Pinkflower

Pink isn't just a colour it's an attitude

Plugg Plugg

Kategori: Allmänt

Plugga står på mitt schema idag... Hela dagen!! Men sen är det dags för vatten gympa ska bli riktigt skönt jätte längesedan jag var på vatten gympan.. Men jag vill verkligen inte att J ska hålla i den.. Känns lite jobbigt!

Kommentarer

  • Kimzan säger:

    Hej, va kul att du tittade in i min blogg. Tack för komplimangen! Vad jag gjort för att tappa så mkt vikt och cm? viktväktarna, i över ett år.

    skrev in mig 23juni 2008, då var dottern 3 veckor gammal, och nu är hon 16 månader, så det ha tagit mig 15 månader att nå hit. Men det har faktiskt varit en hanterbar resa, alla har upp och nergångar under en sån här resa. Men jag har unnat mig och njutit av livet men inte överkompenserat mig själv som man gjorde innan, varje dag ;)



    Jag tror och hoppas att jag ska/kan nå min målvikt till nästa sommar, då har det tagit 2 år. Fördelen med att det tagit lång tid är att de kilona man har gått ner kommer väldigt sällan tillbaka. Och det är ju precis så man vill ha det. att lära kroppen vad den bör äta och klarar av att hantera!



    Jag har dessutom kombinerat viktväktarna med träning på friskis och svettis, men det har varit dåligt med träning de senaste tiden... men det går ändå! Tycker egentligen att det är skittråkigt att träna, men vet att det ger resultat. Så nu när jag har svårt att komma iväg till friskis så försöker jag cykla mer, promenera, springa i trapporna istället för att gå osv... vardagsjympa!



    Vem är du då? Och hur hittade du mig?

    Ha en riktigt skön vecka!

    Kram Kimzan

    2009-10-06 | 22:46:33
    Bloggadress: http://familjenmalmborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här: