Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Bästa platsen på jorden...

Kategori: Allmänt

Hemma hos mormor o morfar mitt ute i skogen. helt underbart...

vill önska er alla god jul..

kramar

MALMÖ

Kategori: Allmänt

Ingen lust!

Kategori: Allmänt

Sorry kära vänner att jag inte har uppdaterat på länge men har inte haft någon lust att blogga! Har inte haft tid. Det har varit super mycket nu innan jullov. Men jullovet är här nu och det är underbart! Har städat och slagit in alla julklappar och sitter och väntar på att mamma o pappa och daniel ska komma. Super kul! Vädret hade kunnat vara bättre tycker jag men man kan inte styra allt här i världen. Tyvärr!!

I Torsdags kom Ina och hälsade på jätte mysigt. Vi spelade julklappspelet och hade allmänt roligt. Drack glögg och åt massor av chocklad! Tyvärr fick jag inga julklappar jag satt med fyra stycken den sista minuten när klockan ringde hade jag inte några kvar. TASKIGT!

Jag Ina och Josefina lunchade på Kina super gott men man blir så äckligt mätt bara men det är det värt!

Igår fredag sjöng jag o lotta sing star fick en 80tals skiva av henne. Super kul... Red gold and greeen...

Vi såg även Narnia med grabbarna Henrik och Emil... En annurlunda film kväll blev det med mycket skratt. FOR ASLAN!

Nu hoppas jag snart att dem kommer orkar inte vänta längre!!

KRAMAR I MASSOR!!!

..............

Kategori: Allmänt

Så här känner jag mig lite idag! Men bara lite!

zZzzz

Kategori: Allmänt

Nu så...

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen kommit igång med dagen.. Är alltid så jäkla trött på förmiddagarna inte alls bra.. Men nu tänkte jag sätta igång och skriva lite på litteraturseminariet på Fredag!

Ohh just det har glömt uppdatera er om " i did a move" Tyvärr det blev inget där.. Tråkigt men sant!!

Nej tillbaka till words!

Kramar

1.37min

Kategori: AllmäntGOD JUL!!

Onsdag

Kategori: Allmänt

En helt vanlig onsdag är det idag... Ska plocka upp alla saker som ligger på golvet efter gårdagens film kväll! Titanic var det ¨på femma. Eller trean kommer inte ihåg skit samma men jag hade världens huvusvärk så jag sov igenom filmen.. Jäkla huvudvärk.. Optikern nästa: Ja tack!  efter jul och nyår blir det farbror doktorn!

Det är tråkigt väder idag men jag gick ut och gick en runda nu på förmiddagen super skönt tog en liten omväg hem så det blev lite längre!

nej nu måste jag sätta igång med städning. Tomten måste ju se att jag kan!!

KRAMAR

Jordbävning!

Kategori: Allmänt


Hur kan detta hända i Sverige? Jag vaknade tidigt idag men inte pga av att jag kände att det var någon som skakade.. Jag skickade ett sms till och frågade om hon hade ramlat av sängen idag.. Idag hon ringde upp och tyckte inte det var lika roligt som jag tyckte.. Det hade varit riktigt obehagligt sa hon. jag tyckte det var ganska häftigt.. Men stackars alla gamla människor eller alla människor ni måste ju ha blvit super rädda! Det hade jag blivit! Ush Ush!

Är det någon som vet hur man får igång "blogga från mobilen" skulle bli jätte tacksam om någon kunde hjälpa mig med det?

KRAMAR

Titta vilka underbara skor jag hittade...

Kategori: Allmänt

Pura López: ZAN604Pura-lopezBrandos.se


Hoppas tomten är snäll iår och ser hur snäll varit!!!

Just nu är jag....

Kategori: Allmänt

En födelsedag till

Kategori: AllmäntGRATTIS JOHAN
HOPPAS DU FÅR EN SUPER BRA DAG
23  ÅR IDAG

ERIK 24 ÅR

Kategori: Allmänt
GRATTIS ERIK PÅ FÖDELSEDAGEN

112 och Brandkåren

Kategori: AllmäntJag och Josefina hade laddat upp för den stora IDOL finalen. Räckor stod med menyn =) Super gott. Jag tyckte faktiskt att Alice skulle vinna. Hon gjorde mycket bättre ifrån sig än vad Kevin gjorde igår. Men om man ser på hela IDOL så är själklart Kevin den stora vinnaren. Men jag tror att Alice kommer att bli stor ändå, att komma två är inte fy skam.  Grattis Kevin! Jag ,Josefina hade en super bra kväll Anna kom också in och gjorde oss sällskap  vi drack glögg, glögg som vi värmt i vatten kockare det funkade hur bra som helst.  Var lite orolig för det lätt verkligen konstigt men det gick bra, glöggen blev varm på två sekunder super bra!


Efter IDOL så började de en bra film på fyran också precis när dem säger och kvällens film är.. Så gick brandlarmet. HERREGUD!!!! säger jag det lät hur högt som helst helt sjukt.  Vi springer själklart ut och precis när jag ska gå ut från mitt rum kommer jag på att jag hade ljus tänt springer in igen och släcker dem. Mamma visst var det bra??


Hur ska vi nu få tyst på larmet? Jag ringer Thommy som inte är hemma utan i GÖTEBORG.. Vad fan gör du där!!. Jag ringer SOS och frågar om hjälp men hon på SOS kan inte hjälpa mig. Hon tar mitt nr och sen ringer brandkåren upp mig men dem kan inte heller hjälpa mig!  Jag börjar få smått panik vad fan ska jag göra lixom. Jag tänkte jag ringer Johan han kanske kan hjälp mig på något sätt han är ju brandman. Han svara inte jag pratar in lite smått panik på hans telesvarare sen ringer han upp mig. Jag har lite smått panik hahah.. Han säger att dem måste finnas en låda någonstans och det är då vi kommer underfund med att den måste finnas i rummet som är låst. Här kommer vi på att den finns ett rum på våning två som är låst och Thommy nyklarna till dörren och där inne sitter brandlarmet och huvud brytaren, Men hur ska vi komma in där utan nykel. Jag ringer hyresvärden, Han svarar inte självklart klockan är mitt i natten.  Ni kan ju förstå att jag började bli smått frustrerad just nu.  Vi gick bort till hotellet som min hyresvärd också äger eller är delaktig hur som helst. Han ringer runt lite samtal, han verkligen kämpar och tillslut för han tag i någon el snubbe som kommer och hjälper oss, han fick bryta upp dörren och stänga av brandlarmet genom att dra ut propen och sedan sätta dit den igen. Han lyckades.

Då har larmet gått i en och en halv timme ska ni veta. Och det var verkligen inte ett lågt larm.
Och allt detta pga. av en kyckling i ungen.  

Någon jäkla människa har satt in en kyckling i ungen utan plåt och lyckas bränna den så det utlöste brandlarmet.


 


Min klänning!

Kategori: Allmänt

Jag har hittat världens bästa klänning till Nyår!
Tyvärr har jag ingen bild på den men det är super fin!
Men glad att jag vet vad jag ska ha på mig!

God Natt på er!

Tankar

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar på lugna favoriter och drömmer mig bort till en värld jag vet finns där ute. Den världen som är fylld av kärlek.  Nu tror ni att jag saknar kärlek, jag saknar inte kärlek. Jag har massor av kärlek i mitt liv men inte den sorts kärlek jag vill ha, själklart vill jag ha den kärleken. Men jag saknar kärleken som bara en person kan ge mig. Min Pojkvän. Min pojkvän tänk var härligt att få presentera någon och säga det här X min pojkvän. Vad jag längtar... Jag har aldrig tidigare längtat så mycket som jag gör just nu, just nu när alla omkring mig har pojkvänner och skapar liv och framtidsplaner tillsammans jag vill också drömma, planera. Planera mitt och ditt liv och våra barn. När ska jag få göra detta? Jag drömmer om den perfekta mannen. Han ska vara så och han ska se ut så. Jag kanske ska slänga alla drömmar jag har i en papperskorg och se grabbarna som finns i mitt liv. För är det något jag har så är det killkompisar men de är bara mina kompisar. Men med visa av dem har relation börjat med en romans eller hur man ska kalla det. Men sen har jag backat Varför! Jo för att han inte är den jag drömmer om, han ser inte ut som han gör, han har inte kläderna jag vill att han ska ha och dessutom inte intresset jag vill att han ska ha! Varför är vi tjejer såhär eller är det bara jag som är så? Varför inte nöja oss med den kärleken vi får?  Varför måste jag vänta och se om det kommer någon bättre? Vem vet jag kanske hade haft den perfekta pojkvännen om jag bara vågat satsa på X som inte alls är som den dröm pojkvännen jag önskar mig. Han kanske till och med är tio gånger bättre, det kommer jag aldrig att få veta...Just nu känner jag lite såhär..Varför går jag och väntar, väntar på HAN, Jag vet att jag inte ska göra det! Har sagt så många gånger att jag inte tycker om dig men ändå kommer känslan om att allt kommer bli bra. När kommer det bli bra? Vem vet att den kommer bli bra? Sen kommer det en annan röst som säger högt och tydligt. Linda han är inte tillräckligt bra för dig. Så många människor säger det och jag vet det själv. Han är inte tillräckligt bra för jag är fan så mycket bättre än han! Men ändå kommer det krypande till mig och till och med när jag sitter och skriver detta, men han kanske förändras. När jag vet att det inte blir så. Det är inte vi och det kommer ALDRIG igen att vara vi så är det!


Men en sak som är säker jag är så glad att jag tackade ja till utbildningen här i Borås. Jag har verkligen hittat mig själv här. Jag vet vem jag är! Alla nedgångar och motgångar som finns i studentlivet!  När man misslyckas på en tenta tror man hela livet ska försvinna när man klara en tenta vill man att hela världen ska få veta om det! Alla roliga fester vi har på Balder!  Alla KONSTIGA studenter det finns på högskolan!

Har träffat underbara vänner här uppe. Vänner jag kommer ha livet ut! Det är några som sitter djupare i hjärtat än andra.  Så är det med alla vänner! Men ni ska veta att ni är guld värda!


ALLA MINA VÄNNER ÄVEN NI I MALMÖ!


Jag älskar er alla lika mycket!


....

Kategori: Allmänt

5 i topp!

Kategori: Allmänt

Godis

1. CHOKLAD
2. Gelehallon
3. Gröna Grodor
4. Djungelvrål
5. Rosa Svampar

Film

1. Ladder 49
2. Mama mia
3. High School mucisal filmerna
4. Harry Potter filmerna
5. Hair spray

Egenskaper jag tycker om

1. ÄRLIGHET
2. Godhet
3. Snäll
4. Empati
5.

Musik

1. Balader
2. Julmusik
3. R&B
4.
5.

5 saker jag inte klara mig utan i vardagen

1. Min familj
2. Mina vänner
3. Min mobil
4.Min dator!
5.

Vad jag skulle ta med mig till en öde ö

1. Lotta (hon kan rädda mig om jag blir sjuk)
2. Kameran
3. Min blivande man
4. Dagbok. så jag kan skriva en bok under tiden och bli känd för det när jag är uppäten av hajar och allt annat!
5.  Myggspray

Jul Jul och mera jul!

Kategori: Allmänt

Det kommer bli en jätte bra jul i år, jag känner det på mig.
Alla ska fira hemma hos mormor och morfar super mysigt!
 Jag tycker det ska bli jätte skönt att alla ska vara tillsammans!
Jag vet inte varför men det betyder mycket för mig!Just for u =)

Kategori: Allmänt

. 1.Vilken svordom använder du mest?
Fab

2. Äger du en iPod?

Yes en röd

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

Det ska ställas på kl 9

4. Hur många resväskor äger du?
jag har en stor svart resväska

5. Använder du flip-floppar?

STRANDEN

6. Var köper du dina matvaror ifrån?
ICA SÅ KLART!

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?

Jag ääääälskar att fotografera!!! Fast inte del att vara på bilder heller ;)

8. Vilken var den senaste filmen du såg?
Mama mia

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en väninna?

Min väninna

10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?

En ny kamera

11. Har någon någonsin kallat dig lat?
Mamma kallar mig lat :)

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?

Nej tänker aldrig göra det heller

13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?

Mama mia skivan

14. Vilken är världens bästa artist just nu?

ALLA

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?

Yes men det tänker jag inte berätta för då är det ingen hemlighet :)

16. När var senast någon stötte på dig?

Hmm vet faktikst inte...
17. Vad åt du till middag senast?
Julbord i skolan
Pyttipanna med Lotta

18. Använder du huvtröjor?
Själklart dem är så mysiga när det är kallt!

19. Kan du vissla?

ABSOLUT

20. Vem var den senaste som ringde dig?
Sofie


21. Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Berg och dalbanan

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Det tror jag att folk gör tyvärr. Men hade helst sett att folk sa det till mig direkt :(

23. Vilket riktnummer befinner du dig i?

033

24. Tittade du på tecknat när du var liten?

Absolut vem gjorde inte det?

25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?

Jag har hela centrum nära. Har inget stor köpcentrum här

26. Hur många syskon har du?

Världens bästa lillasyster

27. Är du blyg inför det motsatta könet?

Tror nog att jag kan vara det

28. Vilken film kan du alla replikerna till?
I
Ingen tror jag bara några enstaka

29. Äger du några popband t-shirts?
Nej har heller aldrig gjort det!

30. När flög du senast?

I juli

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord?
9

32. Läser du för skojs skull?

Absolut

33. Pratar du några andra språk?
Engelska

34. Diskar du din egen disk?
Själklart gör jag det också!

35. Har du gråtit offentligt?

Ja det har jag

36. Har du en stationär dator eller en laptop?

laptop.

37. Försöker du alltid lära dig nya saker?

Absolut, jag älskar det!

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?

NEJ!!!

39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?

Nej!

40. Kan du kasta macka?

Jupp

41. Har du någonsin varit på Jamaica?

Nej

42. Vad har du med dig in på bion?

Popcorn massor!!!

43. Vem var din favoritlärare och varför?

Kerstin för att hon bara är bäst!

44. Har du dejtat någon av en annan religion?

Nej.

45. Vad har du för väder?

kallt, blött men isigt.

46. Har du en blogg?

själklart har jag det!

47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?

allt inom det estetiska!

48. Gillar du att flyga?

Absolut!!! ja fast jag tycker inte om det ändå

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?

Händerna

50. När sov du senast på golvet?

Kommer inte ihåg!

51. Vilken är din favorit drink?

Mojito

52. Gillar du din boende-situation?

Ja, mycket!

53. Vilken är din mammas hemstad?

Järna

54. Din pappas hemstad?

Malmö

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?

7-8

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga?

Ibland

57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?

Nej men blev tillsagd att sluta prata väldigt många gånger!

58. Vilken är din favoritfrukt?

Hmm hårda som sten päron!

59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?

Nej

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag?

24 HERREGUD!! 

61.Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Kämpar på!

62. Tror du på liv på andra planeter?

Ja det gör jag

63. Vem var den sista personen som gjorde dig arg?

Hmm tror jag behåller det för mig själv

64. Tror du att Gud är man eller kvinna?

Hmm svår fråga!

65. Vad var det senaste du åt?

Pepparkaka

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?

Både och

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn?

De tyckte det var fint!

68. Gillar du senap?

Nej

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?

"Gör något åt det!

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

Självklart ska göra det inom 5år!!

71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Vet inte riktigt

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?

Nej

73. Tycker du om att krama folk?

Absolut!!!älskar det!

74. Skulle du säga att du är trendig?

Jag köper det jag gillar.

75. Äger du en digitalkamera?


Nej tyvärr inte!!

....

Kategori: Allmänt

Det får bära eller brista!

I did a MOVE!

:=)

Dadaaaaa

Kategori: Allmänt

Söndag natt och jag kan inte sova. Surfade runt lite och hittade den här utmaningen längesedan jag gjorde någon utmaning det som är så kul! Därför svarar jag på den även om det inte var någon som utmanade mig! Då får man ju göra det själv eller hur!?8 favorit TV-program


•1.       Självklart OC

•2.       One tree hill

•3.       Greys

•4.       Gossip Girl

•5.       IDOL

•6.       CSI

•7.       Våra bästa år

•8.       Vänner och Fiender


8 saker jag gjorde igår


1.       Arbetade

•2.       Pratade med Johan i telefon

•3.       Var på 80tals fest

•4.       Hängde hos Lotta i hennes underbara soffa

•5.       Lagade tacos

•6.       Träffade en trevlig pojke

•7.       Gick hem själv från festen

•8.       Ramlade av stolen på festen


8 saker jag ser fram emot


•1.       Nya kursen i morgon

•2.       Inas besök den 18 december

•3.       Familjens besök den 20 december

•4.       Idol finalen

•5.       Sommarens resa

•6.       Att få komma hem till Malmö i jul

•7.       Att få se Melodifestivalen både i Malmö och i Stockholm!

•8.       JULAFTON OCH NYÅR


8 saker på min önskelista


1.       Kamera

•2.       Kläder

•3.       Träningskort

•4.       Presentkort

•5.       Pengar

•6.       Julstämning

•7.       Naglar

•8.       En sak som bara tomten vet


De 7 som jag utmanar är:


Insåg

Kategori: Allmänt

Insåg precis att min förra inlägg var nr 300!!


Tjohooo

Sista dagen på praktiken!

Kategori: Allmänt

Hej Bloggen!!


Idag är det den 4 december, helt otroligt 20 dagar kvar till JULAFTON.  Var jag ska fira jul är inte klart än men med familjen blir det. Längtar jag älskar verkligen julen. Nyår däremot ska bli intressant och se vad som händer. Hoppas på fest men vi får se vad som händer. Bara jag är med nära och kära så spelar det ingen roll var i världen jag är =)


Denna torsdag började med att jag gick upp och åkte till Förskolan, sista dagen på praktiken känns verkligen jätte skönt att det är klart. Så nu har jag godkänd praktik också =)

Rapporten blev ju också GODKÄND! Tjihooo!Efter förskolan åkte jag snabbt till Knalleland för att köpa lite grejer till festen på lördag. Lottas kompis Linda fyller 25 och ska ha 80 tals fest. Ska bli super kul. Alltid super kul att träffa nytt folk. Sen vad det dags att äta mat det fick bli McDonalds idag inte alls bra och gott var det inte heller. Stressade som en IDIOT började nämligen jobba kl 17.30 var på jobbet precis halv, möte min kassa chef och hon frågade var jag skulle vara vi hittade mig inte på schemat så tydligen skulle jag inte jobb idag. Måste ha blivit något konstigt, kändes sådär eftersom jag stressat som en idiot till jobbet. Men så blir det ibland tog en promenad till lotta och satt och pratade med henne tills hon skulle till Sandra (hästen).  

Nu sitter jag här och gör absolut inte något jätte skönt. Julia kommer om en stund hon ska sova här hon börjar tidigt i morgon och eftersom jag bor två minuter för skolan så behöver hon inte gå upp så tidigt?


Camilla vill du att jag ska berätta om City Akuten?

3 December

Kategori: Allmänt

"Det sägs att det bara tar en minut att finna en speciell person,
en timme att uppskatta dem,
en dag att älska dem,
men sen ett helt liv att glömma"


Trött!

Kategori: Allmänt

Idag är jag trött. Sådär trött i kroppen. Rapporten är inlämnad jätte skönt fick en liten på peknigen bara har gjort den så den är kompletterad skönt nu har jag bara mentorsträffen att göra... varför är det så svart att kommplettera saker.. Det är bara att skriva.. Ush måste ta tag i det.

Idag är en sån där dum tänkar dag! Inte bra!

Ta aldrig någon förgivet

Kategori: Allmänt

Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant när du var för upptagen
att samla på stenar.
Det är bättre att ha få diamanter än många stenar

Minnen!!

Kategori: AllmäntJag vara bara tvungen!

Aj???

Kategori: Allmänt

Snöstorm!

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag Ingela och Johanna till Jönköping. Super kul. Det snöade lite på väg til jönköping men på på hemvägen snöade det verkligen. Det finns verkligen dumma bilister där ute i världen som inte borde köra bil. Hur kan man när det snöar som mest och det är mörk köra om en annan bil!? Och dessutom vara en lastbild som körförbi oss inte bra! Vi såg ju inte ett skit när han körde förbi.

Det blev mycket shoppat på IKEA bla till mamma och pappa super skönt att ha dem klara nu. Kanske måste köpa något litet till men bara något roligt i såfall. Systers julklapp är inte klar än men har massor av ide. Farmor och Farfar är också klara Mormor och Morfar.. Hmm kanske det där bulgairen kortet eller vad säger du Rebecka?

Idag har jag städat och gjort ordning i mitt rum men är fortfarande inte klar. Det ska jag bli imorogn kväll. Men hyllan jag köpte på IKEA idag passar jätte bra ovanför skrivbordet. Hittade även en klänning/topp till 80 tals festen på lördag. NICE!

Nu ska jag sova. Sleepover at my place. Josefina och Julia ska sova härr!! Mysigt!

Vi ses i morgon Darlings!

KRAMAR

Måndagen den 1 December

Kategori: Allmänt

Oj oj vilken dag det har varit idag!

Vaknade kvar över 8 blev hämtade tio i nio av Ingela vi åkte hem till Johanna och skrev på projektet. Hatar projektet just nu faktikst! Men skönt att det är klart! ÄNTLIGEN!

Tio över fem ringde jobbet och undrade var jag var.. PANIK hade glömt bort att jag skulle jobba idag. Så det var bara off to work TACK ingela för att du körde mig in till maxi. DU är bäst!

I morgon blir det JÖNKÖPING!!