Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Sommaren är här, första cidern i solen.

Kategori: Allmänt

dsc00685 (MMS)

Sommaren är här, första cidern i solen.

En flicka

Kategori: Allmänt



En liten flicka föddes idag =) ååå jag vill hem till Malmö och mysa. Men snart kommer jag en vecka kvar tjohoooo!! Bra kämpat Katja! Jag slår vad om att du och Philip har fått världens finaste Livia!



Blåmärke!

Kategori: Allmänt

dsc00679 (MMS)

Blåmärke!

Mitt äventyr

Kategori: Allmänt

Jag har skrivit det här tidigare i bloggen tror jag.. Men jag måste skriva av mig igen känner jag..Idag är det Söndag, jag har haft världens bästa helg. Min syster har varit här och hennes sambo. Dem är världens finaste! Igår var det sista festen med gänget.. Gud jag blir nästan tårögd när jag sitter och skriver.. Ni kommer aldrig förstå mig vilket liv jag har levt här uppe.. Det går inte att berskiva det måste nästan ha upplevas. Att bara ha dörren öppen och någon kommer och knackar på och kliver rätt in och lägger sig på matan och känner som hemma. Det gör mig varm i hela kroppen, UNDERBART!

Som sagt nu flytten går på tisdag.. HJÄLP!!! Helt galet jag har alltid önskat mig en lägenhet och har aldrig i min vildaste fantasi trott att jag skulle bo i Borås.. Mitt hem är ju skåne! Men det känns verkligen hur skönt som helst. Borås har blivit en del av mig. Och jag hoppas verkligen att mina vänner kommer att komma och hälsa på mig här i Borås.!

Det finns verkligen en jätte fin djurpark här uppe som jag och syster har besökt idag. Hur roligt som helst.

jag tror jag är lite rädd för att flytta också. Rädd för att bli ensam!

orkar inte skriva mer idag!

Vi ses i morgon!

Sista Maj har en stor grej i morgon!! Som jag är väldigt stolt över! Berättar i morgon!

KRAMAR

Konstig Onsdag

Kategori: Allmänt

Denna onsdag blev inte som alla andra Onsdagar.. Varför vet jag egentligen inte. Men det är väldigt tråkigt i allfall.. Men jag gillar inte att den inte blev som dem andra. Saknar dig! Det är något jag ser framemot varje onsdag så är det att veta att du kommer till mig och vi pratar massa skit innan vi somnar och vaknar upp att täcket är på golvet typ och lakanet är hullerombuller.. Eller hur det stavas.. Det kommer inte vara så i morgon och gillar det inte!! INTE.. Hade det funnits en ogilla knapp hade jag använt den nu! Gud det låter ju lite snuskigt nu. Men detta är inte ett dug snukigt i det här! Bara två vanliga kompisar som har sleepovers onsdagar!

Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag flyttar till lägenheten. UNDERBART! Det tråkiga är att jag knappat har några pengar.. Super tråkigt. Men jag har betalat alla mina skulder och alla mina räkningar det känns jätte skönt!

Nu ska jag nog sluta och lägga mig och sova tror jag. Men det är lite svårt att sova men jag ska försöka.

Kram på er!

Folket...

Kategori: Allmänt

Ingen har sagt att jag är normal eller hur?

Kategori: Allmänt

dsc00667 (MMS)

Ingen har sagt att jag är normal eller hur?

do it!

Kategori: Allmänt

Win a date with Drew Barrymore!

Kategori: Allmänt

Har ni sett den filmen?


Jag sitter fortfarande med ett leende på läpparna. Vilken underbar film! Den hadlar om Brian som ända sen han var fyra år blev förtjust i Drew.. En dag vinner han en tväling och spenderar pengarna på en video kamera och gör en domumentär om hur han ska vinna en Date med Drew på 30 dagar. Konstig film men helt underbar!

En film om att man ska våga drömma. att man ska följa sina drömmer att inte ge upp.

Jag sitter och fundera på vad jag har för drömmar..

Jag drömmer om den perfekta mannen, den perfekta pojkvännen,, Tänk om det inte finns den perfekta killen. Vad letar jag efter egentligen, jag vill ha en kille som är snäll och kan få mig att känna mig trygg. En kille som får mig att känna mig snygg även om jag vaknar upp en söndag morgon med håret åt allt håll och kanter. Men ändå ser mig som världens mest undarbaraste person. Finns det någon sån här ute i världen?

Igår ville jag verkligen festa till det lite. släppa allt som har med C-uppstasen att göra och bara sväva ut i världen.. Men efter ett läkarbesök och en runda på apoteket med en påse medecin. Blev det inte så. MEN... Vilken kväll det blev, Först satt jag, Tessan och Janne och tittade på fotboll. Final i Champine Leage eller hur det stavas och vi gjorde även lite armband. Helt fantastiskt att se Janne och Tessan helt frälst i mina pärlor, jag har en del och Janne och jag gjorde ett likadant armband med döskallar, riktigt fina blev dem. Det finns en bild lite längre i bloggen. Hans är svart och mitt är självklart ROSA, Vad annars?!

Under kvällen dök det upp fler och fler vänner.. Dörren är alltid öppen.  Jag har Underbara vänner!
Det blev en super super bra kväll. Men massor av skratt!

Tessan och jag sjöng lite singstar  till halv fyra i morse!

Sen städade jag och somnade som en stock och tro det eller ej jag vaknade halv två idag!!! Hur sjukt är inte det!!! Jag har inte sovit till halv två på hur många år som helst! Galet!!

Idag har jag inte gjort något nyttigt alls. Inte bra.. Skärpning i morgon blir det morgon promenad med Tessan klippa mig, möte med uffe, simma

Puss och Kram

Puss och Kram

Kategori: Allmänt

dsc00655 (MMS)

Puss och Kram

Förevigt

Kategori: Allmänt

dsc00658 (MMS)

Förevigt

Lördag Morgon!

Kategori: Allmänt

Hej världen!

Lördag morgon och jag har precis vaknat, ringde och pratade lite med min pappa. Han skulle till lundakarnevalen. Med hans bror. Härligt. Blir lite avundsjuk faktikst. Men om 4 år då får jag gå ditt och ha kul. Hmm på tal om 4år, undra hur livet kommer se ut då.. Undra om jag bor kvar i Borås tror ni det??

Idag ska jag ta hand om Sara P. Jag ska även städa mitt rum lite. Plocka ner alla pärlor. Måste börja packa ner allt nu.

Vi hörs underdagen!

KRAMAR

Misstag?

Kategori: Funderingar

Har du gjort något du verkligen ångrar? Eller ett misstag som du faktisk kommer att få leva med resten av ditt liv?

Ett litet misstag

Kategori: Allmänt

ett litet misstag. Tänk vad ett litet misstag kan göra. Det kan handla om precis vad som helst. Du är super sugen på den där jätte fina tröjan på hm men har inte pengar. Du tittar om någon ser dig, ingen ser nånting du river av lappen och lägger ner tröjan i din väska, tillsammans med allt annat som du har tagit när ingen ser. Det du glömmer bort är att det faktiskt finns larm i kläderna. Och larmet går när du är på väg ut. Du åker fast på snatteri eller rån. Du får en prick i registret.. Är det verkligen värt det? Det behöver inte handla om snatteri. Du är ute på krogen blir full du är ute med tjejerna, dansar och har roligt. Tills det kommer fram en person som är full och jobbig. Försöker få bort personen dina kompisar blir arga helt plötsligt har det gått över till misshandel.. Eller du ser den där super snygga killen på dansgolvet, din egen pojkvän är skit tråkig och inte alls så där snygg. Du går ditt dansar med helt plötsligt vaknar du i hans armar med 15 missade samtal från en orolig pojkvän. Och dessutom har du mega ångest för du älskar verkligen din pojkvän, ändå har du varit otrogen mot honom! Ibland tror jag att vi människor gör saker bara för att. Vi vill ha lite spänning i livet. Inte samma vardag som alltid. Jag kommer aldrig att snatta något eller misshandla någon. Jag vet egentligen inte vad jag vill komma fram till med detta inlägget. Men ibland gör vi små misstag som kommer följa oss resten av vårt liv. Jag gjorde ett misstag för något årsedan, jag får leva med det. Det är bara att acceptera, lära sig att leva med det. tänk efter varje gång ni funderar på att göra något dumt, är det värt det??

Lycka by Pinkflower

Kategori: Allmänt

dsc00653 (MMS)

Lycka by Pinkflower

Regn dans kanske?

Kategori: Allmänt

dsc00648 (MMS)

Regn dans kanske?

Armband by Pinkflower

Kategori: Allmänt

dsc00649 (MMS)

Armband by Pinkflower

Världens bästaste

Kategori: Allmänt



Fick ett vykort av denna underbara mäniska idag!! Jag har verkligen VÄRLDENS bästa syster!

Jag älskar dig och kommer för alltid att göra det!

Tjohooo

Kategori: Allmänt



Jag måste bara säga en sak.. jag har inte ätit en godisbit på 19 dagar, hur grymt är inte det?? Tänk att JAG fakitkst snart har klarat en hel månad utan godis, chips med mera. helt galet. Förstår inte det riktigt själv.

Idag har varit en väldigt skönt dag, Varit i skolan med Anso. Mysigt. Jag har verkligen funnit en vän i henne. underbart!

Jag har även varit och tränat idag, det var verkligen skönt. Beach 2010 är snart och jag känner mig faktikst ganska bra i form även om jag inte gått ner massor. Lite, och lite är bättre än inget,

Nu är det bara 16 dagar kvar i skolan UNDERBART.. Längtar efter examen även om det känns lite konsigt. Mn emn. Har börjat packa ner mitt rum på riktigt också!

Jag höll på attglömma jag fick verkligen världens finast vykort av Rebecka idag. Jag har en syster av guld. Vad skulle jag göra utan henne! Du är bäst Rebecka!

Jag ärverkligen lyckligt lottad som har så mkt fina vänner omkring! LOVE LOVE LOVE!!

ååå sen en annan sak, min gästbloggare har hittat kärleken. Så tror det är därför vi inte har sett så mkt av honom.Men han kanske ska få lite skäll av mig och fakitkst blogga lite en dag! Men först ska han få sväva lite på de rosa molnen. Det är han verkligen värd!

Jobbar mina två sista dagar på maxi i veckan också. Blanande känslor men mest skönt måste jag säga!

KRAMAR i massor

Utan er mina vänner...

Kategori: Allmänt

Nu i tuffa tider vill jag passa på att tacka mina älskade vänner för allt stöd jag får..

Utan er hade jag aldrig klarat det här...

Tack Tack!!

Jag vet att det bara är en uppsats men för mig är det så mycket mer!

Men vi ger inte upp! Den kommer bli klar och det kommer bli en super super bra uppsats!

Älskar er!

Min nya tröja.

Kategori: Allmänt

dsc00644 (MMS)

Min nya tröja.

Just nu.

Kategori: Allmänt

dsc00642 (MMS)

Just nu.

Rosor

Kategori: Allmänt




Man brukar ge någon dagens ros.. Men i det här fallet räcker det inte med ros utan du Camilla Persson är värd hur många som helst!!!

Tack så jätte mycket! Du förstår inte hur mycket du har hjälpt oss!!!

TACK; TACK; TACK!!!

Besöksrekord!!

Kategori: Allmänt


Jag blev chockad idag när jag såg min statestik 42 Unika besökare idag är 33 i förrgår.. Var kommer ni i från?

Var har ni hittat min blogg, gud vad roligt!

Välkommna!

Stora Kramar från mig!

Älskad

Kategori: Allmänt



Jag brukar aldrig be folk om något eller berätta när jag känner mig nere för folk. Sure jag kan säga att jag har en dålig dag eller att det är lite jobbigt just nu.. Men sen är det, Idag mår jag verkligen inte bra. Jag känner mig som världens minsta människa.. Att jag typ inte kan något alls. Jag vet jag vet,, Jag är grym, Jag fan as grym jag har gått på högskolan snart i 3.5år. JAG ÄR GRYM,, Jag har klarat alla tentor alla uppgifter ALLT är grönt.! Det är verkligen grönt. MEN...

Men nu sitter vi med vår jäkla uppsats och jag vet inte hur länge till jag orkar skriva på den. Jag har aldrig mått så psykist eller hur det nu stavas dåligt.. Att en mäniska kan få än att göra det, helt sjukt. Jag vet att den här personen inte är bättre än mig. Jag vet att jag kan och jag vet att jag är smart, ändå sitter jag här och gråter som ett litet barn. Men det är skönt! Det är verkligen jätte skönt att bara gråta, Man behöver det. rensa kroppen.

Sen att det blev lite mkt på en och samma gång idag kanske gjorde saken sämre också. Men vad fan, Vi ska klara det här Ann-Sofi vi är grymma! Vi är ett bra team tillsammans! Vi är smart!

ANNA tack för att du lyssnade på mig! Du är underbar! Det var verkligen hur skönt som helst att gråta!

Mamma du är underbar!!

Kramar

Imorogn är en ny dag nya tag!!

Fina eller fula?

Kategori: Allmänt

dsc00624 (MMS)

Fina eller fula?

01.32...

Kategori: Allmänt

Klockan är mitt i natten och jag är mega trött men kan inte sova, Är super nervös inför i morgon tänk om vi blir total sågade.. Vad gör vi då.. Vi ska ha lite extra handledning i morgon eftersom vi käner att vi inte riktigt har förståt alla delar..

Jag dör.. Så snälla ni håll tummarna för mig!!!

Blod svett och tårar..

Ni trodde säkert...

Kategori: Allmänt

att jag hade misslyckats och ätit godis.. Men icke sa nicke det har jag inte.. 8 Dagar utan Godis.. Helt otroligt!

Hur skönt som helst.. Har bara 23 dagar kvar nu!

KRAM

Såhär skriver Borås Tidning idag!

Kategori: Allmänt

Med sina två mål räddade han en poäng hemma mot Malmö.

Toppmötet slutade 2–2.

Allsvenskans två målgladaste lag gjorde upp på Borås Arena. En tillställning som kan ha varit det bästa allsvenskan bjudit på i år. Tempot var uppskruvat på max redan från start, underlaget perfekt och kvaliteten hög på spelarnas prestationer. Elfsborg var näst intill tvunget att vinna för att haka på Helsingborg och Malmö. Men gästerna visade upp en ruggig effektivitet. Både ettan och tvåan kom mitt i en bra Elfsborgsperiod. Ledningsmålet kom efter en kalasträff av Jimmy Durmaz. Nästan identiskt med hans fullträff senast mot Trelleborg. Bara nio minuter senare antecknades mål nummer två. Efter en snabb omställning fick Wilton Figueiredo en fri yta och sköt in bollen förbi Joakim Wulff. Ett mål som höll på att punktera matchen. Men i anfallet efter reducerade Elfsborg. Emir Bajrami snurrade sig fram på vänsterkanten, avslutade själv mitt på Johan Dahlin som lämnade retur och där dök skyttekungen Denni Avdic upp.

Andra halvlek var en ren jakt på en kvittering för de gulsvarta. Men både Bajrami och Avdic missade var sitt friläge. Och i den 81:a minuten fick Malmö straff. Men Wulff knep Figueiredos straff. I stället blev Avdic stor straffhjälte då han behärskat sköt in 2–2 i den 86:e minuten.

Sen säger jag såhär.. Vilken grymt spännande match det var! Helt galet! Kul att åka Charre åkte upp också!

Nu tillbaka till skolan!

Förlåt

Kategori: Allmänt



Förlåt förväldigt dålig uppdatering.. Eller att jag itne hör av mig till er mina vänner.. Men just nu är det 24 timmar om dygnet i skolan

Inte roligt! Men jag måste!

Vi ses igen efter den 12!

Kram på er

Uttråkad på tåget

Kategori: Allmänt

dsc00620 (MMS)

Uttråkad på tåget

Någonstans i sverige.

Kategori: Allmänt

dsc00619 (MMS)

Någonstans i sverige.

Matsäck

Kategori: Allmänt

dsc00617 (MMS)

Matsäck

På väg hem snart..

Kategori: Allmänt

dsc00614 (MMS)

På väg hem snart..

Storstädning

Kategori: Allmänt

dsc00613 (MMS)

Storstädning

Dag 2

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit riktigt sötsugen.. Ush ush ush.. Men inte en ända godisbit har kommit ner i mina mage. Men däremot en lekerol. Men det tycker jag att jag var värd =)

Idag har jag pappa rensat vinden fy fan vilket jobb, hur mycket skit som helst. Helt galet att man kan samla på sig så mkt skit!

Men nu är det rensat och ligger i kartonger tog hela dagen!

På kvällen åkte jag till Farmor med en räkbomb! Det var riktigt gott men mår lite illa nu faktiskt. Men det går nog över.

Idag kom jag också på att jag gillar den här stationära datorn.. Undra om man ska köpa en sådan istället?? Hmm förrvirad!

Vad har ni gjort i helgen mina vänner?

KRAMAR

Dag 1

Kategori: Allmänt

Hej på er!!

Nu har det varit lite dålig uppdatering här igen. Sorry men jag är hemma och vilar upp mig och får ont min onda i magen. Vilken har varit väldigt skönt för mig.. Idag har jag inte haft ont alls i  magen! Tjohoo

Idag är den första Maj. och detta innebär att min Godis fria månad har börjat.. det har börjat bra men jag har apstines ska ni veta. Fy fan!!

Idag hemma hos syster yster hade hon köpt massor av gott godis och natur godis som stod på bordet när vi kom. Jag gick förbi där några gånger. Hur svår som helst! Men jag tog inga godisar.. inte en ända!!

jag är verkligen stolt över mig själv att jag lyckades! Grymt gjort tycker jag!

Nu ska jag betala lite tradera grejer!

Kram på er