Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

GRYMT

Kategori: Allmänt

Snart är det bara 1 Månad kvar till jag och syrran är gå grekland och har det bra. Jag längtar verkligen efter den veckan!

Men nu är det dags att sova!

Sofie vet inte om du läser men GRATTIS till filmrollen. Riktigt roligt för dig!
Vet att du alltid drömt om att få spela in en film!
A dream come true måste det vara!
Grattis!

På tal om livet

Kategori: Allmänt

När jag blir gravid ska jag inte ge upp mig själv. Det finns faktikst mamma kläder man kan använda även om sortimentet inte är det bästa kanske. Har jag hört men man behöver inte ge upp allt!


Att vara gravid ska vara något fint! Ha en fin mage och bara stråla ut glädje inte att det är skit jobbigt. Visst tror jag att det är super jobbigt ibland.

Men att han på sig en riktigt stort t shirt ingen Bh och typ svart urtvättade byxor och håret jätte fett och risigt är inte Okej!

Big No!

Om jag blir sån mina vänner säg till mig!! lova det!

 Titta så fina kläder!

Efter 18 timmar arbete

Kategori: Allmänt

Denna helgen har jag jobbat 18 Timmar! Helt sjukt jag har inte gjort något annat känns det som.. Men det är roligt på jobbet man träffar väldigt mycket olika sorters människor. Och det bästa jag vet är att träffa männiksor så jag njuter av att gå till jobbet visa dagar. Jag skulle ljuga om jag sa att alla dagar var roliga. För så är det verkligen inte! Visa dagar tror jag alla människor har vaknat på¨fel sida.. Specielt dagarna innan lönning. Det är inte mitt fel att ni gjort av med pengarna så ni inte har råd att köpa mat.. Själv handlade jag upp mina sista pengar idag. Fickköpa lunch hade glömt mina udnerbart goda stuvade macaroner hemma i kylen. Jag gjrode riktiga stuvade macaroner. Hur gott som helst. I allfall till lunch idag åt jag köttbullar och potatismos med lingonsyl och ärtor. Det var riktigt gott. Findus rekomenderas! Något annat gått som jag åt i helgen var en hawai Pizza från Viktväktarna hur god som helst var den. Inte så mycket fett i heller. Perfekt när man är sugen på Pizza!

Vad har jag mer gjort i helgen.. Hmm igår var en rolig kväll tittade på Robinsson med Josefina sen bäddade jag ner mig i sängen men jag somnade inte förrän vid 2. Jag sms och pratade med i telefon med massa vänner från Malmö. Hur kul som helst. Man börjar bli lite saknade nu. Det är roligt. Jag har dessutom en sov plats om jag inte skulle tycka det var roligt att bo hemma hos mamma o pappa. Fredde har nämligen köpte en nya stor säng! Haha han tyckte det var tråkigt att sova själv. Så självklart ställer jag upp! Hmm bara sova inget annat!

Nu är det bara 4 dagar kvar i skolan. Det ska verkligen bli hur skönt som helst med sommarlov! Sen väntar en veckas jobb på förskolan och personal fest på Maxi. Ska bli super kul! Längtar och även Liseberg på Fredag fyrklöverna!

Ikväll har jag Lotta och Josefina haft lite tjejmys och tittat på Söndags Party med Philip och Fredrik fast inte så roligt avsnitt idag. Men mysigt med tjejerna här.  Jag bestämde även att Lotta skulle stanna här i Natt! Lite moralist stöd inför morgon dagen är aldrig fel!

Jag visade Lotta boken.  Livet kan inte vänta.. Super bra bok nu kan hon inte slita sig från den! Hur bra bok som helst. Handlar om tre tjejer som kämpar med cancer som vägrara ge upp om livet!

Nej nu ska jag sluta.. jag blir inmponerad om någon orkar läsa mitt ordbajs idag! Men det var skönt att skriva av sig lite!

Puss på er

Allt är slängt!

Kategori: Allmänt

Idag när jag kom hem från SKolan som jag suttit sen kl halv tio, jag kom hem halv sex då hade underbara Josefina och Lisa redan börjat med maten. Underbart snällt! Vi åt jycklingwok super gott... Jag skulle ta fram en tallrik och då såg jag INTE bara en äcklig jävla mjölgbagge!!! Jag hatar dem små krypen dem är så äcklig och så många. Jag började gå igenom alla mina torrvaror, som ni förstår fick jag slänga allt. Förutom ett pakett macisar. Där fanns dem inte. Men till och med i min oboy burk. Det var ju ganska skönt då slipper jag bli sugen på det mer. Hahahah något gott i de hela. Sen började Lisa titta bland sina saker och hittade likså Olga sen var det stor städning av köket jag drog ut allt och diskade. Nu luktar det så gott i skåpet. Men på det hyllerna högst upp är det en tjej som har som just nu jobbar i norge jag tittade i hennes saker också.. I mjölet och i hennes rör med flingor i.. Jag har aldrig tidigare sett så många mjölbaggar på ett och samma ställer.. Det var vidrigt. Där har vi nog förklaringen till baggarna.. Ush Ush!!

Efter ca3 timmar städning i köket gick vi till Ica och köpte frukt och lite ost och tittade på Film hos mig. Out of sight som gick på femman. Nu sitter jag här i min säng och Sms med en kompis. Ganska roligt!

Sen måste jag bara säga att ja CLIFF DU ÄR UNDERBAR!!  Han lägger in ett möte här i Borås för att köra hem mig till Malmö samtidigt. Det kallar jag en vän. En bästa vän! Du är guld värld. På tal om vänner!

Har haft en toppen dag i skolan. Jag Ulrik och Carro spelade lite kort. Hur kul som helst. Att göra något så enkelt kan verkligen vara hur kul som helst. Det var så skönt att bara skratta! Underbart!

Nu ska jag sms lite till sen är det dags för sängen och lovely ica maxi!

Kramar

Tänkvärt!

Kategori: Allmänt

När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.

Ingen kan...

Kategori: Allmänt

Ingen kan ändra på mig. Hur mycket ni än vill att jag ska ändra på mig ibland så kommer det aldrig att gå.. Jag kan anpassa mig. Jag är ritkigt bra på att anpassa mig till olika situationer och anpassa mig med nya människor. Sure ibland kan det vara svårt med nya människor om man inte har något gemensamt. Men oftast har man något, det behöver inte vara något stort men bara den där lilla lilla saker kan göra så att man bryter isen eller vad man ska säga.. Men det kan vara svårt att hitta den men det går...

Som ett litet Ex... Förra året var jag uppe och hälsade på min käraste vän Johan.. Jag var uppe hos honom nästan en hel vecka..veckan gick upp och ner kan man säga. Men en jäkla massa cider drack jag.. Första dagen jag kom upp så kom hans vän över på en fika. Becca, Jätte trevlig, vi spelade spel hon var super snäll och framför allt väldigt lätt att prata med. Jag, Johan och Becca hängde ganska mycket under veckan. En av dagarna jobbade Johan och jag frågade becca om inte hon kunde visa mig runt i Luleå. Det gjorde vi.. Vi hade verkligen en toppen dag. Hur kul som helst. Vi fikade satt i solen och solade och pratade en hel del om boys och annat tjejigt.. Ni vet hur det kan vara ibland man svävar ut... Men i allafall det jag vill komma fram till att än i dag så pratar jag och Becca.  Hmm jag glömde min poäng..

Man måste våga tro på männiksor, Och känner man att den här mäniskan vill jag umgås mer med eller WHO den här mäniskan kan bli ens vän..Våga satsa på det.. Precis som jag gjorde.. Jag och Becca kanske inte är vänner livet ut men jag vet att hon är min vän idag! och vänner får man aldrig för många av! 

Men ingen människa ska någonsin ändra en annan människa. Man ska tycka om varandra för dem man är och ingetannat! Sen förändras man med tiden självklart.  Man förändras också tillsammans. Det hade varit riktigt tråkigt om man inte förändras... jag har förändras jätte mycket genom året. och det är jag glad för!



Nu till något mycket roligare!

Vi fick ju biljetter till Britney Spears, jag stod först i kön väldigt roligt. Igår ringer Syster och är alldels stirrig.. Det visar sig att hon inte har semester den veckan Brittan är. KAOS i mitt huvud direkt! Men tack och lov fick hon ledigt ändå! Det är bra att  chefen gillar henne!



Nu skag plugga vidare!

Puss och Kram

buuuuu

Kategori: Allmänt

Hello Hello!!

WAZZUP??

Ush idag är ingen kul dag.. Känner mig väldigt trött och sur å bara väldigt tråkig! Skolan gick bra, fick lite gjort till utställningen så det känns skönt. Nu måste vi bara vara efektiva i morgon. Men det kan vi vara det vet jag.

Kom hem från skolan sov i tre timmar skulle sova 25min men så blev det inte. Mormor ringde och jag pratade lite med henne, hon o morfar har köpt nytt hus i Tomelilla. Mysigt. Ett rött hus tror jag det var. Roligt. Jag tror det kommer bli super bra för dem. Hon skulle även se om hon kunde ge mig lite jobb hos hennes vänner som har en resturang. Det kan bli lite kul!

Nu i kväll var jag uppe hos Världens bästa Lotta.. Den mäniska har ett hjärta av GULD! Hon är utan tvekan den bästa vännen man kan ha!

NU ska jag titta på ballar av stål och sen sova! Hoppas min huvusvärk släpper snart!

Puss och Kram,

jag är så lyckligt lottad

Kategori: Allmänt

Jag har väldigt bra kompisaroch en super duper familj.. Tänk om man inte haft en bra familj. Vad tråkigt det hade varit. Det hade verkligen varit super tråkigt att inte kunde ringa och råd fräga mamma eller pappa om saker och ting. Det spelar ingen roll vad det är för något jag undrar över jag vet att jag alltid kan ringa hem.. Det är verkligen en skön känsla. Jag är aldrig ensam!

Sen pricken över i är nog min Kära Syster Rebecka! Det är tre år mellan oss men ibland känns inte så.. Vi har verkligen hur kul som helst. Och det roligaste just nu är hon verkligen saknar mig. Det är verkligen jätte kul. Jag saknar dig också snuttan och jag hoppas att ni kan komma pingshelgen. Det hade verkligen varit super kul. Hoppas du kan få bort din Lördag. Hade varit kul om du Kalle kom upp. Spännande!

Hade vår redovisning igår om Pinocchio. Den blev verkligen hur bra som helst. Vi hade riktigt roligt! Vi körde det på Engelska och Svenska eftersom vi berättade hur Pinocchio kom till Borås. Det kunde blivit en väldigt flobb men det blev hur bra som helst! NICE!!


NU ska jag hoppa in duschen och tvätta bort min ansiktmask. Lite ego lyx idag!


Tjena

Kategori: Allmänt

Tjena vänner och alla ni andra som läser dagligen!

Just nu sitter jag i skolan i Paradiset och  försöker göra klart min portfolio. Det går bra men det är väldigt mycket :)


MEN JAG VILL, JAG SKA OCH, JAG KAN!!






Såhär kan det se ut i skolan en Lördag eller en Söndag när jag är igång!

Viktnedgång

Kategori: Allmänt

Hej vänner!

Nu är det 5kg borta från min kropp... Härligt måste jag säga.. Men har fortfarande 8kg kvar... Och dem ska jag har gått ner till den 2 Juli! Det är mitt mål! För då åker jag och världens bästa Rebecka till Grekland! Jag längtar verkligen!

Vi har velat åka till Grekland hela tiden men tyckt det var för dyrt men vi hittade en resa trots allt till GREKANLAND!, Känns underbart! LÄNGTAR!!

Snart är det sommarlov också ska bli underbart skönt att vara ledig.. Och vara hemma i Malmö! MEN.. det kommer bli jobbigt att lämna alla kompisar hör också.. Men jag hoppas och jag vet att det inte blir annurlunda när jag kommer tillbaka till Hösten.. Och vem vet jag kanske kommer och hälsar på er en helg! och ni kanske kommer och hälsar på mig!




Anna nu jävlar lägger vi en högre växel. 8 KG here we go!!

Nu har jag...

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit duktig! Nu ska jag gå och lägga mig också!

KRAMAR I MASSOR!!!!

Svar

Kategori: Allmänt


 

Hej på er!! Jag hade nog förväntat mig mer frågor!!! Det är 21 st nästan varje dag som är inne vem är alla ni 21 stycken som tycker min blogg är så intressant.. men ändå vill ni inget veta!
Tråkigt!






Varför har du valt att plugga det du pluggar?

jag har alltid älskat att arbeta med barn då det känns helt naturligt att jag pluggar till Förskollärare! :)

Vem är din allra bästa kompis?
Mamma, Syster, Camilla och Charlotte. Alla mina vänner betyder mkt för mig men det finns alltid någon några som har lite större plats.

Hur många har du varit kär i på riktigt?
Jag har varit riktigt kär en gång och det var i J.C

Vilken är din favoritfilm?
Hmm den var klurig men jag måste nog säga Laddar 49!

Tack Sara och Sanna för frågorna!

Frågestund!

Kategori: Allmänt

haha nu ska jag vara lite roligt..
 
Jag har länge tänk på frågestund bara för att se om det är folk som vill veta något om mig.

Så vill ni veta något fråga mig!

Vad som helst!



Vad konstigt det blev!

Kategori: Allmänt

Jag gjorde bort mig igår tror jag.. En kompis till mig hade skrivit lite tyket till en annan kompis på facebook. och jag kommenterade dig genom att srkiva att jag tyckte hon var lite tyken.. Detta blev verkligen helt fel... Det var inte meningen att det skulle bli såhär stort av det.. Jag är väldigt chockad faktikst.. Men man kan inte bete sig hur som helst och skriva vad som helst.. Men det kanske löser sig vi får se..


Tog Rosapanterna och styrde henne upp mot Normalm för att titta på Lottas och Fredriks lya. Det kommer bli så bra där för dem.. Jag gillade verkligen hallen en sådan vill jag också ha.. den var som en stor kvadrat. super nice!

Blir själv väldigt sugen på att flytta till en egen lägenhet. Vem vet kanske blir det till hösten om det inte blir det så blir det de till Våran i allafall! Längtar till mig egen!

Nej nu ska jag försöka sova!

Tänker för mig!!

Paradiset

Kategori: Allmänt



Den andra Juli drar jag och Världens bästa lillassyter till Grekaland!
Det ska bli underbart att bara åka iväg hon och jag!

Längtar så!