag gick till Viktväktarna igår.. Trodde inte jag skulle göra det men det gjorde jag.. Ritkigt skönt.. Hade itne varit där sen innan jul men det gick bra.. Jag hade inte gått upp så mkt som jag trodde.. Blev väldigt glad känndes verkligen underbart!!


Nu ska jag vara lite social mot Robin inte snällt att sitta här och blogga och han äter.. Jag väntar på Anna vi ska gå till Jensen och äta..

Viktväktarna

Kategori: Allmänt

Ush nu sitter jag här igen... Kämpar med minsjälvkänsla.. Men idag ska jag till Viktväktarna..Ska ta tag i det här nu.. Hittade mina gamla kort.. Ush inte roligt att titta i dem när jag ser att jag har vägt 66kg..Det är inte så många kilo upp som jag har gått upp egentligen men det är inte roligt. Men dem ska vi snabbt bli av med nu.. Nu har jag bestämmt mig.. Innan sommern ska det har gått..Och jag vet att det går bara man vill.. Och jag vill mer än något annat just nu.. Jag vill jag vill!

Idag har jag varit på Banken.. Min banktant är verkligen så förrvirad galet.. Idag när jag kom frågade hon mig..Vad skulle du göra här idag? DÅ undrar man lite vad har du för arbete egentligen? Men men.. Något förrvirad.

Nu kom min hjälte!! EMIL!!!!!!!!!

Allt ordnar sig..

Kategori: Allmänt



Idag är det en väldigt lycklig Linda som skriver.. Efter regnat kommer solsken eller vad man säger..

Jag fick ett jobb.. På en förskolan där jag verkligen vill jobba.. Sen nu idag fick jag en lägenhet som verkligen kommer bli super mysig!

ÅÅÅÅ vad jag längtar.. 1 Juni flyttar jag till min första lägenhet!!! UNDERBART!! Det kommer bli ett rosa PARADIS!!!

Ont

Kategori: Allmänt



Dag 2 utan facebook.. JAg klara mig fint ska ni veta..

Idag har jag tittat på en lägenhet som ser ut att kunna bli MIN.. BARA MIN MIN MIN MIN!! Galet glad!!

Suttit i skolan hela dagen också inte sp kul men fick gjort massor.

Marina har hittat en ny klänning.. Super fin! VI kommer bli så fina!


Min underbara vän i Göteborg jag saknar dig verkligen.. Det gör ont i mig.. Jag brukar verkligen inte sakna människor som jag saknar dig.. Just nu är det så mkt jag vill berätta.. Jag vill bara höra din röst! Jag vet inte hur länge till jag orkar vara utan dig..Vad har jag gjort?

Nu väntar sängen på mig!


KRAMAR

Dag 1

Kategori: Allmänt

Hej min vänner!!

Jag har från och med igår inlet i en facebook fri vecka vilket jag tror kommer innebära fler blogg inlägg hahaha.. Kan ju säga redan nu att jag verkligen saknar facebook.. Helt sjukt ju... Hur kan man saknar facebook?? Hur långt har det gå egentligen.. Jag kände att jag blev sjuk av facebook.. Jag hann inte ens ta av mig skorna eller jackan innan jag slänge mig framför datorn för att just logga in på Facebook. galet.. Därför får det bli en facebookfri vecka..Det kommer bli tufft det känner jag redan nu. Men jag ska klara det!

Idag är det Måndag. har haft en fantastisk bra helg. Hur mysig som helst. I lördags var det scrapbook mässa super kul. Var där med ida och shoppade lite. Mycket trevligt! På kvällen blev det melodifestivalen och min ANNA BERGENDHAL VANN!!! Tjohooo.. Redan när vi såg henne i Malmö så sa jag och Pappa.. Hon vinner! och titta det gjorde hon! Vi var några stycken som satt hos mig och tittade! Jätte mysigt!

På söndag träffade jag Anna. Elitas Mamma för er som kommer ihåg att jag passade henne för något år sedan. Det var verkligen jätte trevligt. Så nu ska det planeras in en Oslo resa. Ska bli super kul! =)

Men nu är det dags att hoppa ner i sängen!

Ska titta på en ny lägenhet i morgon! Riktigt roligt har ingen anning om var den ligger eller hur den ser ut. Men tittat på den det ska jag =)

Kramar

Här ska jag jobba...

Kategori: Allmänt

Jag var inne på Lottas blogg..Vimmelmamman.se..Hon har gjort ett repotage om Lilla skolan på koh lanta..

Lilla Skolan Gå in och kika! Underbart ställe!

Tjohooo

Kategori: Allmänt

Först vill jag säga att jag har verkligen underbara VÄNNER.. säger det ofta men ni är verkligen guld värda!

Idag är det fredag.. Eller ja Lördag..

Har sett bröllopsfotografen. VILKEN härlig film rekomenderar den verkligen!

Nu ska jag sova ska jobba några timmar i morgon!

Kram ¨på er!

Wow

Kategori: Allmänt

Hej på er!!

Nu till något riktigt roligt!! JAG HAR FÅTT JOBB!!!


Tjohooo

Vecka 31 börjar jag jobba som förskollärare.. ingen är lyckligare än jag!!

Puss påer