Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Helgen

Kategori: Allmänt

Hej Hej!!

Nu är jag tillbaka i Borås... Har haft en super bra weekend med VÄRLDENS bästa Kristina super kul har vi haft. Jag hoppde på tåget vid 2 från Borås mot Stockholm efter 5 timmar var jag i Stora staden Stockholm! Man är alltid  lite lagom förvirrad när man kommer till stor staden. Men jag hade pratat med Sara innan jag åkte och hon hjälpte mig med vilken buss jag skulle ta om jag inte ville gå. Jag tänkte först att jag går men det regnade när jag kom inte så roligt att gå i regn så jag hoppade på bussen... Duktigt eller hur! Kristina berättade var jag skulle gå av så det var inga problem. Jag hittade hotellet direkt när jag hoppade av också bara att gå en liten bit. Hotellet ja vad ska man säga om det.. Det var mer ett vandrarhem än ett hotell men det funkade tänkte jag...

Jag fick min nyckel 212 bodde vi och öppnade dörren, jag skrattade rakt ut i luften.. Det såg precis ut som mitt första rum här på balder. Och alla som har varit här vet hur det såg ut.. MINI litet men vad fan tänkte jag, jag ska bara sova här det är lugnt....

Jag la mig i sängen och tittade på TV och väntade på Kristina som kom efter en timme. Äntligen sågs vi igen!

Vi tittade på tv en liten stund vi bestämde oss för att gå till ica och köpa lite frukt.. Vi kom hem med glass och chocklad och satte oss i sängen igen och smaskade i oss...  Vi somnade tidigt och gick upp tidigt för att gå på stan!

Hela fredagen gick vi på stan och shoppade. Stockholm har massor av roliga butiker man kan besöka väldigt bra shopping! Vi var inne på Nilssons och Krisitna köpte ett par skor. När vi gick ut där ifrån så var det någon som sa en stor applåd för EMD!!

Ni som känner mig lite vet att jag tycker att ERIK är super snygg så jag var i paradiset när han stod där och sjäng sedan skulle dem sätta sig på ett cafe och singnera sin singel men vi kunde inte ställa oss i kön men vi gick förbi och då får jag och Erik ögonkontakt! Jag var himmelen på ren skånska!!! Det kallar jag fjärillar!! Ush jag låter som en riktigt fjortis men det står jag för!

Efter det var både jag och Kristina väldigt speedade vi fortsatte våran shopping!

Efter 6 timmar på stan så bestämde vi oss för att gå hem och lämna alla påsar och gå på bio.

Vi såg så lyser stjärnorna i taket! En underbar film. Jag har aldrig vari med om att så många människor gråter på samma gång! En väldigt stark film!

Efter filmen gick vi hem och somnade som stokar!

Lördag Morgon gick vi upp ganska tidigt käkade lunch och sedan åkte vi till globen. GENREP för finalen stod på schemat. Jag var väldigt förväntasfull över genrepet.. Allt kul att se allting live. Men jag blev lite besviken jag tycker inte att det var värt 400kr. Artisterna hade inget smink på sig och lamporna var inte släkta hel jag satt med en strålkastare på mig inte så roligt! Men det var inte bara negativt det var super kul när Petra Mede gjort bort sig ibland =)

Efter genrepet åkte vi hem snabbt och sminka om oss och gjorde oss redo för RESTURANG ENGELEN! Jätte mysig resturang. Vi åt tre rätters. Bilder kommer i nästa inlägg. De visade även Melodifestivalen på stor bild det var jätte bra stämmning. Super trevligt. Men kvällen slutade kanske inte riktigt som vi hoppats. Jag fick världens huvudvärk så vi åkte hem men det var ganska skönt det. Hem och packade ihop alla saker och fynd som vi shoppat under helgen.

Söndag vaknade vi upp och möte upp Kristinas vän från USA. Även Kristina har varit Aupair precis som jag varit. Det var vädligt trevligt vi åt frulle på wanes. Jag åt en Bagel med skinka super gott. Sen var det dags för mig att sätta mig på tåget hem till Borås!

Det har verkligen varit en super bra helg! Tack Kristina för tre underbara dagar! Nu håller jag tummarna för dig att det går med ditt brev och att vi ses till hösten!

Hoppas ni orkar läsa om min helg i Stokholm!

Kramar Linda

Kommentarer

  • Kristina säger:

    Tack för en underbar helg med dig Linda! Så roligt att läsa om våran helg tillsammans och vilka fina kort du har tagit! Din kamera är ju superbra! Många många kramar!

    2009-03-17 | 09:16:18
  • Anna säger:

    Så roligt att läsa om hur du har haft det! Synd att jag inte hann stanna innan jag åkte hem idag,men vi får ta det imorn eller på torsdag:) Nu ska jag ut och gå! Kram

    2009-03-17 | 14:03:46
    Bloggadress: http://vaanten.blogg.se/

Kommentera inlägget här: