Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

USA

Kategori: Allmänt


Jupp USA ar jag just nu i och allt ar toppen. Vadret idag har varit underbart.. Jag bara njuter for varje dag som gar. Torsdag ska vi aka till Chicago och shoppa.. Ska bli hur kul som helst... Langtar. Tisdag idag och det ar dessutom min Fodelsedag.. Annu en fodelsedag i usa.. hehe kanns som en tradition..

tittade pa days igar jag fattar inte ett skit sa jag tror inte att jag ska titta pa det langre hehe..

Hoppas allt ar bra med er dar hemma..

Och dessutom kan jag inte sluta tanka pa dig D!! Hmm konstigt men sant.. Vi far se vad som hander.

Äntligen....

Kategori: Allmänt

Äntligen är min familj hemma igen.. Hur skönt som helst att ha dem tillbaka.. Blev något försenat.. Men de kom hem.. Idag Måndag tillbaka till jobbet och vara 4dagar kvar att jobba sen SEMESTER!!!  snart åker jag till the big country :) LÄNGTAR

Tänker på dig J <3

Party Party

Kategori: Allmänt

Idag var det fest hos Marina riktigt trevligt =) Längesedan jag träffade henne. Riktigt kul var det i fall.. Jag Jonas och Sofie gick ditt tillsammans.. Jag är nykter för att jag ska hämta mamma o pappa och Syrran.. Längtar efter dem. Nu har dem äntligen landat.. SKönt bara nästan 12 timmar för sent men bättre sent än aldrig eller hur?`

Allt känns bra idag... Hoppas det känns det i morgon med.. Jag kommer att vara så trött imorgon eller ska jag säga senare idag för klockan är ju trots allt kvart i fyra.. USH!!

Allt för familjen!

Älskar er!

Vad hände med....

Kategori: Allmänt

Vänner livet ut vad som än händer??

Glömde du bort det kanske?

Nu är det gjort iallfall.. Dagen som jag länge väntat på kom i Tosdags.. Våran vänksap är nu över och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... Jag vill verkligen inte att det ska vara som det är just nu men det finns inget jag kan göra åt det. Du har valt.. Du valde henne det förstår jag verkligen att du gjorde.. Hon är ju din flickvän en tjej du ville leva med. Jag är bara en kompis. Men jag är en kompis eller som jag ska säga jag var en kompis. Jag tror aldrig mer att vi kommer att vara eller bli kompisar igen. Inte så länge du lever med henne. Jag vet inte varför man gör som ni har gjort. varför förbjuda varandra att träffa människor ni faktikst bryr er om. Det är bara svartsjuka som allt handlar om. Tyvärr så tror jag att det är så att ni inte litar på varandra. Vilket jag tycker är ganska sjukt.. NI har varit tillsammans ganska länge nu tror snart att det är två år faktikst.. Och ni litar inte på varandra än. Men men jag orkar inte bry mig längre. Samtidigt som jag verligen är jätte ledsen så tycker jag att det känns ganska skönt. För nu vet jag att jag slipper alla bråk eller alla små påhopp på MSN vilket känns underbart skönt. Nu kan jag lägga allt åt sidan. Även om jag verkligen inte vill det! Men för min egen skull ska jag göra det! Jag har raderat nummer så det kommer inga fylle sms eller fylle samtal dig.. Jag hoppas att du inser vad du har förlorat! Jag hoppas en dag att du inser att du gjorde ett stort misstag.

I morgon är det Lördag då kommer familjen hem. Längtar efter er Mamma, Pappa och Syrran. Trodde inte att jag skulle sakna er så mkt som jag har gjort men så är det man vet inte vad man har för än man saknar det!

Tänk på det där ute ibland är det bra att ge en vän en komplimang eller bara ett spontant sms eller telefonsamtal för att berätta att för vännen att man bryr sig om henne/honom

Nej nu blir allt bara jobbigt.

KRAMAR PÅ ER ALLA

Regn

Kategori: Allmänt


När ska det ta slut det kan inte finnas hur mycket regn som helst där upp i himlen.. Eller jo kanske.. Men nu får det sluta jag vill inte sitta här inne hela dagen. jag är ledig också... Alltid tråkigt väder då! Man kanske ska ta på sig regnkläder o gå ut en runda i allfall... Ush vad jag hatar regn!!!

Jag vill ha sol..... och det är NU!!!!!!!

image12 Jag vill också bada!!Kom på en sak jag har glömt att visa är er min fina bil. Den ska jag ha när jag blir stor =)

image13

Fast det ska nog inte stå Barbie på den. Men pinkflower som reg skylt hur låter det??

Kan någon se till att regnet slutar nu!
Tack

Tänker på dig Mr J <3

Ystad Djurpark och Lilla Torg

Kategori: Allmänt


Det regnade as mycket när jag vaknade i morse och det kändes som hela dagen var förstörd. Fram med regnkläder och gummistövlar. Sen var jag redo för en dag i djurparken. Det regnade hela vägen till jobbet och det kändes som hela världen skulle gå under.. Men det blev fint väder.. Eller fint o fint men det regnade inte iallfall. Vi hade en riktigt bra dag i djurparken massor av roliga djur.

 Jag har aldrig sett påfågel med uppfälda vingar. Hur snygg som helst.

 Grisar är ju en självklarther i djurparken =)

 Hur goa är inte denna varelse =)

  En liten PussLilla Torg

Det blev en middag med Farbror Stefan på lilla torg idag också. Hur mysigt som helst. Grillspet med oxfile och Tzatsiki sås.. Hur gott som helst. Sen åkte vi ner till Ribban och åt glass. Jätte mysigt.

 Underbara Stefan =)

 Sen åkte vi ner och tittade på Marias Häst. Emanuel hur sött som helst.

Och nu sitter jag och pratar med Underbara Elin. Vi får ta och träffas snart hjärtat mitt,

Grillkväll

Kategori: Allmänt


Det blev en helt underbar grillkväll men underbart väder med Dessan. Hur mysigt som helst. Hoppas det blir fint väder i morgon också.. Ystad djurpark blir det i morgon.. KRAMAR
Snart kommer syster hem
<3

Tisdag

Kategori: Allmänt


Att det alltid ska vara så svårt att gå upp på morgonen.. Jag vill ju sova länge och imorgon får jag inte sov ut ska vara på jobber kvar i åtta tror jag.. Hur skönt är det!! Fast en dag närmare Lördag.. jag längtar verkligen efter famlijen nu.

Fint väder har vi haft idag med. Härligt har varit ute o flugit drake med barnen vi målade dem själv riktigt roligt! Barnen tycket också att det var riktigt kul. Så det var roligt! I morgon blir det Ystad djurpark Längesedan jag var där så vi får väl se om det blir kul.

KRAM KRAM

En vecka..

Kategori: Allmänt

Till och 10 dagar kvar sen åker jag till USA!


Nu kommer snart Mamma och Pappa och Lillasyster hem. Ska verkligen bli skönt att få hem dem igen. Saknar dem med än vad jag trodde jag skulle göra.. Men snart är dem hemma igen i regninga Sverige!

Jag och Brandmän går inte.. Hhaha.. Satt i Kassan på Maxi och i min kö står det tre brandmän med uniformer.. Ju närmare dem kommer ju starkare känner jag att dem luktar lite rök.. And i love it! Det pinsama är bara att så fort han sa hej till mig så blev jag jätte generad.. PINSAMT!! Men jag kan ju inte hjälpa det.. Vet inte vad jag ska göra åt det heller. Det är ju inte något jag gör med flit.. Jobbigt men något man kan skratta åt.. Det är verkligen något som gör mig knäsvag. Så är det brandmän. Just love it!

Idag har jag varit klumpig igen.. Trodde jag kunde hoppa högre än vad jag gjorde.. Så det slutade med att jag skrapade min vadd. Skit ont gör det och världens största blåmärke kommer jag att få.. Skit kul! NEJ!!