Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Pyssel dax

Kategori: Allmänt

dsc00608 (MMS)

Pyssel dax

Bara fynd

Kategori: Allmänt

dsc00605 (MMS)

Bara fynd

Natt

Kategori: Allmänt

Hej på er! Vad kul med en kommentar. :) Tjohooo. Nu ligger jag i min säng i malmö. Riktigt nice. Den är bäst min säng. Karin 15co! Ledsen men det är bara karin som förstår det tror jag. Tåg resan gick jätte bra ner. Fick till och med ta ett tåg tidigare riktigt skönt att komma ner lite tidigare. Imorgon blir det ikea med mamma. En riktig mamma och Linda dag. Me like. :-) Nu ska jag sova. Kommer somna med ett leende på läpparna av olika anledningar. Puss på er

Malmö, här kommer jag!

Kategori: Allmänt

Malmö, här kommer jag!

När jag öppnar bloggen igen, vill jag se l...

Kategori: Allmänt

När jag öppnar bloggen igen, vill jag se lite kommentarer gott folk. :)

Äntligen på väg

Kategori: Allmänt

dsc00604 (MMS)

Äntligen på väg

BLOGG, kul. Det är verkligen kul att man ...

Kategori: Allmänt

BLOGG, kul. Det är verkligen kul att man kan blogga genom att skicka ett sms. Det betyder ju att man kan blogga precis var som helst. Mycket bra tycker jag. Idag åker jag hem till malmö för att sova och bara ta det lugnt. Inga party kvällar ingen sprit. Bara ta det lugnt. Hoppas på fint väder imorgon. Så jag och mamma kan grilla. Hoppas hoppas. Nu ska jag börja packa vi ses på tåget. Kramar

God natt

Kategori: Allmänt

dsc00600 (MMS)

God natt

Julafton

Kategori: Allmänt

dsc00599 (MMS)

Julafton

Hej hej. Testas

Kategori: Allmänt

Hej hej. Testas

Klänning

Kategori: Allmänt

Hmm what.. Jag tar examen snart.. Vad ska jag ha på mig?? Snälla ni hjälp mig.. I dont know what to have on me =)

Dagen har varit väldigt bra. Har suttit och pluggat med Ann-Sofi och Robin så klart =) Mitt dream team i skolan!

Har även ätit Marabou Polka.. Thats my new drug! Hur gott som helst! Jag och Ann-Sofi har sagt att vi ska ha en godis fri månad. Så från den första Maj till först Juni! Är det godis fritt!!

I will make it!!

Vad roligt med lite svengelska här i bloggen idag =-9

Puss på er!

Fynd

Kategori: Allmänt

Klicka för att visa Megabild! Skinn väska

Mitt fynd från tradera nu på morgonen.. Att buda på tradera är riktigt roligt men man kan bli väldigt besviken om man inte är med.. Jag budade på en annan väska nu på morgonen också. Men det fick jag inte.. Jag var högst tills det var typ 4 sekunder kvar! Inte kul. Men jag fick den här skönheten! Det är jag glad för!

Nu ska jag göra mig i ordning för en dag i skolan. Ikväll väntar KI-Box! Super nice! med världens bästa Karin!

Its so me!

Kategori: Allmänt


Första tröjan som fick mig att bli förälskad var tröjan med smurfan. Den får mig att tänka på mig själv när man var liten hur många gånger har man inte plockat en tusensköna.. och börja.. Älskar, Älskar Inte. Älskar, Älskar inte.. Och blev det älskar inte så tog man en ny blomma och tills det blev att killen man var sådär super kär i Älskade en.




Skönheten och odjuret. Jag älskar verkligen filmen. Det är sann kärlek. Personligen tycker jag att den är väldig fin. Den har ett fint budskap, Ett budskap som jag tycker vi glömmer bort idag. Vi är så ytliga i sverige. Vi letar efter dem snyggaste killarna, snyggast tjejerna..
Men skönheten hon får sitt odjur och gör honom till den prins hon letar efter!
Den är så kärlek ska vara
<3



Tröja nummer tre är riktigt rolig
Jag är så rosa man kan bli.
Jag älskar rosa.
Mina ögon söker sig efter rosa
Jag ser allt som är rosa
Därför måste jag ju ha en tröja där det står
Think Pink



Dessa tre underbara tröjor kommer från
Phoenixtshirt.com


Nu får vi hålla tummarna att dessa tre tröjor blir mina!

Mjaooo

Kategori: Allmänt

LoVe

Kategori: Allmänt

Häromdagen kom jag på mig själv säga något väldigt klokt..

För att kärlek verkligen ska fungera..Eller att man ska våga släppa in någon i sitt liv är det som en nyckel med två lås..

Först vrider man upp först låset.. Och vardagen blir blir bra.. Man trivs tillsammans.. MEn man har ändå levt länge som singel och känner sig bekväm med det men ändå saknar man något.. Då finns det ett lås till man måste vrida om för att man ska finna kärleken..

Som jag sa inne. Först måste man öppna första låset, sen andra låset,,, andra låset har jag verkligen svårt för.. emn först låset är inget problem..

Jag blir så förrvirad!

Nyshoppad

Kategori: Allmänt

 Två fina kuddfodral från HM. 99:- st kommer bli super fint i min och Tessans soffa

Iam Sorry

Kategori: Allmänt

Pangkväll

Kategori: Allmänt

HERREGUD vvilken kul kväll det blev igår.. Galet roligt! Fantastiskt Roligt.. Ja sa att Livet var på topp.. Nu skojar jag inte.. Jag har världens bästa vänner!! Josefina, Anna, Henrik, Jerry, TACK TACK TACK!!!



Det blev debut på grand igår, eftgersom jag inte har så mkt pengar att festa för och vi kom på att jag kom in gratis på grand så slog vi till, sprit hade vi hemma. Vi gjorde drinkar på twister och sprite och mango absolut. Hur gott som helst!

Sen när vi lagom runda under fötterna då drog vi MOT grand.. Inne på grand sa Jossan att detkändes som att gå in på finlandsfärjan hahaha.. Måste åka båt!! Snart...

Dansade gjorde vi hela kvällen.. Aj min fötter säger jag bara.. Fy jag hade mina nya skor på mig som jag fått av min älskade lillasyster.. Dumt av mig att inte ha några stumpor på mig.. Har några små blåser men men.. det gör inget, det var i allafall inga blåser att jämför med om man jmäför med dem jag hade när jag var i Luleå och gick utan strumpor..

Jag har fortfarande inte sett någon aska men förstår att det har ställt till med mkt problem.. Häftig vad det kan göra egentligen.. Camilla jag hoppas verkligen ni kommer iväg snart..

Nu ska jag till ica!!

KRAMAR

Glad

Kategori: Allmänt

Hej på er alla där ute!

Jag måste bara berätta om vilken fantastisk vecka jag har haft.. Underbar!

Jag har varje dag tränat något förutom Onsdag då behövde kroppen vila lite. Vilken var underbart skönt!

Det har varit fint väder hela veckan, Jag har träffat mina underbara vänner. Jag har verkligen fantastiska vänner!

Jag har många vänner men några få som jag verkligen delar allt med. Vilket jag själv har valt att göra. Vad skulle
jag göra utan er.

Min 25års fest är nu planerad. Inbjudningar skickas snart ut. Jag längtar. Många tycker jag är konstig för att jag

längtar efter att fylla år. Men jag älskar att fylla år! Det finns inget bättre!



Men nu till något lite mer tråkigt. Jag brukar aldrig "göra slut med vänner" Men det här gången har jag faktiskt gjort det. jag kännde hur ilskan började ta över mig. Jag kännde mig inte som mig själv. jag gick runt och var arg hela tiden. Besviken. och jag är fortfarande besviken på honom. Men jag kan inget mer göra. Han vill inte. Jag tror också att jag gav honom lite förrvirade svar ibland. Men nu är det helt slut i allfall. Vilket jag verkligen tycker är jätte tråkigt. För han har verkligen varit ett enorm stöd för mig. Att kunna ringa alla timmar om dagen var en otrolig skön känsla att veta att han alltid orkade lyssna på mig. Men det visade sig nog att det ändå inte riktigt var så. Men jag vet inte.. jag vet fakitkst inte riktigt vad som hände. Jag ska inte ta på mig skulden att det blev som det blev för det var inte mitt fel. Jag är jag.

Men om du skulle läsa det här och känna igen, Du har gjort mig starkare, TACK!




Klänningarna till bröllopet är beställad också väntar med spänning på dem. Ska bli så kul att prova. jag hoppas dem sitter fint. Kläningen var fantastisk! Priset var också fantastiskt!


Jag har verkligen haft en fantastisk vecka!

KI Box..

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen kommit igång med tränningen.. Känns UNDERBART!!

Nu ska kilona rasa!! oj oj.. Åter iget till min rubrik KI BOX

Det var verkligen hur kul som helst. Att få göra av med så mkt energi på en och samma gång.. UNDERBART.. jag slog som bara den och Karin hejade på.. Jag gjorde ansikten av kuddarna.. Just nu finns det lite människor som jag är lite sur på.. Så det var bra att få avreagera sig på =)

Det var inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Sjukt kul var det! Jag och Karin ki box 19.30 på tisdag är spikat!

Sen måste jag säga också att jag och Mia har varit ute och sprungit i två dagar i rad.. Även idag.. Så hej träningsvärk i morgon... men det är skönt.

När jag kom hem idag gick jag upp och pratade lite skit med Janne. Ritkgit trevligt det med.

Nu ska jag hoppa in i min underbara säng och hoppas på att jag kan stå på mina ben i morgon!

Sorry för jätte dåligt uppdatering men skolan har verkligen tagtit all tid!

Och mina vänner!!

JAG KLARADE DEN OMÖJLIGA TENTAN!!! Tjohooo

Och idag har vi beställt klänningar ockås. Jag hoppas den sitter fint. Den var verkligen super fin!

Nu ska jag sova!

Puss på er!