Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Midsommarafton

Kategori: Allmänt

Kara Vanner!

Livet i spanien ar underbart. Vadret ar underbart!!! Sol och bad varje dag! :)

Idag ar det midsommar. Dagen borjade med att vi akte ner till stranden mottes av hur stora vagor som helst. Galet stora! Da var det inte latt att vara kort! Men som ni se efter nagra hundra kalsuppar och tappade bikini trosor och bikin topp lever jag men har nog visar hela spanien mina vita brost! hahah det ni! Ni missade nagot kan jag lova!

Efter stranden bar det av till mataffaren typ som ica maxi. Vi handalde massor av mat. Nar vi kom hem gick jag och pappa till poolen och simmade, jag simmade mina 56 langder!! 1000meter! Visst ar jag duktig? pappa orkar bara 36 hahaha! Ganska skont att simmar! Annars ater man bara massa onyttigt onodigt att bli rundare av vad jag redan ar! Blaaaa!

Nu spelar Spanien och Nagot annat lag fotboll och jag passade pa att skriva lite har eftersom min alskade gastbloggare inte har skrivit nagot! DALIGT!!!! :) Vet inte hur jag ska forlata dig Robin? 

Det ar ett valdigt  sott hus mormor och morfar har. Kommer bilder en annan dag nar jag kommer hem!

Har shoppat lite idag ocksa.. Haromdagen var vi inne i en butik som hade massor av Rosa saker. jag kopte en ROSA vitlokspress! Bra eller hur?

Vi hors snart igen!

Pussar och Kramar!

Robin nu ar det bara nagra dagar kvar! Vi ar inne pa samma vecka nu i allfall!!!

Spanien

Kategori: Allmänt

Spanien två timmar kvar... Just nu sitter jag och Pratar med Robin.. Mitt hjärta.

saknar dig i massor Robin redan!!!

Pusss och kram

Love

Kategori: Allmänt
Idag är det bröllop!

Det är så mysigt!

Jag tror jag älskar bröllop!

Fredag 18 Juni

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Idag är det Fredag och det har varit en konstig vecka.. Det har verkligen gått upp och ner. Fast mest har jag varit glad och lycklig. Undra vad det kan bero på? hahaha I know and you know?! MEN MEN!! ;)


Idag är det som sagt Fredag och jag har Semester fram till den 12 Juli nästan en hel månad. Och på min semester ska jag åka till Spanien på Söndag morgon tidigt! Ush för att gå upp klockan 3 men men. Det ska verkligen bli underbart med 10 veckor i spanien med Mamma och Pappa =)

Efter Spanien åker jag till underbaraste, hmm finns det ett ord som heter så. Men i allfall åker jag till min Robin, Helt sjukt att det faktiskt är min Robin. Har inte riktigt förståt det än. Men jag vänjer mig nog =) Det måste jag göra!

Sen ska jag på bröllop också. Mysigt. I Järna. Henrik och Åsa ska gifta sig. Väldigt mysigt!

Men nu ska jag plugga. Ska BARA köra pappa till skolan!

Varför är det så svårt att sluta tänka på männiksor som lägger sig i saker som dem inte har att göra med. Jag tror att det är för att jag är rädd för att dem faktikst ska lyckas nå fram till de personerna och förstöra. Och det gillar jag inte alls. åå jag blir så trött på mig själv. SLUTA LINDA!!! Tänk inte mer!! hahah ibland får man säga till sig själv att skärpa sig.. Fast jag brukar ju inte lyssna på mig själv så jag tror inte jag gör det denna gången heller.. Eller jo det gör jag!!

Nu åter till forskning om Mikael Jensen!

Nymålade

Kategori: Allmänt

dsc00728 (MMS)

Nymålade

Lunchtime

Kategori: Allmänt

dsc00723 (MMS)

Lunchtime

Rosa klänningar

Kategori: Allmänt

Heelloooooo


Idag är jag på jakt efter rosa klänningar till min 25års fest. Jag om någon måste ju ha en rosa klänning på mig. Det är ju trots allt Rosa tema på festen =)Igår var ingen rolig dag.. Jag blir tokig när folk ska lägga sig och försöka få folk att bråka då blir jag sur. Riktigt sur. Men idag mår jag bra. Vädret är underbart och jag gick upp halv åtta.

Nu ska jag titta runt lite på Nelly. Och sen ska jag börja plugga för att kunna sitta ute hela eftermiddagen i solen!

SOLA!!

Jag saknar min prins! 14 Dagar idag sen tror jag att vi ses!

<3

Kategori: AllmäntMin bästa vän och min kärlek!

Tänkte att det var dags att visa upp min underbara Prins i bloggen! Han är bäst! Vet inte vad jag skulle göra utan honom just nu fakitkst. Sjukt att man kan få så starka känslor på så kort tid!

Robin you make me happy!

Nostalgi

Kategori: Allmänt

Bakar en kaka

Kategori: Allmänt

dsc00710 (MMS)

Bakar en kaka

Tack elin, igår var jag på bio med världen...

Kategori: Allmänt

dsc00709 (MMS)

Tack elin, igår var jag på bio med världens bästa Elin. Av henne fick jag en jätte fin vristlänk. Den passade dessutom. Helt otroligt:) vi var även på bio. Det var en jätte trevlig kväll. Tack än en gång för den fina presenten.

Inte min starka sida.

Kategori: Allmänt

dsc00707 (MMS)

Inte min starka sida.

Jag kan sluta leta...

Kategori: Allmänt

När man minst annar det, eller när folk har sagt till mig,, Kärleken kanske finns närmare än vad du tror jag.. Har jag i min vildaste fantasi inte trott att den skulle finnas så nära som den faktikst fanns..

Jag måste säga att jag är nog KÄR.. och på denna gången kan jag faktikst säga att killen tycker om mig lika mkt som jag tycker om honom.. och det är UNDERBART!!!
 
Efter 3.5 år insåg vi att vi var mer än bara vänner!   Vi är nog lite konstiga! hahaha

Jag är världens lyckligaste.. Att bara få ett sms där det står: Du är den finaste som finns.. Får mig att bara le.. det blir nästan sådär töntigt.. Men det är en underbar känsla!!Marina förlåt att jag inte berätta något!!

Nyfärgad

Kategori: Allmänt

dsc00703 (MMS)

Nyfärgad

bla bla bla

Kategori: Allmänt

test

Blogg flytt

Kategori: Allmänt

Gult är fullt, när ska fastighetskötarna f...

Kategori: Allmänt

dsc00700 (MMS)

Gult är fullt, när ska fastighetskötarna första det som äger detta hus. Riktigt fullt.

Linda skor?

Kategori: Allmänt

dsc00699 (MMS)

Linda skor?

En dag..

Kategori: Allmänt


Jag håller på att bli tokig tror jag.. Men jag vet inte riktigt. Men nästan.. Jag har så mkt att berätta att jag inte vet var jag ska börja.

Men kan ta det i rätt ordning.Eller nej vi tar det i fel ordning hahaha

Idag söndag körde vi till Skåne! Hur mysigt som helst. Jag satte mig i bilen körde till Varberg och sedan sov jag till hela vägen till Malmö. Helt slutkörd!


Det finns en person som jag vet läser denna bloggen dagligen som jag måste säga till utan att nämna några namn. Du gör mig lyckligare än någonsin. Nu kommer alla andra undra vem det här är. Men det är min hemlighet!
Och det kommer vara min hemlighet ett tag till!

Nu måste jag verkligen sova!

Puss på er

Fy fan vad jag är bra!

Kategori: Allmänt

dsc00690 (MMS)

Fy fan vad jag är bra!

Examensdag!!

Kategori: Allmänt

Herregud,.,,, Idag tar jag examen, efter mkt tårar skratt dem senaste veckorna så är mina 3.5 år på Högskolan i Borås Över!!

Vad tog tiden vägen?

Jag har träffat så många underbara vänner! Gud jag kommer nästan sakna er alla! Vi har inte varit så många på vårt program därför känns det jätte konstigt att bara lämna alla idag.. Känns nästan som om jag tar studenten igen!!!

Vilken härlig dag det kommer bli idag!!

Nu ska vi först rädda Camillas hår!!

Puss och Kram!!


KRAMAR

Examen...

Kategori: Allmänt

Igår Onsdag hade vi en otroligt bra kväll tillsammans...Examensfesten var grymt kul... Riktigt jävla nice måste jag säga.. Champange i massor skål mest hela tiden.. OCh en jäkla massa dansade med Anna!!


idag Fredag! är det dags ÄNTLIGEN KLAR LÄRARE!!!! Fy fan vad jag är bra!!!!!!!!!!!!

Hälsnigar från kjell!

Kategori: Allmänt

dsc00688 (MMS)

Hälsnigar från kjell!

Här bor jag!

Kategori: Allmänt

dsc00684 (MMS)

Här bor jag!