Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Hej

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Jag vet dåligt uppdatering men det kommer ikväll har varit full rulle sen vi kom hem från underbara egypten!

Men ikväll kommer det många inkägg det lovar jag!

Puss på er!

Hej då

Kategori: Allmänt

Nu kära vänner drar jag till Afrika! Om tre timmar ska jag gå upp men jag kan inte sova! Sjukt!

Skrev ju om icas reklam innan.. Vet inte om ni tittade på Nyhetsmorgon. Men i fall så killen som har Down Syndrom är en känd skådespelare... Ica och hans teater eller vad var samarbetar.. Och angligen har ica gjort det här för att väcka debatt plus att det kommer en forstättining nästa vecka.. Så vi får hoppas att det blir en bra avslutning!

Men nu ska jag försöka sova i allfall!

Kram på er!

ta hand om er!

jag tar inte mobilen med mig bara så ni vet. Det blir för dyrt!

Kramar i massor

Icas reklam!

Kategori: Allmänt



Hej på er!

Var uppe med tuppen idag.. Går inget annat när man har en syster som INTE kan smyga! =) Tycker om dig ändå Rebecka!

Sitter och tittar på tv4 Morgonen. Och det handlar om Tv Humor.. Det sitter en gäst Titto heter han som handlar om tv humor. Då passade jag på att maila om Ica reklamen det kunde man göra för att få svar på frågor man hade kring humor tv. Jag och mamma fick ett svar tillbaka att han skulle ta upp vår fråga i TV för att han hade fått många mail. Intressant!

Tycker Reklamen är hemsk!!

vad tycker ni om reklamen?

Lite nervös!

Kategori: Allmänt

Jag saknar er tjejer där hemma! Det är verkligen tomt utan er!

I går Måndag hade jag en toppen kväll. Jag åkte hem till Svensson och hennes Marcus. Som jag äntligen fick träffa.. Det var på tiden =) Vi gjorde chockladpudding.. (Anna jag har semester) Men jag behöver all hjälp jag kan få när jag kommer hem) Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Och det bästa med mig och Svensson är.. För det första har jag kännt henne sen jag var 6 år gammal och alla som kan räkna vet att det är typ hundra år ;) Även om man inte setts på ett tag så är det precis som vanligt. Och det betyder super mycket för mig! Jag är verkligen glad att jag har dig i mitt liv Camilla! Du är Bästisen och kommer alltid att vara det! <3


Idag Tisdag var jag och träffade Andersson på Nova! Riktigt mysigt vi gick och tittade lite i alla olika affärer och pratade massa skit som vanligt. Andersson du är toppen! Å jag snart fyller du år! Tråkigt att jag missar din födelsedag! Hade varit kul att fira med dig. Men du blir firad ändå det vet jag! Men jag finns i din närvaro.

Efter Nova och Andersson åkte jag hem till farmor och farfar och pratade med dem en stund. Fick lite respengar av dem! Åkte inom Ekohallen och lämnade in lite skor på klackning.. Super bra! Billigt också!

Skulle vara på Mobila halv tre för att hjälpa mamma att hitta kläder till henne! Jag hittade lite blandat faktikst. Kul att hon gillade det jag hittade. Visade även klänningen jag köpt hon tyckte det var super fin. Så det var roligt! Åkte hem och hjälpte pappa med lite ärende!

Dagens bästa var ändå.. Jag och pappa åkte iväg han skulle köpa weekend mat till Fiskarna vi åker till Jägersro centrum... Vi parkera han går av jag väntar i bilen.. Efter typ 5 sekunder kommer han tillbaka igen.. Och säger.. Jag är ju knäpp djuraffären stängde igen för månader sen! Snacka om att vara förrvirad! ahhahah

Så vi åkte och hämtade stolar som pappa fått i present. Hem snabbt med dem och packa ihop lite saker sen hem till Elin..

Hemma hos Elin väntades en mysig tjej kväll bara hon och jag. Helt underbar! Vi snackade massa skit och lite allvar =) Det var verkligen en kanon kväll. Jätte längesedan vi sågs och bara pratade och umgåts. Super kul!
Så Elin tack för en trevlig kväll! Kör hårt ;) På med stövlarna!

Och nu.. sitter jag här i min säng i mitt rum och bara njuter av tystnaden och längtar till i morgon då ska det packas och fixas! Hämta skor! kolla igenom så jag har allt inför resan!

Detta är vad jag har gjort sen jag kom till Malmö.. Observera att jag var i Malmö igår vid 18.00.. Är jag inte grym som  har hunnit med så mkt?

Kram på er

Snart

Kategori: Allmänt

Jag förstår inte snart är det den 15 Oktober! det är helt sjukt vi är redan inne i Oktober och vi åker snart till EGYPTEN helt sjukt! Helt sjukt! Jag sitter här med mina solglasögon på mig för att få lite sommar känsla men det finns ingen sommar känsla tyvärr.. Regnet slår mot fönstrena och bladen flyger runt i luften. Det är HÖST och jag ska till SOMMAREN!!

Jag tror att folk är trött på min tjat om Egypten men jag kan inte hjälpa det.. Jag längtar så!

I morgon åker jag hem till Malmö okså helt sjukt skönt! Ska verkigen blir jätte kul!

Just nu sitter jag och Väntar på Rebecka och Karwan dem har varit och hälsat på Karwans mamma. Och träffat Milan... Ska bli kul att ha söndasg mys med dem. Sen åker vi till Malmö i morgon tillsammans!

Snart ska jag klippa mig också. Hur ska jag göra?? TIPS PLEASE!


Kram på er

Stolt

Kategori: Allmänt

Jag är verkligen stolt över mig själv.. Jag har haft sån ångest övet att gå och jobba,,, MEN idag gick jag ditt och det var super kul. Lite rörigt men väldigt kul ändå...

So iam back!

Dyster dag

Kategori: Allmänt

Hej på er!!

idag känner jag mig ganska dyster vet inte varför..Och egentligen vet jag kanske inte vad ordet dyster betyder.. Men egentligen har jag inget att känna mig dyster för.. Det är Torsdag!! Torsdag innebär Lilllördag här i Borås och vi ska faktikst ut idag. Ska bli riktigt roligt! Så varför är jag lite nere då!! Ibland vill inte hormonerna som jag vill!

Har precis tagit hand om min tvätt från igår.. Tortummlarna fungerade ju inte så mitt rum fick bli ett torkrum hahah.. Men nu är det borta och jag rensat.. Blev en hel Ikea påse att slänga eller nej jag ska inte slänga det jag ska faktikst gå bort till Stora ica och lägga dem in någon insalmingsgrej Kan mina kläder gå till någon som verkligen behöver dem så är jag glad. Mycket glad!

På Måndag åker jag hem till Malmö och har börjat planera med lite vänner. Riktigt roligt! Ska träffa Camilla och Elin på Tisdag och äntligen ska jag få träffa Yasmine och hennes Maya på Onsdag för en lunch ska verkligen bli super kul! Sen Tidigt Tidigt Torsdag morgon bär det av. Så om en vecka precis är jag i Egypten och ni anar inte hur skönt det ska bli att komma iväg! Jag längtar verkligen!

Idag är det lite växlande väder. Tittade precis ut från genom fönstret och ser att det inte finns några löv kvar på trädet utanför mitt fönster.. Helt sjukt! Förra veckan var där massor! HÖST!

Men hösten är mysig. Massa TE och massor av Ljus.. Ska nog ta en sväng till Ikea när jag hemma och se om jag kan hitta något roligt... jag skulle verkligen behöva en garderob.. Har inget plats längre.. Konstigt Eller hur Anna? Jag och Anna är inte bra för varandra vi shoppar för mycket! Alldelse för mycket! Men det är ju så roligt! Men jag har varit duktig inte handlat något denna veckan och ska inte handla något heller. Jag tror faktikst att jag har allt inför egypten och det känns super bra!

NU skag jag snart gå och möta Anna vid buss torget vi ska simma en stund sen ska vi till Viktväktarna. Anna ska få sitt diplom och sin nyckel för hon har gått i mål nu! 25 kilo är borta från Anna! Hon är verkligen grym! Super duktig!

Nu ska jag titta runt lite bland lite andra bloggar.  Jag har fastnat för den här bloggen.. www.fokis.se Vet inte varför egentligen.. Bara något som gör att jag måste gå in och kolla vad hon skrivt.. Den ger mig ingenting.

Kramar

Life was Pretty good

Kategori: Allmänt




Tvätt

Kategori: Allmänt

Idag har jag tvättat sen kl 17.. Hade typ hela garderben i badrummet. Känns verkligen jätte skönt att få det gjort. tråkigt att inte torktumlarna fungerar som dem gör..Det funkar inte alls!!


Idag fick jag ett brev från min doktor... Hon var verkligen hur bra som helst. Att hon tar sig tid att skriva.. inte många läkare som gör det.. Och dessutom är hon den första som tog mig på allvar. Riktigt guldklimp!!! Jag rekommenderar henne starkt!

Nu ska jag rensa lite bland mina kläder!

Puss på er

Plugghästar...

Kategori: Allmänt

Det har jag och Ann.Sofi varit idag men nu är vi klara och arbetet är skickat till Mary=) Men det är en del kvar att göra men skönt att få in det här och se vad hon tycker om det och var vi ska fylla på. Alltid skönt när man väl har skickat in något!

Idag ska jag tvätta! Det blir hur mycket tvätt som helst.. Men det ska bli kul! Alltid kul med tvättade kläder ska även packa lite tänkte jag!

Kram på er

Plugghästar

Kategori: Allmänt

498bb187a7e7af3e9364b8c0f7251925.png

Kolla varifrån!

Plugghästar

Onsdag...

Kategori: Allmänt

Idag bröjade dagen med en härlig promenad med tessan runt Kype sjön. Underbart.. Vädret är dessutom underbart idag. Det är sol och halv blå himmel =) Nice!

Nu ska jag snart gå till skolan, ska sitta med Ann-Sofi och göra det sista på vårat arbete eller det sista å sista men få ihop det vi har skrivit nu.. Så att vi kan skicka in det och sedan få det bedömt!

Vi hörs i eftermiddag!

Kramar

Även om...

Kategori: Allmänt

Även om något känns väldigt jobbigt för stunden så är jag jäkligt bra att på att göra det ändå. Fast självklart inte när det gäller alla saker.. Som ett ex idag visste jag att vi skulle på vatten gympa. Men min magkänsla sa att det inte skulle bli av. Jag vet inte varför jag kännde så men så var falet..När jag sitter där nere så ringer Olga.. Linda jag mår inte så bra så jag stuntar i vatten gympa och Paulina kunde inte heller. BAD GIRLS för en sekund blev jag ganska sur faktikst för de känns alltid så när jag bestämer något så blir det inte av. Men i dag var jag super sugen på vatten gympa.. Och jag har faktikst bara 8kg kvar att gå ner nu..

Så nu jävlar tänkte jag.. Det som sporrar mig mest är att jag vet att vi snart ska beställa klänningen till Marinas bröllop och då vill jag vara super nöjd över hur jag ser ut.. Nu tänkter ni alla 8kg det är ju super mycket det kommer ta lång tid.. Om man har viljan så kommer jag att lyckas och jag har verkligen viljan har har gått ner 5 jag kan gå ner 8 till jag vet att jag kan! Jag har dessutom hur mycket stöd som helst bakom mig!

JAG GICK TILL VATTEN GYMPAN... Jag simmade först en halv timme innan tror jag simmade 25 längder och sedan 30 minuter vatten gympa sen kännde jag att jag var inte riktigt klar så då simmade jag 10 till och nu känner mig väldigt klar.. Det värker i hela min kropp och det är en underbar känsla! Hur skönt som helst!

Just nu regnar det jätte mycket ute det är lugnt på gatan utanför fönstret man ser bara små mysiga lampor från fönstrena men lamporna släcks lite då o då.. Folk går och lägger sig och det ska jag också göra snart.. Ska upp och gå med Tessan i morgon halv 8 ska verkligen bli super skönt!

Sen är det skola hela dagen ska bli klar med den förbannade Undersökningsplanen! Sen torsdag är det PARTY!!

Men nu mina vänner ska jag Sova!

men först.. JENNY STORT GRATTIS!!!!

Sen kommer det en härlig höst bild! På mig å världens bästa ANNA













Plugg Plugg

Kategori: Allmänt

Plugga står på mitt schema idag... Hela dagen!! Men sen är det dags för vatten gympa ska bli riktigt skönt jätte längesedan jag var på vatten gympan.. Men jag vill verkligen inte att J ska hålla i den.. Känns lite jobbigt!

God natt

Kategori: Allmänt

0afef17409afbb4480c6eca045f32521.png

Kolla varifrån!

God natt

Undra

Kategori: Allmänt



Undra om han tänker lika mycket på mig  som jag tänker på honom.

Undra om han tittar upp i mitt fönster när han går förbi mitt som jag gör när jag går förbi hans fönster.




Måndag

Kategori: Allmänt

Tjena vänner!

Roligt att det är så många som tittar in här hos mig=) Det gillar jag.  Idag är det Måndag och simmning stod på morgonens schema. Anna kom vid halv nio och drog upp mig ur sängen. Det var verkligen skönt att simma idag. Det gick väldigt fort. 50 längder simmade vi. Bröstsim men jag känner att det ger inget längre så nu är de dags för vatten gympa. Torsdag blir det vatten gympa halv 8. Vi ska även ut på Torsdag. Ska bli hur kul som helst. Jag och några tjejer från klassen! Kan inte bli bättre!

Just nu sitter jag nere i lobbyn och skriver. Ska sätta igång och plugga så jag inte behöver sitta här hela kvällen och skriva.

Vad ska ni göra idag?

Kramar

Fresh

Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå upp ur i min säng och gå in i mitt badrum å vet ni där ska jag öppna duschen sätta på vattnet och ta en lång härlig dusch!

Söndag...

Kategori: Allmänt

Det är söndag idag och jag känner mig super ensam..Vet inte varför.. Jag är inte Ensam har 58 studenter runt om kring mig. Men mina favoriter är inte här. Karin och Linda är i Norge. Karin sa jag inte ens hejdå tilldumt av mig.. Men kom på det på lördagen att dem skulle åka idag. Jag får skicka ett sms.. Anna är hemma i Ulricehamn. tråkigt att det är så långt bort. Jag bordde ha en bil då hade man kunnat åka när man vill och hälsa på folk. Lotta och i Polen på kryssning men pga av vädret så kommer hon hem på Tisdag båtar inställda och grejer.


Jag får våldgästa Josefina lite sen men jag tror att hon måste plugga..Tråkigt!
Nej nu ska jg hoppa in duschen så jag luktar gott igen ;)

Roligt Match ikväll i Borås AIK ELFSBORG kan bli riktigt roligt. Elfsborg måste vinna tror jag!

Kram på er!

Regn

Kategori: Allmänt

Idag har det verkligen regnat hela dagen. Hur tråkigt som helst men samtidigt lite mysigt!
 Jag hoppas på bättre väder i morgon men tyvärr har dem lovat mer regn! Men regnar det i morgon också struntar jag i det och går ut och går lite iallfall! =)

såhär ser mitt rum ut just nu. Mås

Kategori: Allmänt

0-74b63b3482dc9a1227069140f1d2de9f.png

Kolla varifrån!

såhär ser mitt rum ut just nu. Måste städa imorgon. Det är så tråkigt. :(

meddeland

Kategori: Allmänt

0-6a9581de9245a997c281c8ec30711671.png

Kolla varifrån!

meddeland

Förlåt

Kategori: Allmänt

Hej alla läsare!

Förlåt att jag inte har uppdaterat men mitt internet har inte fungerat som det ska. Sjukt störrigt när det blir så. Men nu är jag tillbaka igen och ska försöka lära mig att mobil blogga också. Kan ju vara kul att skicka in lite bilder o smått och gott som man ser när man är ute på promenader eller ute på en shoppingrunda. =)

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Sofie kom igår det var verkligen super kul att se henne. Hon var dig lik förutom håret. Det var numera mörkt brun super snyggt. Vi snackade lite skit i mitt rum sen somnade vi, vi var både super trötta.  Det var verkligen skönt att sova. Det var meningen att vi skulle åka till Göteborg och titta på handboll men det blev inte så jag orkade inte plus att det tog så långt tid att åka till Partille. Istället gjorde vi oss ordning och gick till Janne. Vi satt där och drack cider. Riktigt trevligt!

När vi vaknade i morse mådde inte Sofie bra. Hon valde att åka hem redan i vid elva idag. Ibland blir inte som man tänkte sig. Men mår man inte bra så göra men inte. Inte så mkt att göra åt. Tur att där fanns en billig tåg biljett hem..

När jag gick hem så ringde jag och pratade med Världens bästa Marina! Du annar inte Marina hur glad jag är som har dig i mitt liv. Du är en fantastisk vän. Jag är glad att ni alla blev glada för presenterna jag skickade till er!

Jaha vad har jag gjort idag.. Jag har legat i mitt rum hela dagen i soffan och tittat på serier. One Tree hill och greys. Hur bra som helst! Jag är såld på One tree hill! Det är så bra! Är det något som får mig att bara koppla av så är det att titta på en avsnitt av One tree hill! Då finns det inget annat än det! SKÖNT!

Syster Yster ringde i kväll och sa att hon och Karwan kommer på Fredag! Super kul! riktigt roligt! Och jag är Rebecka har även köpt present till Pappa idag! Presenten är verkligen hur bra som helst! Han kommer bli super glad! Det är verkligen inget han förväntar sig! Roligt Roligt!

Jag längar verkligen till Fredag!

Puss på er!