Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

its gonna be good night!!!

Kategori: Allmänt

Årets sista dag!!! Tjohoo


Har precis checkat in på hotellet med Mia och Sara!

Packat upp och gjort fint.. Champangen ligger i kylen.. Uppdatering kommer senare!

Pusss

Hoppsan

Kategori: Allmänt

Hej påer!

Här har det varit lite tomt på inlägg förlåt mig.. Men jag har verkligen jobbet alla dagar sen jag kom till Malmö.. Hur kul som helst.. Kunder är så roliga. Dem är lite konstiga ibland men det överväger dem bra kunderna...

Julafton firades hemma hos farmor o farfar, suer mysigt. Jag åkte till dem redan till Kalle Anka.. för dem andra jobbade och jag vill verkligen se Kalle. Jag och Stefan drack lite glögg och pratade skit. Klockan 5 kom alla andra gäster. dvs mamma o pappa och rebecka och Karwan =)

Vi värmde på maten tillsammans och åt o åt o åt... Alla blev super mätta och pappa gick ut för att hämta mat och kommer han tillbaka och frågar var är skinkan.. hahahha vi glömde julskinkan... =)  Vi fick oss ett gott skratt!

Jag fick massor av fina julklappar. bla min klocka som jag verkligen ville ha! UNDERBART!! Fick massor av annat fint också.. bla ett jätte fint halsband där det stod Linda, made for an angel! av min kära lillasyster! Hon är underbar!

Jag har haft en underbar jul.. Nu är jag ledig lördag och söndag UNDERBART!! Sen jobbar jag Måndag sen har jag jobbat klart för dert här året!

Puss på er!

Anna nu är det bara en vecka kvar!!!!

SNÖÖÖÖÖ

Kategori: Allmänt

tjhoooo... Vi har massor av snö och det är så mysigt.. Ska hoppa in i duschen nu och sedan ge mig ut i snön.. Härligt!!

fast det ser riktigt kallt ut. Men med mycket kläder blir det säkert bra.

Kram på er

Idag...

Kategori: Allmänt

Idag gjorde jag något jag borde ha gjort förlängesedan.. Men ibland tar det lite tid att förstå.. hahaha

Först ska jag säga att det gick jätte bra att köra bil ner till Malmö.. Jag kör som en prinsessa.. Det var jobbigt att köra mellan Helsingborg och Malmö.. Det vägen är aldrig bra..

Men tillbaka till det jag har gjort.. Jag har klippt sönder mitt Lindex kort.. Alla som känner mig väldigt väl vet att jag älskar LINDEX.. Men jag shoppar alldels för mkt på kort.. Så idag hade jag sönder det..NU känner jag mig nästan naken utan det.. MEn det kommer bli bra.. En räkning mindre varje månad..

Snart har jag två räkningar mindre..För mitt mobil abonomang har jag också gjort av med.

Stolt över mig själv.. Nu behöver jag snart inte anmäla mig till lyxfällan. Vilken tur!

Sitter i mitt rum i Malmö.. Helt underbart!!

Att höra mamma Säga.. Jag älskar dig Live och inte i telefonen var också underbart!!

Men att inte ha BEcca hemma känns jätte konsigt.. men henne träffar jag i morgon tjohooo!!

Min familj betyder verkligen allt för mig. Vad skulle jag göra utan er?!

Nu ska jag försöka sova!!

Puss på er!

Lucia

Kategori: Allmänt

Glad Lucia på er! Känns inte som Lucia idag tycker jag
I vilken ända ska jag börja?

Kategori: Allmänt

Mitt rum ser ut som kriget... Ush säger jag bara...

Mitt sockerbehov är på högsta Nivå.. Tur att jag ska hem på Torsdag så jag kan rensa kroppen!Helgen kan summeras som.. På tok för mkt sprit... Men med nya erfarenheter ;)

Den kan också summers som..Life is great!!

Erik Vann""2

Kategori: Allmänt

TJOHOOOOO!!!

Erik vann!!!

Det gillade jag... Fy fannnn vad bra

Helan och Halvan

Kategori: Allmänt

Hahha

Det är ganska roligt jag träffar bara vänner som är tio gånger längre än mig =) Hahaha

Idag ska jag och Anna panna ut och röja i Borås. Hur kul som helst. Har inte varit ute på någrahelger!

Bad bad!!

party blir det nu.. Är det någon mer än jag som har märkt att den här hösten har beståt av FEST!! Livet är en fest! Riktigt roligt!

Natti Natti

Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och sova =)

Ser verkligen framemot i morgn Lucia på dagis.. Förlåt förskolan ;) SKa bli jätte mysigt att se dem små gå lucia.

Sen kommer AnnaPanna.. Det ska bli super kul. Äta god Mat och dricka massor av sprit.. Hahahha... Förlåt mamma men jag ska ta det lugnt.. Jag Lovar!

Provade klockan jag önskar mig av tomten idag.. Den är så fin, Den var verkligen super fin provade både en rosa och lila. =) Men den rosa var bäst! SÅ nu Hoppas jag verkligen att tomten kommer med den rosa klockan..


Idag har jag varit en tomtenisse också.. Jag vet att person ifrån kommer bli super super glad!

Puss på er!

Christian gbg! Tack för att du alltid orkar lyssnar på mig mitt i natten. Det känns väldigt bra att prata med dig för du ger alltid två oliak synvinklar på problemet vilket får mig att tänka efter. Jag får tänka själv. Det gillar jag verkligen!
 Du har verkligen ett hjärta av guld. <3

Om du inte...

Kategori: Allmänt


Om du inte ler av detta så måste du verkligen vara riktigt sur!

Jag fick det..

Kategori: Allmänt

I våras berättade mamma om ett stipendium man kunde söka..Hon hade hittat annonsen i tidningen, bara jätte jätte litet.. För att söka skulle man ha varit i bosatt i skåne tills det man fyllt 18år plus att man skulle ha tagit fullt studiemedel under högskoleutbildning..

Jag sökte men eftersom jag tjänat ganska bra förra året trodde jag aldrig att jag skulle få några pengar.. MEN DET FICK JAG!!

O pengarna kommer så lägligt... Helt sjukt.

Pengar kan verkligen göra en väldig glad.. Öven om jag inte tycker om vilken makt pengar har. Ush... Men dem här pengarna kan inte komma bättre!

Så nu vet ni varför jag är så glad!

Dag, jag tänker på dig, Hoppas allt har gått bra idag, Puss på dig!

Super glad..

Kategori: Allmänt

Jag är mer än super glad just nu..

LOVE

Kategori: AllmäntJag tror jag börjar bli lite Kär!

Jag tror,,,

Kategori: Allmänt

Jag tror att jag är inne i en väldigt känslig period.. jag vet inte vad det är med mig.. Men känner igen det från det året jag åkte till USA.. Känslorna och tankarna var många.. Nu är dem här igen.. Tankarna.. Har hur mycket tankar och tänker alldels för mkt.. Verkligen för mkt.. Men det är svårt.. Att ta steget att flytta till Borås för tre år sedan var inte alls svårt.. Men det jag inte visste då var att jag skulle tappa mycket från Malmö.. Jag menar jag åkte till Usa och hade allt när jag kom hem igen.. Så är det inte riktigt nu.. Det är väldig tråkigt samtidgt som jag vet att alla andra har sina egna liv också..Alla är så uppe i sitt eget att man glömmer bort varandra.. Vet inte men det känns konstigt i allfall..

Jag trodde att jag skulle ha många kompisar kvar från gymnasiet.. Nu vet jag inte riktigt vem som är mina kompisar längre..och det handlar inte bara om kompisarna från gymnasiet utan många andra från Malmö och från Borås.. Hur ska jag veta att dem kompisarna jag har i Borås kommer vara mina kompisar efter skolan är slut? Det kan jag aldrig veta... Men jag vet att jag kommer ha några kvar av dem. =) Och dem vet vem dem är också. Och jag vet att jag har kopmisar i Malmö som jag verkligen vet är mina riktiga vänner..

Jag bröt ihop för någon vecka sedan på riktigt och bara grätt..Mamma ringde och fick höra mig riktigt ledsen vilket var lite jobbigt men det var verkligen så skönt att prata med henne. Hon får mig alltid på bättre humör vilket är väldigt skönt... Jag frågade henne varför hon trodde att det hade blivit såhär.. Då fick jag till svar. Ni träffas inte längre ni gör inte saker tillsammans.. Det är ingen som har visat intresse för att komma och hälsa på dig. Sant tänkte jag.. Mamma har rätt i det hon säger.. Jag har inte haft så många vänner på besök här. Vilket har varit väldigt tråkigt.. Men samtidigt förstår jag det.. Eller nej det gör jag inte.. Varför egentligen? Många av er där hemma har heltidsjobb så pengar kan man inte skylla på, så dyrt är det inte att komma och hälsa på.. Men brist på tid..Det förstår jag men samtidigt kan man offra en helg någongång och hälsa på sin kompis..Det tycker i allfall jag..Det är så tråkigt att folk ska förvänta sig att jag kan träffas när jag kommer hem till Malmö. Det finns inte möjligthet till det..  Det minsta man kan begära är ett telefon samtal eller ett sms så jobbigt är det inte.

Jag känner mig bortglömd ibland önskar jag att folk ringde och frågade mig om jag hade kunnat tänka mig att komma hem den eller den helgen för att det händer då.. Men det känns verkligen ego trippat att tänka så att folk ska ta hänsyn till mig.. Men det hade verkligen varit kul att kunna vara med någon gång, Det var verkligen en hemskt känsla i helgen.. När jag visste att nästan alla tjejer skulle träffas och ha julmys.. Jag ville så gärna vara med, jag hade hoppats på en helg när jag också kunde. Men så blev det inte.

Det som är svårtast att inse det är att man faktikst har förlorat vänner jag har jätte svårt att acceptera det och gå vidare.. Jag vet inte hur man gör? Kan man bara sluta vara vänner? Hur gör man slut med vänner?? Jag vet inte om jag vill.Men samtidigt som en god vän sa till mig.. Vänner ska inte bara ta ifrån en utan måste också ge energi till en...Så sant.. Ush jag vet inte hur jag ska göra med allt..Men en sak vet jag i allfall.. Jag vet att jag har vänner i Malmö som är mina riktiga vänner! Och ni är GULD VÄRLDA och ni vet vem ni är...

Jag har valt att fira Nyår i Borås eftersom mitt liv i Borås börjar på riktigt 2010.. Det är här jag kommer att bo! Och jag ser verkligen framemot att börja ett liv här tillsammans med nära och kära..

Men det är också lite jobbigt för att man kan aldrig hälsa på mamma o pappa spontant..Det känns också lite jobbigt.Fast mamma o pappa är alltid mamma och pappa dem finns där alltid! Jag älskar er!

Rebecka har gått och blivit sambo! Riktigt roligt. ser framemot att träffe henne och Karwan och se deras lägenhet..

Jag vet inte hur många som läser min blogg som kommer att känna sig träffade men jag kännde att jag var tvungen att få ut lite av mina tankar.. Det är såhär jag känner!

Det är väldigt svårt för mig att acceptera att man inte är vänner längre..

Min önskelista

Kategori: Allmänt


En extern hårdisk

Presentkort Lindex

Klocka på Ur och Pen

En silver ring

Pengar


Thomas sabo berlock

(Jag har en rosa blomma,snöflinga,och en vit pärla)


 Klockan från Ur och Penn

Jag är ju bara så klumpig

Kategori: Allmänt

Hej Hej!!

Bion igår var hur bra som helst.. Eller nja det var lite seg men annars bra.. Sällskapet var mysigt =)

Efter bion gick vi hem till mig och jag packade ihop det sista.. Blir nog super bra det här tror jag.

Vaknar upp halv sex det var drygt ska ni veta då hade jag bara sovit några få timmar.. Ush.. Mobilspel säger jag bara inte bra..

I allfall går upp tar flygbussen till Landvetter.. Kommer på, på bussen att jag måste stänga av min mobil.. SKIT... Jag kan ju inte pin koden.. PANIK känner jag... Föräskte komma på hur man slog på flygplansläget men det gick ju inte.

Så jag fick stänga av mobilen provade tre gånger men kom ändå inte på pin koden..

Tur att det finns internet.  Loggade in på Telia.se och blev medlem och fick PUK koden..

S¨å nu har jag valt en pin kod som jag kan! Bra eller hur?

Men hur kan man vara så klumpig!!!

Sitter just nu på Arlanda och väntar på Camilla!

Äntligen en tjejhelg i Stockholm! TjohoooooNyår

Kategori: Allmänt

Förra nyår var helt fantastiskt, Detta nyår tror jag slår alla nyår som jag har firat.. Vi har verkligen lyxat tilll det i år!

Jag Mia och Sara ska ta in på ett av Borås Finaste Hotel. Äta middag, få massage, bada i relaxavdelningen.. Vi ska bara springa omkring i badrockar och bad tofflor.

Jag längatar verkligen.. Ska verkligen bli super mysigt att fira nyår tillsammans med Mia och Sara <3Fast jag längtar till i morgon också.. Bio med sötaste=) Mysigt mysigt!

Sen på Fredag morgon bär det av till Storstaden med välrdens bästa Camilla!


Elin det var verkligen super kul att prata med dig igår..Är så glad att du förstår vad jag menar =) You are a golden star =)

Svensson.. Nu är det snart dags för en nya Linda och Svensson dag =) Jag kommer den 17 Dec!

Kram på er

100 Frågor

Kategori: AllmäntSitter på en föreslänsing som inte är så super bra. Så jag tog den här från Marina.
Lite roligt att göra när man inte göra något annat

=)

ALLMÄNT

fullständigt namn? Linda Rebecka Nygen
exakt ålder? 24 år  5 månader
vart bor du? Borås =)
bor tillsammans med? Gunde, Hurbert och Gustav! =)
husdjur? Ibland känns det som jag bor i en djurpark =)
färg på ditt hus? Vitt
när är du född? 24 juli 1985
vilket år tog du studenten? 2004
något jobb? Ica Maxi och Vikarie lite här och där
när gick du upp i morse? Klockan 08.56
när ska du sova? Jag ska sova runt halv elva men så blir det ju aldrig.
duschat idag? Hann fakitkst inte riktigt med det idag.
kramat någon idag? Nej får se till att kramas lite
pussat någon idag? Nej men kanske ikväll vem vet ;)
vad har du ätit idag? En fralla från skolan
dagens klädsel? Jeans, och min hjärttröja.
dagens smink? mascara och lite ögonskugga
dagens sötnos? Hmm många sötnosar ju.. Men Rebecka får den idag =)
dagens roligaste? Hmm återkommer till den

SOCIALT


har du många vänner? Många kompisar men få som jag kallar vänner
hur många har du kysst? Ehhh...
vem kramade du senast? Josefina
hur många nära vänner har du? Några
hur många har varit otrogen mot dig? Nopp Aldrig
har du pojk-/flickvän? Jag passar på den 
vem pratade du med i telefon senast? Anna
vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Jupp =)
FAVORIT...

film? Ladder 49
låt? Just nu Hotel Service med Pittbull
mat? Spagetti
dryck? Coca cola light
färg? ROSA
stad? Har inte varit där ännu
land? USA
ämne i skolan? Bild

SENASTE:

personen du tänkte på? Dag
personen du kysste?
gången du spydde? Hmm när jag var magsjuk i oktober förra året.
gången du grät? I torsdags
pizzan du åt? Hmm kommer inte ihåg
gången du var i Göteborg? För någon månade sen. Dåligt att man inte är där oftare när man bor 50min bort
gången du var i Stockholm? I våras
gången du var full? I lördags =)
gången du var hög? Har aldrig varit hög kommer aldrig prova heller.
personen som såg dig gråta? Hmm vet inte.. Mamma kanske

ANTINGEN ELLER:

svart eller vitt? Svart
hund eller katt? Hund.
ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och mysa givetvis
tv spel eller datorspel?  tv-spel
singel eller upptagen? Pass
film eller bio? Både och
lunarstorm eller helgon eller playahead? Det är väl samma skit antagligen
sommarlov eller vinterlov? Sommarlov
Big Brothers eller Paradise Hotel? Big Brother
har du svart hår eller blont? Mitt i mellan
har du blåa ögon eller bruna? Inget av det
choklad eller lakrits? Choklad 
göteborg eller stockholm? Götet
högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
coca cola eller fanta? Coca cola
pizza eller kebab? Kebab
randigt eller prickigt? Prickigt
älska eller älskas? Uppskattar båda så mycket att jag inte vill välja bort något här
leva eller dö? Leva

ANTAL:

personer du hatar? Jag hatar ingen
pojk-/flickvänner du haft? 1 seröst förhållande som tyvärr inte varade så länge.
personer du hånglat med inom en 24timmars-period?  Pass
glassar du ätit på en dag?  Några stycken
konserter du varit på/ska på detta året?  melodifestivalen, Britney Spears, Backstreet Boys på fredag. =)
gånger du haft minnesluckor? några stycken
gånger du varit hög? 0
personer du saknar just nu? Finns faktiskt en person
gånger ditt hjärta brustit? Några gånger det med.

VEM:

vill du kyssa nu? =) 
sjöng du senast för? Linda, Karin, Anna
hade du senast en msn-konversation med? Anna
spelade du tvspel med senast? Räknas Buzz? Isåfall i lördags
vill du ta med på en romantisk resa nu? Dag
vill du kasta en sten i huvudet på? Min hemlighet
förtjänar att dö? Ingen förtjänar att dö
är söt? Barnen Berger =)
vill du sova bredvid inatt? Dag

VAD:

gör dig glad?
 
gör dig ledsen? Lögner, falskhet.
vill du helst göra? Sova
önskar du att du slapp göra? städa
vill du ha nu? Ett nystädat rum
önskar du dig i födelsedagspresent? En bil =)
längtar du till? Examen
tyckte du om dina betyg? Jag är nöjd =) Jag kom in på min utbildning på högskolan så jag ska inte klaga.
ångrar du i ditt liv? Att jag inte vågade =)
hur mycket är klockan? 10.40