Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Var ska livet ta en...

Kategori: Funderingar

Jag har svårt att komma i ro ikväll.. Klockan är redan efter tolv vilket innebär att jag inte får sova så många timmar i natt..Men jag känner att jag inte har något lugn i kroppen. Känner mig stressad fast jag inte är det. Många saker som går runt i mitt huvud och i min hjärna.

Hur vet man vad som är rätt och fel?
Hur vet man att det livet man lever idag är det livet som var planerat åt en?
Är det någon som redan planerat livet åt en redan innan man födds?

Jag har funderat länge på att faktikst gå till en spågumma.. Men jag vågar inte för jag är rädd för vad hon kommer att säga eller kanske inte vad hon kommer att säga, jag tror mer att man kanske kommer leva på det hon säger. Leva efter det hon säger.. Jag vet inte hade ni vågat??

har lyssnat väldigt mycket på Molly Sanden idag.. Hon har riktigt bra låtar tycker jag hennes röst är väldigt väldigt fin. Och väldigt mycket kärleks texter. Vilket får mig att tänka ännu mer på kärlek. Men på ett bra sätt tror jag.. Jag vet att det en dag kommer en man till mig. En man som tar med mig med storm och vänder upp och ner på mitt liv. Det längtar jag efter!

idag bestämde jag mig faktikst för att stänga ner mina Dejting sidor här i vilda världen. Dels för att det killar jag träffat inte alls varit roliga  eller för att dem har varit väldigt konstiga. Och dels för att jag själv höll på att bli knäpp. Varje gång man loggar inte så hoppas man på att någon skrivit till en och har då ingen gjort det så blev jag super besviken..Och då kom tankar som.. Så många besökare men inte en ända som har skrivit till mig. Varför, är jag så hemskt full.. Så varför kasta mer sten på någon som redan ligger? Så därför stängde jag ner kontot. Och det känns väldigt väldigt bra.

Sen en annan konstig grej.. Jag bor ju som ni vet ganska nära motorvägen.. Och det är precis vid en påfart om man säger så alla bussar som ska mot göteborg åker förbi mitt fönster. Varje gång jag tittar ut genom fönstret så kommer det en buss som ska mot göteborg.. Det är lite läskigt.. Kanske inte riktigt alla gånger men 8 av 10 gånger är där en buss mot göteborg.. Är jag på väg mot göteborg? Är det mitt undermedvetna som försöker visa mig vägen mot något nytt?? Fast jag vill inte till Göteborg jag trivs här i Borås. Har underbara vänner här som jag verkligen är så tacksam för!  Men jag kan inte riktigt släppa tanken..

Nej nu är klockan snart halv ett jag måste nog försöka sova!
På onsdag kommer Jossan.. Jag LÄNGTAR!!!!

Kramar

Kommentarer

 • maja säger:

  Vännen,

  Varken livet eller kärleken är lätt att besvara eller säga något om. Det är ju också det här livet som vi lever i, ibland känns det omöjligt att hinna med allt, när det gäller både livet och kärleken. Men du... HAN finns där ute någonstans. Svårt att tro på det nu kanske, men det kommer att lösa sig. Du måste tro på dig själv och att du kommer att finna det rätta i livet.

  Jag tror på dig...  PUss och kram

  2011-01-17 | 17:41:09
  Bloggadress: http://imajasvrld.bloggsida.se
 • Julia säger:

  Det var roligt att se dig på excet! Jag är oxå i en fas då jag inte vet riktigt vart jag vill.. men jag är glad över min flytt hit till Gbg :) Kram

  2011-01-19 | 22:04:35
  Bloggadress: http://julala-julala.blogspot.com/
 • Linda Pihlblad säger:

  Hej gumman!  Det kommer när du minst anar det, jag finns alltid här för dig om det är något!! Älskar dej så=)

  2011-01-21 | 23:13:33

Kommentera inlägget här: