Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Lycka eller inte lycka

Kategori: Funderingar

När livet tar en ny väning...

Har ni ibland kännt att ni inte hör hemma någonstans.. Att det finns två världar.. Att man på något sätt vill tillhöra båda. Men att det ibland inte funkar. Så känner jag just nu.. Jag vill vara i den skånska världen hos min vänner och familj.. Och jag vill vara i min borås värld som jag trivs väldig bra i. Här har jag mina saker här är mitt liv just nu. Men ändå känns det som om jag åker mer mer bort från denna värld också. jag vet lixom inte var jag ska höra hemma. Hur vet man vad om är hemma?

Jag älskar Malmö och jag älskar Borås men jag känner mig mest trygg i Borås. Här vågar jag vara ute när det är mörkt på ett annat sätt än vad jag vågar i Malmö och detta har inget med alla skjutningar i Malmö som pågår just nu. Det har alltid varit så, jag ärotroligt mörkrädd. Och jag vet verkligen inte hur jag ska bli av med det. Pratade lite med Pappa men han visste inte heller hur jag ska göra för att inte vara så rädd..

Ibland vill jag verkligen göra saker tex gå på en fest eller något som jag är bjuden på men vet jag inte hur jag ska komma hem så vågar jag verkligen inte gå på festen med risk för att jag ska gå hem själv när det är mörkt ute. Jag vet det är sjukt men vad ska man göra? Har ni några tips till mig så snälla säg dem?

Jag vet inte varför jag är mörkrädd det har aldrig hänt med något när jag har varit ute eller mina vänner något. jag har aldrig blivit rånad eller misshandlad eller vad som helst så det beror inte på något sånt. Jag är bara så fruktansvärt rädd för mörker därför hatar jag hösten och vintern när det är som mörkast.

Igår var jag på en 25års fest gånger två. Det var väldigt trevligt. Kul att träffa tjejerna. Det var en riktigt rolig fest. Kände vi halv ett att det var dags för mig att åka hem. Som tur ville Linn åka samtidigt så jag åkte hem med henne och hennes mamma väldigt snällt att jag fick åka med dem.

Hoppas ni blev glada för min present Camilla och Jenny =)

Det var väldigt roligt att träffa Maline. Det var hur längesomhelst som vi sågs. Maline och jag bestämde oss för att åka till USA som auparier när vi gick ut gymnasit. Så vi stötte varandra i det beslutet och det blev väldigt väldigt bra. Och det var verkligen jätte kul att träffa dig i går Gumman! Jag hoppas verkligen vi kan hålla bättre kontakt med varandra nu när du är tillbaka i Sverige!  Att du kommer och hälsar på mig här i min bubbla! ush jag har så dåligt samvete för att jag aldrig åkte på ditt bröllop som jag verkligen hade lovat dig det. FÖRLÅT..Jag vet att du läser detta! och förlåt att jag skriver detta här man jag aldrig vågat berätta det för dig!

Nu blev det ett väldigt långt inlägg och idag när jag kom hem gjorde jag verkligen ett impuls köp. Men det kommer blir super bra! Han kommer bli min nya pojkvän!!! Ni får snart se..


Stora Kramar

Linda

Kommentarer

  • Anka säger:

    Men Linda, vad har du nu köpt? hahhahaha! :) ;P

    2010-10-26 | 11:43:52
  • Elin säger:

    DILDO???????

    2010-10-27 | 09:03:25

Kommentera inlägget här: