Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Även om...

Kategori: Allmänt

Även om något känns väldigt jobbigt för stunden så är jag jäkligt bra att på att göra det ändå. Fast självklart inte när det gäller alla saker.. Som ett ex idag visste jag att vi skulle på vatten gympa. Men min magkänsla sa att det inte skulle bli av. Jag vet inte varför jag kännde så men så var falet..När jag sitter där nere så ringer Olga.. Linda jag mår inte så bra så jag stuntar i vatten gympa och Paulina kunde inte heller. BAD GIRLS för en sekund blev jag ganska sur faktikst för de känns alltid så när jag bestämer något så blir det inte av. Men i dag var jag super sugen på vatten gympa.. Och jag har faktikst bara 8kg kvar att gå ner nu..

Så nu jävlar tänkte jag.. Det som sporrar mig mest är att jag vet att vi snart ska beställa klänningen till Marinas bröllop och då vill jag vara super nöjd över hur jag ser ut.. Nu tänkter ni alla 8kg det är ju super mycket det kommer ta lång tid.. Om man har viljan så kommer jag att lyckas och jag har verkligen viljan har har gått ner 5 jag kan gå ner 8 till jag vet att jag kan! Jag har dessutom hur mycket stöd som helst bakom mig!

JAG GICK TILL VATTEN GYMPAN... Jag simmade först en halv timme innan tror jag simmade 25 längder och sedan 30 minuter vatten gympa sen kännde jag att jag var inte riktigt klar så då simmade jag 10 till och nu känner mig väldigt klar.. Det värker i hela min kropp och det är en underbar känsla! Hur skönt som helst!

Just nu regnar det jätte mycket ute det är lugnt på gatan utanför fönstret man ser bara små mysiga lampor från fönstrena men lamporna släcks lite då o då.. Folk går och lägger sig och det ska jag också göra snart.. Ska upp och gå med Tessan i morgon halv 8 ska verkligen bli super skönt!

Sen är det skola hela dagen ska bli klar med den förbannade Undersökningsplanen! Sen torsdag är det PARTY!!

Men nu mina vänner ska jag Sova!

men först.. JENNY STORT GRATTIS!!!!

Sen kommer det en härlig höst bild! På mig å världens bästa ANNA













Kommentarer

  • Anna säger:

    Vad söt du är gumman! Du kommer klara det galant! Du vet att jag stöttar dig till 100% Tillsammans klarar vi allt!! Ses om en stund! puss

    2009-10-07 | 07:36:54
    Bloggadress: http://annakastanius.blogg.se/
  • Jenny säger:

    Tack, Linda! =)

    Hör av dig om när du kommer ner! KRAM

    2009-10-07 | 16:27:17

Kommentera inlägget här: