Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Status = Förhållande

Kategori: Kärlek


Efter mitt förra inlägg fick jag lite förfrågningar om kärlek.. Jag ska berätta för er..

Jag flyttade till Borås för snart 5år sedan tror jag..Började högskolan och fick massor med fina vänner. Men i detta inlägg väljer jag är nämna Anna, Linda och Karin. Det har varit vi fyra ganska länge och är fortfarande vi fyra, Vi har fantastisk roligt när vi ses. Jag och Karin blev väldigt nära vänner. Och har fantatiskt roligt vi är väldigt lika och tänker lika på många sätt.. När jag och Karin träffades hade hon ett förhållande och jag var singel men levde livet. hahahah som man ska göra när man är singel.

För ca en halvår sedan började tänka en massa, tänkare som jag är..Men jag vågade inte berätta för någon. För jag kände att jag inte riktigt visste var jag hade mina tankar eller mina känslor, allt var kaos. Allt var bara jobbigt och jag var så förrvirad.

Juni månad kom och jag och Karin hade bestämmt att vi skulle åka med henned förälldrar till Varberg och bo hos dem i deras husvagn. Varberg är fantastisk även om det visade sig från sin dåliga sida med regn. Men midsommar var väldigt mysigt.

Som vanligt åt vi massor av god mat och drack massa gott.. På kvällen gick jag och Karin till klipporna och satt och pratade ganska länge, super mysigt.

När vi kom tillbaka gick vi faktikst och lade oss och pratade lite jag får ett sms av Karin som ligger i sängen brevid mig. Typiskt Karin där hon skriver, Ja vad hon skriver spelar inte så stor roll egentlingen men här kände jag att jag inte kunnde ha mina tankar för mig själv.

Jag var ärlig och berättade för Karin vad jag hade tänkt och vad jag kände när hon var i min närvor. Eller vad jag tänker och känner när hon är i min  närvaro ska jag kanske skriva.

Allt blev väldigt chockerade Karin för hon eller jag visste ju inte vad jag kände hon har ju alltid trott att jag var ute efter killar och det har jag ju själv oxå alltid trott.

Men sannigen är den att jag är Kär i Karin eller rättare sagt galet förälskad och mår fantastiskt bra. Och nu till det jag tror många frågar sig. Vad har Linda för läggning?

Jag själv anser mig inte som Lesbisk och inte som Bi jag blev kär i Personen Karin. Hon kunde lika väl har varit en kille som en tjej.

Och jag har aldrig tidigare tittat på någon annan tjej. Och jag tror inte att jag kommer göra det om det någonsin skulle ta slut mellan mig och Karin. Vilket jag inte tror att det kommer göra. För jag är så säker på min sak. Mina känslor har aldrig tidigare varit såhär starka som för henne.

Men nu till något som jag faktikst är lite rädd för i allt det här.. Det är era åsikter.. Än så länge jag inte fått någon dålig reaktion utan alla är väldigt glad för min skull men väldigt förvånade. Vilket jag förstår men jag är inte någon annan person än vad jag var innan. Jag är fortfarande samma glada Linda.

Förutom att jag lever med en Tjej. En tjej som är min bästa vän. Min andra halva. Som ni alla har hört mig prata om väldigt mycket och även många av er har faktiskt träffat min fantastiska flickvän.

Jag känner också om ni undrar något eller har någon fundering så fråga mig jag är öppen för alla frågor.

En annan grej är oxå att jag känner att det jag har skrivit i min blogg är tillför er som har mitt lösenord och ingen annan.  Jag har inte berättat detta för alla eftersom jag känner att alla har inte med det att göra. Detta är mitt liv men absolut inget jag skäms för, för då hade jag inte skrivit och berättat om det för er.

Karin är en fantastik underbar flickvän och jag ser verkligen framemot allt vi har framför oss hon och jag.
En väldigt gullig grej som hände igår var.. Jag stod på jobbet precis som vanligt, Lotta kommer och säger Linda du har ett blomsterbud. Jag blev totalt i chock... Då är det Karin som har skickat världens finaste blommor till mig och önskar mig en underbar vecka!!

Många har sagt att kärleken finns närmare än vad man tror. Inte visste jag att det stod precis brevid mig och inte visste jag att det skulle vara en av mina bästa vänner!!

Karin du är fantastisk!Kommentarer

 • Elina säger:

  Amen Gud vad roligt Linda! Grattis! Är så glad för din skull och önskar er all lycka <3

  2011-09-07 | 08:58:52
 • C säger:

  Kärlek är det finaste man kan uppleva, kärlek är svår att finna. Kärlek är det vackraste man kan dela tillsammans med någon annan. Av kärlek känner man sig trygg, av kärleken andas man ut.  Hurra för er kärlek!  /C

  2011-09-07 | 23:27:02
 • C säger:

  Kärlek är det finaste man kan uppleva, kärlek är svår att finna. Kärlek är det vackraste man kan dela tillsammans med någon annan. Av kärlek känner man sig trygg, av kärleken andas man ut.  Hurra för er kärlek!  /C

  2011-09-07 | 23:28:27
 • Camilla Persson säger:

  Jag är jätteglad för din skull Linda! Du är värd all kärlek! Kram

  2011-09-08 | 18:48:03
 • Camilla Persson säger:

  Jag är jätteglad för din skull Linda! Du är värd all kärlek! Kram

  2011-09-08 | 18:49:35
 • Din säger:

  Herregud va fint skriver hjärtat!!!! Blir helt... och finner inte riktigt ord nog för att kunna beskriva min glädje och lycka som jag har med dig. Jag älskar dig och du är världens bästa flickvänn!!!! Puss din Karin

  2011-09-09 | 15:40:21

Kommentera inlägget här: